:) iyi olurdu öyle ama şans o da biri olmazsa onun yerine geçmekKeşke doktordan ameliyat sırası alanlar burda olsada belki nisan ayında olmayacak olanlarla yer değişimi yapsak
Ben çok beğendim sizin burnunuzu...eğer izniniz olursa hocaya bu şekilde istiyorum diye göstericemgüle güle kullanın darısı başımıza.buarada ayrıntılı bilgileriniz için çok teşekkürler bu hocayı seçmemde çok etken oldunuz.
Evet okyanus suyu.spery derken burun acıcı sprey mi yoksa oksanus suyu mu kullanıyosun
normal canım 2 güne inecek onlar benim 5. gün hala şişKizlar benim yuzum sis bugun 3. Gunum normal mi? morarmam azaldi resim atamiyorum nasil atcam bilmiyorum olmuyo
Yan yatıyormusunTesekkurler arkadaslar bende cuma gunu oldum morardi gozlerim bugjn biraz az ama yuzum sis tamponlar rahatsiz etmiyo sadece burnumdan kansizdigi icin ilk gun fazla uyuyamadim hep sicradim ama korkulacak gibi degil zaten hic birsey hissetmiyosun
OldumOl
oldunmu amelıyat?
Ozelde mi olacaksın canimesabil hocayla görüştüm talihlileri verdim 3 de gel dedi odama onu bekliyorum çok tatlı bi hoca görür görmez içim ısındı inşallah sonuç da iyi olur
Görüştükten sonra fiyatla ilgili bilgi verir misinEvet Cnm
niye sevmiyorsun canım, ben seni takıp edıyordum gayet ıyıyıdıValla ozelde olacaksan 1 hafta icinde olursun benim suan 6 ay oldu odemler hala var ve istedigim gibi de degil yani baslarda daha memnundum simdi sevmiyorum umarim 1 yila oturur
ben terlik almayı unutmuştum hastanede veriyorlar ama kendi terliğini getirirsen daha rahat edersin :) bide yanına çiğnenmesi kolay gıdalar alabilirsin canımMrb ameliyata giderken yanınıza illa ki alın rahat edersiniz dediğiniz bişey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?