Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Bol bol krem suruyorum cok cabuk iyilessin dikisler diye burnumun ucu krem tamponun ici disi dokunamiyorumda

Bendede lekeler gunes lekeleri sivilce lekeleri bi de ameliyattan sonra biyikta ceneye dudak kenarlariyuvatlak bi sekilde kararma oldu

Dun atmstim gorursun zaten 7 nisan cuma gunu oldum ameliyat (Atamiyorum foto arkadasa soyledimde o pc den atti benimde pc yok )

Arkadaşlar şişliğin gözden çeneye inmesi ciltte tahriş bende de olmuştu zamanla hepsi geçiyor merak etmeyin .Ama alçı çıkınca hemen burun silme falan olmuyor kulak çöpü ,peçete ile temizlik yapabiliyorsunuz ben üç ayı geçti yeni silebiliyorum burnumu normal bir şekilde..

kızlar ben çektim siz çekmeyin diye anlatıyorum ameliyattan sonra ben abur cubura abandım biraz sonuç olarak bunu yazmanın kibar bi yolu yok :) çok kötü bi şekilde kabız oldum laksatif içtim etki bile etmedi bi kaç gün işkence çektim. anestezidenmi yada ilaçlardanmı bilemiyorum siz siz olun lifli şeyler sıvı falan yiyip için

Burnum yandan güzel ama önden tuhaf duruyor herkeste olduğu gibi benimde öyle masajlarla ve zamanla inecek. bu ameliyat süreci boyunca diyecegim sey doktorumuz mükemmel ben çok seviyorum gerçekten tereddüt etmeden gidin bana çok güven verdi ilk gittigimden beri şuan burnum sis olsa da seviyorum ellerine sağlık herkesin istediği gibi bi burnu olsun hepinize şimdiden geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…