Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Kizlar burnum 13 gunluk olunca sehir disinda dugunumuz var gidebilr miyim eglenebilir miyim ? Bi sakincasi olur mu?

Çizdiğim kırmız yer incelecek demi ya ben oraya çok takıntı yaptım çok geniş duruyor

Ben sigara içmek istiyorum ya başıma ağrılar çıktı göbeğimin yara iyileşmesini geciktirecek diye 10 gündür sigara içmiyorum

Eklentiler

• IMG_7229.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 237
Ben sigara içmek istiyorum ya başıma ağrılar çıktı göbeğimin yara iyileşmesini geciktirecek diye 10 gündür sigara içmiyorum
Canim sen burnunu tarif ederken foto gosterdin mi ucunu kalkikligi güzel olmus

Canim sen burnunu tarif ederken foto gosterdin mi ucunu kalkikligi güzel olmus
Şimdi daha iyi görürsün canım 10.günüm sen sadece istediğini söyle gerisini ona bırak hatta söylemesen bile o yapar adam işi biliyo

Eklentiler

• IMG_7237.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 256
Canim haklısın ben yine görüştüm esabil beyle çok güvendim ona ama çok yakışmış burnun çok beğendim masallah

Teşekkür ederim bnm eski burnumda iyiydi ama sadece nefes alamıyordum burun ucumu kaldırttım o kadar

Kizlar sol deligimdeki tamponun icinde ip sallaniyo dikis yarin tampon cikicak benim nasil cikicak dikisli daha dikislwr erimedi

Kizlar sol deligimdeki tamponun icinde ip sallaniyo dikis yarin tampon cikicak benim nasil cikicak dikisli daha dikislwr erimedi
Canım sakin ol zaten dikişlerin de acı falan hissetmcksin gerçkten bak. Tampon da hafif sızlıyo yani garip bi his gıdıklanma gibi gıcık bişey rahat ol kasma kendini

Korkutmak için söylemedim ya benim ağrı eşiğim düşük sadece tamponları çekip çıkarırken gözlerimden yaş geldi belki senin canın benimki kadar acımayabilir

Saniyelik garip bir his ama öyle acı olayı Yok ya korkma, ondan sonraki alacağın oksijeni düşün resmen beynin açılıyor oh mis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…