Domuzcuk gibi şuan mesela inecek mi inşallah doktor da öyle söyledi de işte stres yapıyoruZ. Sizin burnunuz gayet güzel yandan da önden de hiç takmayınYuzunuzun yaglanmasi siyah nokta olmasi ve asiri kalkiklik normal hepsi gecisi iciniz rahat olsun benim6.ayim onlar geciyo ama delikler orantisizsa o kaliyo beni kaldi yani
canım bence burnun çok güzel sen çok inceliyosun diye burun deliklerin sana kötü geliyordur ama ne güzel minicik burnun var öyle farkedilir bi kusur olmamış takma benceInicek hic merak etmeyin benimde basta oyleydi hatta resim atiyimda iciniz rahatlasin bi nebze
Resimlerinizi arıyordum içimi okudun ohh çok şükür o kadar çaba sıkıntı boşa gitmesin sende hiç takma bence çok güzel burnuşunInicek hic merak etmeyin benimde basta oyleydi hatta resim atiyimda iciniz rahatlasin bi nebze
Aynen haberini bekliyorum kolay gelsin şimdidenMechanicx Ederım tabi yarım saat sonra gidicem. bigunmutlaka ben zaten senin fotonu gostermistim hocaya gerçekten seninki muhteşem bundan hafif kalkik olur dedi ama çok kalkik
eveeet iniyo korkmaMrb :) ameliyattan çıktıktan sonra burun delikleriniz yukar da mıydı ya
E
eveeet iniyo korkma
Çok iyi senin maşallah önden var mı ilk günden Cnm bnm merakım o17. Günüm burun delilerim bana hala büyük geliyo zamanla inecek küçülecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?