Ameliyat tan önce yapilicak işlemler ne kadar tutuyor ki ayni hastanede yaptirmak mümkün mü ve ameliyat fiyatının içinde mi dahil ?
Sultan2015 ben dun tahlillerimi yaptırdım perşembe gunude sonuçlarımı anesteziye göstereceğim sonrada doktor ameliyat için gun verecek[/QUOTE
Doktor bence yurt dışından gelecek olanlara fazla zamanları olmadığı için öncelik verirdir ameliyat günü için sonuçta 10 günlüğüne gelebiliyorsak hızlı karar vermesi gerekir
Cnm ameliyat için gün alabildin mi ?Sultan2015 ben dun tahlillerimi yaptırdım perşembe gunude sonuçlarımı anesteziye göstereceğim sonrada doktor ameliyat için gun verecek
Burnunuz harika olmuş çok yakışmış yüzünüze geçmiş olsun. Morluklarınız da yok. Ameliyat sonrası için ek bi şey yaptınız mı ben de ameliyat olacağım esabil beye :)Alçım bugün çıktı arkadaşlar
Esabil bey mi yaptı çok doğal ve yakışmış geçmiş olsun :) ne kadar ödedin ve istediğin gibi mi oldu daha şiş olsada yoksa bir tık böyle olsaydı dediğin oldu mu ?Alçım bugün çıktı arkadaşlar
Aynen çok fazla morluk olmadı bünyeden bünyeye değişiyor tabi burun içini sürekli kremlerle temizledim şişlik hala var amaBurnunuz harika olmuş çok yakışmış yüzünüze geçmiş olsun. Morluklarınız da yok. Ameliyat sonrası için ek bi şey yaptınız mı ben de ameliyat olacağım esabil beye :)
Nr kadara maal oldu pekiiAynen çok fazla morluk olmadı bünyeden bünyeye değişiyor tabi burun içini sürekli kremlerle temizledim şişlik hala var ama
1700 ödedim şuan zaten şiş hala 10. Gün bugün ben beğendimEsabil bey mi yaptı çok doğal ve yakışmış geçmiş olsun :) ne kadar ödedin ve istediğin gibi mi oldu daha şiş olsada yoksa bir tık böyle olsaydı dediğin oldu mu ?
1700Nr kadara maal oldu pekii
Tahlilleri yaptirmak ne kadar tutuyor ? Hastaneye yakın konaklama yeri var mı ben yurt dışından olduğuma hiç bilmiyorum1700 ödedim şuan zaten şiş hala 10. Gün bugün ben beğendim
Gayet iyi duruyor ,birde önden gorebilirmiyiz ?Alçım bugün çıktı arkadaşlar
Tahlilleri yaptirmak ne kadar tutuyor ? Hastaneye yakın konaklama yeri var mı ben yurt dışından olduğuma hiç bilmiyorum[/QUOTE
Ben bir gün içinde hepsini hallettim sabah erkenden toplamaya başlarsan saat 4 e hepsi biter sonra esabil hoca gün verir, tam olarak bilmiyorum ben sincanı bi tek hastaneye gidip gelmeyi biliyorum
Aynen daha çok masraf olur senin içinHava alanı sincan hastanesinin öbür ucuna düşüyor diye duydum yani baya uzak düşüyormus hızlı trenle hastanenin oldugu yere varabilirmisimbirde ameliyat parasi 10 gün konaklama tahlil taxi harçlık hepsi çok masraf olucak bana ya sırf uçak bileti 700 ile 1500 tl arası tutucak resmen ameliyatın parası düşünün diğerlerini de ekleyince off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?