ben terlik almayı unutmuştum hastanede veriyorlar ama kendi terliğini getirirsen daha rahat edersin :) bide yanına çiğnenmesi kolay gıdalar alabilirsin canım
Pipet dudak kremi peçete tabiki yumuşak peçete toka saçlarınizi bağlarsiniz jel buz torbası hastanedekilrr ağır ben koyamamistim jel çok iyi oluyoMrb ameliyata giderken yanınıza illa ki alın rahat edersiniz dediğiniz bişey var mı?
Arnica krem duydum bir de ameliyat olan bi arkadaşım önerdi onunla birlikte jel buz torbası alıyım birde tşk ederimPipet dudak kremi peçete tabiki yumuşak peçete toka saçlarınizi bağlarsiniz jel buz torbası hastanedekilrr ağır ben koyamamistim jel çok iyi oluyo
Tmm tşk ederim onlarıda atayım çantayaKulak copu ayna almayi unutma kan sizdigi icin kula copune icine sokmadan degdiriyodum emiyo iyi oluyo
o biraz bünyeye bağlı canım bende olmadı gibi bişey burun deliklerinin olduğu kısmı gazlı bezle kapamışlardı ona ilk gece biraz sızmış değiştirdiler bitti gitti. bende morluk şişlik çok oldu o biraz psikoloji bozucuTmm tşk ederim onlarıda atayım çantayaçok kan sızacak mı ne Zaman bitiyor birde kan sızması sıkıntı yaratmıyor dimi görünce şok olmayım
Sağolun tmm ani hareket falan yapmayım artıkKorkulcak bisi yok 2 gun surdu kan sizmasi ama az az korkulcak bisi degil yalniz kalkinca egilince kan cok akiyo dikkat et
Geçmiş olsun oldunuz mu ameliyat ? Zaman hızlı geçiyor dimi :)) heyecanla beklediğinizi hatırlıyorum da !Korkulcak bisi yok 2 gun surdu kan sizmasi ama az az korkulcak bisi degil yalniz kalkinca egilince kan cok akiyo dikkat et
Ben de sizin gibi çok sistim ama şuan hic kalmadı 31 martta oldum ben de.benim yüzümdeki şişlikler inmedi daha doğrusu gözlerim şişmişti ilk şimdi yanağıma ve çeneme indi 30 kilo almış gibi duruyorum6 nisanda ameliyat oldum normalmi sizce
Ortalama 10 günde dışarı çıkabilecek kadar toparlaniliyor. Hatta ben daha erken toparladım. Cumartesi günü ailemi ziyarete gittim mesela. Dün uzun yola çıktım.Ne zamana kadar duzeliriz yani sosyal hayata ne zaman baslariz ?
Ağzı çok açmamaya dikkat etmek gerekiyor. Ben gülerken dikişlerimi kanattim. Hapşırırken de ağızdan çıkarmaya dikkat ettikçe birşey olmuyor.Birde suan tampon var dikislerim aciyo guldugum icin esnerken hapsururken bisi olmaz dimi? Tampon varken nasil temizlicem burnumu hastaneyede gidicem persembe gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?