- 23 Şubat 2015
- 292
- 40
- 48
- 40
Doktor keşke yurt dışından gelecek misafire indirim yapsa sonuçta onca masraf yapıcaz yoksa gelmek nerdeyse imkansiz birikim hiç bitmez fiyatlar hep yükseliyorAynen daha çok masraf olur senin için
Esabil beyden daha uygun fiyata ameliyat yapan varsa,bize de haber ver.Daha ne indirimi yapsın.! Tahlil,ameliyat vs. herşey içinde 2000 tl.bile tutmuyor zaten.. Herhangi bi başka doktora gitsen 5-9 bin arası diyorlar. Ama senin yurtdışından sırf bunun için gelmen extra masraflı olur madem,bulunduğun yerde olsan çok daha iyi bence..Doktor keşke yurt dışından gelecek misafire indirim yapsa sonuçta onca masraf yapıcaz yoksa gelmek nerdeyse imkansiz birikim hiç bitmez fiyatlar hep yükseliyor
Bulunduğum yerde olmak istesem inan çok daha pahali ya geliyor en ucuz bilinmedik doktor 10000 tl den başlıyor gelde sen ol kolaysa burda Türkiye de kalanlar 1500 ile 2000 tl ödüyorsa ameliyat için doktora ben oraya gelsem zaten mecbur fazla masraf çıkacak uçak sırf 700 ile 1500 tl tutucak düşün ameliyat parası kadar var zaten üstüne 10 gün konaklama parası taxi yemek harçlığı derken çok para bunu göz önüne bulundurarak benim indirim istemem gayet doğal bilmeden kimse lafa atlamasın bizde sgk ve taksit avantajı da yok yurt dışından gelince hepsi nakit çıkıyor cepten birde zam yapıyor çoğu doktor bize yurt dışı duyunca size 2000 tl ise bize 4000 tl oluveriyor :)Esabil beyden daha uygun fiyata ameliyat yapan varsa,bize de haber ver.Daha ne indirimi yapsın.! Tahlil,ameliyat vs. herşey içinde 2000 tl.bile tutmuyor zaten.. Herhangi bi başka doktora gitsen 5-9 bin arası diyorlar. Ama senin yurtdışından sırf bunun için gelmen extra masraflı olur madem,bulunduğun yerde olsan çok daha iyi bence..
Bunları zaten biliyorum yinede aydınlatigin için Sağol sgk burun kırıksa karşılar estetik bölümü cepten çıkar ayrıca yurt dışından gelenler genelde yanına bir refakatci alıyor yalnız uzaktan Türkiye ye gidilmez sonuçta ameliyat bu yanında birisi şart. Benimkisi 2 defa kırıldı hiç nefes alamıyorum tabi onu yaptirmisken dis görünümü düzeltirmek normal zaten türkiyenin doktoru bunu yapıyorSultan2015
"bilmeden kimse atlamasın"demişsin de,bilgi almak için platforma yazan sensin.sana yardımcı olmak için cevap yazıyorsak elbette bi bildiğimiz vardır.Mesela senin bilmediğin,bize de sgk ve taksit imkanı yok;sgk estetiği kapsamıyor.ayrıca ödediğin paranın hepsini zaten doktor almıyor ki,bi de piyasanın çok altında ücrete yapıyorken üstüne de indirim yapsın.! Ücretin bi kısmı zaten hastane yatışı ve tahlil masrafları olarak hastaneye geçiyor.Ayrıca hastanenin bulunduğu yer tek başına bi bayanın otelde vs. kalabileceği bi bölge değil..Ankara'yı,hastaneyi,doktoru bildiğim için bilerek konuşuyorum..umarım yeterince aydınlatmışımdır.
Hayır olmuyor hatta rahatlıyosun tamponlar çıkıncaCanim burnun cok guzel ve dogal olmus bende ameliyat oldum tamponlari cikartcaz bu hafta agri aci oluyomu
Canim sende tampon çıkınca resim atar misin merak ettim burnusnuuu :)Canim burnun cok guzel ve dogal olmus bende ameliyat oldum tamponlari cikartcaz bu hafta agri aci oluyomu
Yarın tamponlarin çıkıyor resim atarsın artık ^^Teşekkür ederim.Zam yolda dedi bana daha gelmemiş ama söyle bi durum var ben temmuz da gidip muayene oldum ameliyat gününü Ağustos sonu istedim.O zamanda zam olayı da yoktu ortada.Yani eski fiyata dahildim.Bir miktar ödedim.Salı günü kontrole gidecem.Mümkün oldukça eski fiyata halledecez dedi.Bakacaz anlaşılır Salı günü
Şimdiki halini bile merak ettim yaa ^^ taksit ile olan mi var doktor Esabil beye ? Ben hiç anlamam bu taksit olayından aslinda durumu zor olan hasta için karlı iş hatta yurt dışındakiler için avatanj olurdu malum bize çooook fazla masraflı oluyor bu tür işler tabi bize taksite bağlama imkanı vermezler yurt dışıyiz diye ..Simdiden güzel görünüyorKesinlikle harika işler çıkarıyor.Çok pişman oldum daha önce olmadığıma
Bilgi için Sağol canım ama ben yurt dışındanim ve burnumu 2 defa kırdım yani tek estetik amaçlı değil benimkisi hem nefes hem kusurları duzeltilecek ikisi bir arada ilk ameliyat olucak tabi yurt dışından olduğum için turkiye de sgk yok Belçika da ki geçmez oraya sanırımAlçım çıksın atacam resimlerimi.Sultan cım hiçbir doktor yada kurum taksit yapmaz bu konuda.Çünkü estetik cerrahiye giriyor ve devlet bunu karşılamıyor.Bana kalırsa fiyat çok iyi.Ben çalıştığım hastanede personel olmama rağmen çok uçuk bir fiyata olacaktım.Bir arkadaş tavsiyeyle gittim Esabil bey e ve iyi ki gitmişim diyorum bir an önce karar ver olmaya bak
Alçım çıksın atacam resimlerimi.Sultan cım hiçbir doktor yada kurum taksit yapmaz bu konuda.Çünkü estetik cerrahiye giriyor ve devlet bunu karşılamıyor.Bana kalırsa fiyat çok iyi.Ben çalıştığım hastanede personel olmama rağmen çok uçuk bir fiyata olacaktım.Bir arkadaş tavsiyeyle gittim Esabil bey e ve iyi ki gitmişim diyorum bir an önce karar ver olmaya bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?