İnşallah beninde bian önce inerŞişliklerden kaynaklı. Benim 3 ay oldu sol tarafımda hala şişlik var içinde de dışında da bu nedenle solda zor nefes alıyorum. Sağ tarafımda şişliklerim indiği için bir problemim kalmadı çok rahat
Canim sen bir foto atar misinİnşallah beninde bian önce iner
Bence şişlikler bile güzel duruyor bayagi kucultmus
Ben kalkik istemedim yuzume gitmeyecegini dusundugum icin ama yandan biraz kalkikligi var yine dogal istemistim zatenBigunmutlaka çok doğal duruyor ...maşallah belki ilerde bir tık kaldirabilirisin 10 dk operasyonla ucunu öyle istedin değil mi sen kalmasın diye ...ama çok beğendim masallah
Çok kolaydı hiç bişey hissetmiyosun ama nefes olayi çok bunaltıyo bide esabil doktor çok iyi biri ben çok seviyorum mutlu bi şekilde yattım. Mutlu bi şekilde ciktimÇok güZel duruyor maşallah çok geçmiş olsun kolay geçti mi ameliyat evresi
Tesekkur ederim. kocaman burnum vardı özellikle deliklerim ve kemik. şimdi deliklerim sis olduğu halde küçük duruyor alçı çıkınca da kemik kısmını görecem inşallahBence şişlikler bile güzel duruyor bayagi kucultmus
Tesekkür ederim isteyen herkesin çok güzel olsunÇok güZel duruyor maşallah çok geçmiş olsun kolay geçti mi ameliyat evresi
Sizin burnunuz harika tam yüzünüze göre olmuş esabil hocayı seçme sebebim başta sizdiniz zatenBen kalkik istemedim yuzume gitmeyecegini dusundugum icin ama yandan biraz kalkikligi var yine dogal istemistim zaten
Ben senelerdir nefes alamıyorum zaten burun spreyi kullanmadığım bigün yokÇok kolaydı hiç bişey hissetmiyosun ama nefes olayi çok bunaltıyo bide esabil doktor çok iyi biri ben çok seviyorum mutlu bi şekilde yattım. Mutlu bi şekilde ciktim
Ay teşekkür ediyorum darısı sizeBen senelerdir nefes alamıyorum zaten burun spreyi kullanmadığım bigün yokbenimde inşallah güzel geçer okuduğum yorumlardan zaten bi sempatim oluştu doktora bende tekrar geçmiş olsun güle güle kullanın burnuşunuzu
spery derken burun acıcı sprey mi yoksa oksanus suyu mu kullanıyosunBenim ki üç ayı doldurunca azaldı yatarken sprey sıkıp yatınca daha faydası oluyor ..
Çok yakışmış ama çok beğendim dua edin darısı bana ama bende özel olacağım galiba 19 temmuz a çok var ve yaza kadar iyilessin istiyorum sizce mapim kızlar bu ay da da olmazsam haziran kadar olamam akıl istiyom ama bekleyemeyecegim galibaBen kalkik istemedim yuzume gitmeyecegini dusundugum icin ama yandan biraz kalkikligi var yine dogal istemistim zaten
burun açıcı daha fazla iladyn bağımlılık yapar demişti doktor dediği gibi de oldu Deniz suyu koyuyorum sprey şişene öyle idare ediyorumspery derken burun acıcı sprey mi yoksa oksanus suyu mu kullanıyosun
Evet beklemek zor ya hani 1 ay olsa eyvallah siz daha muayene olmadıniz dimi pazartesi olacaktiniz yanlış hatirlamiyorsam12 mayıs da düğün var kardeşimin ona rağmen ben hemen özelde olmak istiyorum G Goktugtuba bekleyemiyorum yeterince bekledim valla inşallah istediğim gibi de gelişir herşey
Evet :) yarın olacağım inşallah 2 günde de sonuçları alırım heralde aynen çok uzun zaman beklemeye gerek yok imkan varsaEvet beklemek zor ya hani 1 ay olsa eyvallah siz daha muayene olmadıniz dimi pazartesi olacaktiniz yanlış hatirlamiyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?