Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Saolun kizlar cok seviniyorum guzel yorumlara
Bence yazi beklemeyin burun ameliyatinda soguk hava her zaman cok daha kolau bi surec olur cunku ameliyat sonrasi hava sicak olunca kanama enfeksiyon gunes lekesi kalmasi filan cok dikkat istiyor ameliyat sonrasi hic gunese cikmamaniz lazim ha tabiki yazin olan da var ama cok fazla dikkat istiyor bence imkaaniniz var ise beklemeyin derim
Onun disinda benim 6.ayim bitti ve ilk ameliyat oldugum gunden beri sık sık buraya bakarim sorulari yanitlayip yardimci olmak isterim cunku bende burdan buldum esabil beyi
R Relaxyeni cok saol tabiki gosterebilirsin burdan 3 arkadas daha gostermisti beni
Diger olacak arkadaslara da tavsiyem
Ilk basta burun cok kaba ve sis duruyor oyle kalmayacak bastan moral bozmamak cok onemli
Ve iyilesme sureci insan cok sabirsizlaniyor ben 6 ayda iilesir derken daha uctaki odem oylece duruyor cunkuuu masaji hic yapmadim aksattim hep masaj onemli aksatmayin ve odem atici besinler tukettin
En etkilisi
ananas
Muz nar yogurt yiyin
Maydonoz yesil cay kiraz sapi kaynatin icin

Kizlar benim yuzum sis bugun 3. Gunum normal mi? morarmam azaldi resim atamiyorum nasil atcam bilmiyorum olmuyo
normal canım 2 güne inecek onlar benim 5. gün hala şiş ilk 3 gün gözlerim çok şişmişti açamıyodum şimdi o şişlikler aşağı çeneme doğru indi

Kizlat valla yan yatiyorum gayet rahat burnumu degdirmicek sekilde agri yok sanci yok tamponlar bile rahatsizlik vermiyor bi ilk 2 gun kan sizdi uyuyamadim ve ayaga kalkinca kan bosaldi yoksa cok kolaymis bu kadar tahmin etmiyodum tek kirkum insaallah guzel olmustur bir de nasiltamponlar cikinca nasil temizlicem ondan korkuyorum ...

benim ameliyatın ertesi gün içerden tampon çıkardılar içeride başka tampon yok dimi gerisi 14ünde çıkaccak dışıdnaki atel falan

esabil hocayla görüştüm talihlileri verdim 3 de gel dedi odama onu bekliyorum çok tatlı bi hoca görür görmez içim ısındı inşallah sonuç da iyi olur

Çarşamba bi ameliyatı varmış o gelmezse seni arayacağım dedi gelirse de cuma cumartesi yaparız dedi çok heyecanlıyım heyecandan parasını da sormadım zaten aradığında artık öğrenirim

Mrb ameliyata giderken yanınıza illa ki alın rahat edersiniz dediğiniz bişey var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…