Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

İnşallah beninde bian önce iner

Bigunmutlaka çok doğal duruyor ...maşallah belki ilerde bir tık kaldirabilirisin 10 dk operasyonla ucunu öyle istedin değil mi sen kalmasın diye ...ama çok beğendim masallah
Ben kalkik istemedim yuzume gitmeyecegini dusundugum icin ama yandan biraz kalkikligi var yine dogal istemistim zaten

Çok kolaydı hiç bişey hissetmiyosun ama nefes olayi çok bunaltıyo bide esabil doktor çok iyi biri ben çok seviyorum mutlu bi şekilde yattım. Mutlu bi şekilde ciktim
Ben senelerdir nefes alamıyorum zaten burun spreyi kullanmadığım bigün yok benimde inşallah güzel geçer okuduğum yorumlardan zaten bi sempatim oluştu doktora bende tekrar geçmiş olsun güle güle kullanın burnuşunuzu

Ben kalkik istemedim yuzume gitmeyecegini dusundugum icin ama yandan biraz kalkikligi var yine dogal istemistim zaten
Çok yakışmış ama çok beğendim dua edin darısı bana ama bende özel olacağım galiba 19 temmuz a çok var ve yaza kadar iyilessin istiyorum sizce mapim kızlar bu ay da da olmazsam haziran kadar olamam akıl istiyom ama bekleyemeyecegim galiba

12 mayıs da düğün var kardeşimin ona rağmen ben hemen özelde olmak istiyorum G Goktugtuba bekleyemiyorum yeterince bekledim valla inşallah istediğim gibi de gelişir herşey

12 mayıs da düğün var kardeşimin ona rağmen ben hemen özelde olmak istiyorum G Goktugtuba bekleyemiyorum yeterince bekledim valla inşallah istediğim gibi de gelişir herşey
Evet beklemek zor ya hani 1 ay olsa eyvallah siz daha muayene olmadıniz dimi pazartesi olacaktiniz yanlış hatirlamiyorsam

Keşke doktordan ameliyat sırası alanlar burda olsada belki nisan ayında olmayacak olanlarla yer değişimi yapsak

Evet beklemek zor ya hani 1 ay olsa eyvallah siz daha muayene olmadıniz dimi pazartesi olacaktiniz yanlış hatirlamiyorsam
Evet :) yarın olacağım inşallah 2 günde de sonuçları alırım heralde aynen çok uzun zaman beklemeye gerek yok imkan varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…