Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Ayrıca çok güzel olmuş. Burnun bigunmutlaka

Canim geçmiş olsun benim acele var dir nisan ayına istiyorum bu ayın Sonu gibi yoksa temmuz sona attı hastane nasıl akşam mi yapıyor ameliyati
Aksamda yapiyolar temiz bi yer tek kisilik odads kaliyosun ertesi gun sabah doktor seni goruyor ve cikiyosun ben aksam 6 da olmusmtum

Tesekkur ederim bende beklemek istemedim ilk gorusme gittim evraklari tamamladim sonra gun vermesi icin yanina gittim 2 ay sonraya gun verdi bende bekleyemem ozelde hemen olmak istiyorum dedim telefonunu ver ben arayim dedi cunku devlet hastanesinde konusamiyir ozelle ilgili seyleri sonra beni aksam aradi gunu kararlastirdik 4 gun icinde olup bitti

Aksam 6 yi sen mi istedin canim ?akşam çok zor olMadi mi gece vücut daha az dirençlidir gündüze göre özelleri hep akşam mi yapıyor acaba ...ücreti yarışta hemen yatırdıniz mi hastaneye

Ya resim atmaya calisiyorum ama olmuyo soz vermistim ameliyattan sonra bende sizjnle paylascam diye

Doktor hafta ici hastanede calistigi icin hastaneden cikinca ozelde yapiyor yani mesai saatlerinde devlet hastanesinde oldugundan aksam oldu ama bana aksam olmasi rahat geldi gece cabuk gecti sabahta ciktim zaten ilk giriste esabil bey oraya bilgi vermis oluyor ordaki yatis yaptirms esnasinda odemeyi yapiyosun sonra sana odani gosteriyolar orda onlugunu giyip bekliyosun bir tane serum takiyolar doktor gelene kadar
Doktor yanina geliyor son kez konusuyosun ne istedigini nelerden sikaytatci oldugunu soyluyirsun doktor fotunu cekiyor sonra ameliyathaneye indiriyolar 1.5 saate ameliyat bitiyor sonra ilk gece biraz zorlsniyosun ikinci gunden itibaren yavas yavas yolunu giriyor hersey

Aynen karnının Ağrı'sı geçti mi diye merak ettim gecmiş olsun tekrar burun genel olarak ağrı yaratmıyor herhalde

Bigunmutlaka çok doğal duruyor ...maşallah belki ilerde bir tık kaldirabilirisin 10 dk operasyonla ucunu öyle istedin değil mi sen kalmasın diye ...ama çok beğendim masallah

Benim burnumda sorun yok aslında kemik yapim düzgün sadece nefes problemim ve ve burun ucum düşük burun ucunu kaldıracgim işte birazda kanatları kestirme inşallah güzel olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…