Şimdi bile çok güzel duruyor burnuşun çok geçmiş olsun tekrardan dediğin gibi hocamı çok sevdim çok iyi mütevazi becerikli güven veren biri inanıyorum ona harika bi iş çıkartacak Allah ın izniyle yarın bu saatlerde bitmiş olacak inşallah dualarınızı eksik etmeyin korkuyorum heyecanlıyım ama yapacak bişey yokBurnum yandan güzel ama önden tuhaf duruyor herkeste olduğu gibi benimde öyle masajlarla ve zamanla inecek. bu ameliyat süreci boyunca diyecegim sey doktorumuz mükemmel ben çok seviyorum gerçekten tereddüt etmeden gidin bana çok güven verdi ilk gittigimden beri şuan burnum sis olsa da seviyorum ellerine sağlık herkesin istediği gibi bi burnu olsun hepinize şimdiden geçmiş olsun
Canim bana özelden kendi numarani yazar misin bende 18inde girçekim ameliyata banada verdi hoca numarasini para konusunda ne konusTunuz peşin mi yatıracaksin ..anestezi ye girmeden yemeden içmeden bahsetti mi ?ayrıca burnunu tarif ettin miBana verdi sana vermedi mi numarasını
Bu ayın 18 inde mi olacaksın sende :) hoca demeden ben dedim gidince ücreti vereyim diye bişey demedi peşin vereceğim Cnm sabah 11 den sonra bişey yeme dedi evet tarif ettim resim de gösterdimCanim bana özelden kendi numarani yazar misin bende 18inde girçekim ameliyata banada verdi hoca numarasini para konusunda ne konusTunuz peşin mi yatıracaksin ..anestezi ye girmeden yemeden içmeden bahsetti mi ?ayrıca burnunu tarif ettin mi
tatlım teşekkür ederim gercekten iyi ki varsın toplam 1 ay mi sürüyor bu çildintoparlanmasi şişlikler in minimale düşmesi yoksa.15 gün falan mı ben direkt ise başlayacağım teşekkür ederimEvet canim dus alabilirsin
Simdi cildin cok yaglanacak boyle vicik vicik bi his olusabikir bu cok normal cunku ameliyat sorasinda bi madde suruluyor ve sinrasinda o maddenin ustune alci yapikinca 10 gun o madde ciltte kaliyir dokayisiyla cilt cok yaglaniyor siyah noktalar artacak ve surekli soyulacak bunlara hazirlikli olun cok normal yani bi sure cildinizin anasi aglicak
Tavsiyem kukurtlu sabun alip onunla yikayin alci ciktiktan 10 gun sonra da beyaz kil maskesine basladim cok faydasini gordum lokman hekimlerden bulabikirsiniz bilginize..
Surekli soyulup deri kendini yenileyecek bunada hazirlikli olun
Gunese cikmamaya dikkat edin
Evet canim benim ya birbirimize moral olalım inşallah kolay ataltiriz aslında yazın biraz zor olur bu ameliyat diye kalmadım yaza iyileşmesi çok riskli die ama hemen used başlayacağım 10 günden sonra nasıl olcak onuda bilmiyorum inşallah hemen toparalnirimBnmde aynı nefes alamama horlama geniz Eti olmuşken de kemerli burnum onunda düzgün olmasını istedim beni de muayene etmedi nefes sorunu var dedi eşim o ilk hedefimiz dedi burnunda bişey yok aslında dedi bende yandan görüntüsüne takıntım var dedimPeki dedi yarın özele atarım no yu benden sonra sen inşallah o Zaman yazı beklemeye gerek yok imkan varsa
Ablam.teşekkür ederim cansın :)Evet canim dus alabilirsin
Simdi cildin cok yaglanacak boyle vicik vicik bi his olusabikir bu cok normal cunku ameliyat sorasinda bi madde suruluyor ve sinrasinda o maddenin ustune alci yapikinca 10 gun o madde ciltte kaliyir dokayisiyla cilt cok yaglaniyor siyah noktalar artacak ve surekli soyulacak bunlara hazirlikli olun cok normal yani bi sure cildinizin anasi aglicak
Tavsiyem kukurtlu sabun alip onunla yikayin alci ciktiktan 10 gun sonra da beyaz kil maskesine basladim cok faydasini gordum lokman hekimlerden bulabikirsiniz bilginize..
Surekli soyulup deri kendini yenileyecek bunada hazirlikli olun
Gunese cikmamaya dikkat edin
Günaydın dimi bende inşallah daha önce olsaydım keşke diyeceğim gibi geliyor heyecan var hala haliyle bugün bitecek inşallah çok Mutlu oluruz burnuşumuz laKizlar valla korkulacak bisi yok hic birsey hissetmiyosun zaten ve cikinca agri sancida yok belki agri sanci olsa ya niye oldum keske falan deriz ben su anda burnumu gormedigim halde bile iyiki olmusum keske daha once olsaydim diyorum dua edin Allahin izniyle zaten 1 saat suruyo bi bakmissin ustunu giydirmisler uzanmissin yatiyosun hersey olmus bitmis ( Ameliyattan sonra muzu fazla tuketmeyin kabiz yapiyo)
Günaydın Bende yatamam da öyle tampon çıksın geçerim işimin başına diyorum ama kendi işim arabayla gidip geliyorum sıkıntı olmaz heralde masa başındayım sonuçta ama Cnm sana zor olabilir ders verirken falan yazın rahat rahat yaptırıp yatsan mı kiEvet canim benim ya birbirimize moral olalım inşallah kolay ataltiriz aslında yazın biraz zor olur bu ameliyat diye kalmadım yaza iyileşmesi çok riskli die ama hemen used başlayacağım 10 günden sonra nasıl olcak onuda bilmiyorum inşallah hemen toparalnirim
Cnm msj atamıyorum Sana :)Evet canim benim ya birbirimize moral olalım inşallah kolay ataltiriz aslında yazın biraz zor olur bu ameliyat diye kalmadım yaza iyileşmesi çok riskli die ama hemen used başlayacağım 10 günden sonra nasıl olcak onuda bilmiyorum inşallah hemen toparalnirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?