Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Pipet dudak kremi peçete tabiki yumuşak peçete toka saçlarınizi bağlarsiniz jel buz torbası hastanedekilrr ağır ben koyamamistim jel çok iyi oluyo
Arnica krem duydum bir de ameliyat olan bi arkadaşım önerdi onunla birlikte jel buz torbası alıyım birde tşk ederim

Tmm tşk ederim onlarıda atayım çantaya çok kan sızacak mı ne Zaman bitiyor birde kan sızması sıkıntı yaratmıyor dimi görünce şok olmayım
o biraz bünyeye bağlı canım bende olmadı gibi bişey burun deliklerinin olduğu kısmı gazlı bezle kapamışlardı ona ilk gece biraz sızmış değiştirdiler bitti gitti. bende morluk şişlik çok oldu o biraz psikoloji bozucu

inşallah bnmde çok olmaz morluk şişlik kanama falan rahatça atlatırım Da kurtulurum Allah ın izniyle

Benim abartılı bir morluğum olmadı arnica krem kullanmıştım ondan olabilir tavsiye ederim almanızı .hatta annemin cildinde sorun oldu yanımda kalırken onu bile çabucak toparladı Harika bir krem !!!

Evet zaman cok cabuk gecti cuma gunu oldum ameliyat benimde yuzumde sislikler var morluklarim gecti krem suruyorum bol bul burnuna yuzumd gozume fakat hastaneye giderken burnumu nasil silcem tamponlar alininca burnunu nasil temizlicem tek korkum bunlar ama gercekten bu kadar kolay oldugunu bilmiyodum sadece skldm yata yata sabirsizlaniyorum nasil oldu burnum diye inşaAllah iyi olmustur korkuyorum

benim yüzümdeki şişlikler inmedi daha doğrusu gözlerim şişmişti ilk şimdi yanağıma ve çeneme indi 30 kilo almış gibi duruyorum 6 nisanda ameliyat oldum normalmi sizce

Normal tabikide benimde oyle cenemi oldugu yer sis kolay mi burun sonucta ben daha onceden okudugum icin ve ameliyat olanlarin resimlerini gordugum icin uzulmuyorum korkmuyorumda sadece skldm tmm moral bozmak yok insaAllah hersey cok guzel olucak :)

benim yüzümdeki şişlikler inmedi daha doğrusu gözlerim şişmişti ilk şimdi yanağıma ve çeneme indi 30 kilo almış gibi duruyorum 6 nisanda ameliyat oldum normalmi sizce
Ben de sizin gibi çok sistim ama şuan hic kalmadı 31 martta oldum ben de.

Birde suan tampon var dikislerim aciyo guldugum icin esnerken hapsururken bisi olmaz dimi? Tampon varken nasil temizlicem burnumu hastaneyede gidicem persembe gunu

Birde suan tampon var dikislerim aciyo guldugum icin esnerken hapsururken bisi olmaz dimi? Tampon varken nasil temizlicem burnumu hastaneyede gidicem persembe gunu
Ağzı çok açmamaya dikkat etmek gerekiyor. Ben gülerken dikişlerimi kanattim. Hapşırırken de ağızdan çıkarmaya dikkat ettikçe birşey olmuyor.
Tampon için ekstra bir temizlik yapmanıza gerek yok bana kalırsa dışındaki kanları temizleyip gittim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…