Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Sultan2015 ben dun tahlillerimi yaptırdım perşembe gunude sonuçlarımı anesteziye göstereceğim sonrada doktor ameliyat için gun verecek

Hastaneye yakın uygun fiyata temiz konaklayabilecegim bir yer var mı ? Ankara yi hiç bilmiyorum ..

Merhaba arkadaşlar Esabil beye ameliyat olanlar fotoğraflarını atabilir mi acaba? Memnun musunuz? Öneriyor musunuz?

Kızlar Esabil beye bu aylar ameliyat olanlar daha çok resim atabilir mi ve verdiği 2000 tl civarı fiyat sgk olan için mi yoksa sabıt fiyat mi ? Hastane yakınlarında konaklama yeri mevcut mu ayrica hava alani yakin mi yurt dışında kalıyorum lütfen yardım edin ?

Burnunuz harika olmuş çok yakışmış yüzünüze geçmiş olsun. Morluklarınız da yok. Ameliyat sonrası için ek bi şey yaptınız mı ben de ameliyat olacağım esabil beye :)
Aynen çok fazla morluk olmadı bünyeden bünyeye değişiyor tabi burun içini sürekli kremlerle temizledim şişlik hala var ama

Esabil bey mi yaptı çok doğal ve yakışmış geçmiş olsun :) ne kadar ödedin ve istediğin gibi mi oldu daha şiş olsada yoksa bir tık böyle olsaydı dediğin oldu mu ?
1700 ödedim şuan zaten şiş hala 10. Gün bugün ben beğendim

Hava alanı sincan hastanesinin öbür ucuna düşüyor diye duydum yani baya uzak düşüyormus hızlı trenle hastanenin oldugu yere varabilirmisim birde ameliyat parasi 10 gün konaklama tahlil taxi harçlık hepsi çok masraf olucak bana ya sırf uçak bileti 700 ile 1500 tl arası tutucak resmen ameliyatın parası düşünün diğerlerini de ekleyince off

Aynen daha çok masraf olur senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…