Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Merhaba kızlar bende esabıl hocaya burun ameliyati oldum cumartesi günü yavaş yavaş toparlamaya başladım ama yüzüm çok yaglandi ve burun deliklerim karşıdan gorunuyo çok dik sizlerinde oylemiydi

Son düzenleme:
Mrb geçmiş olsun bende dün oldum bnmde öyle ya hoca normal iner dedi ama dudak mesafem çok açık şuan tamponlar falan çıksın iner heralde

Yuzunuzun yaglanmasi siyah nokta olmasi ve asiri kalkiklik normal hepsi gecisi iciniz rahat olsun benim6.ayim onlar geciyo ama delikler orantisizsa o kaliyo beni kaldi yani

Yuzunuzun yaglanmasi siyah nokta olmasi ve asiri kalkiklik normal hepsi gecisi iciniz rahat olsun benim6.ayim onlar geciyo ama delikler orantisizsa o kaliyo beni kaldi yani
Domuzcuk gibi şuan mesela inecek mi inşallah doktor da öyle söyledi de işte stres yapıyoruZ. Sizin burnunuz gayet güzel yandan da önden de hiç takmayın

Inicek hic merak etmeyin benimde basta oyleydi hatta resim atiyimda iciniz rahatlasin bi nebze

Eklentiler

• 2017-04-13_14.25.32.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 307
Inicek hic merak etmeyin benimde basta oyleydi hatta resim atiyimda iciniz rahatlasin bi nebze
canım bence burnun çok güzel sen çok inceliyosun diye burun deliklerin sana kötü geliyordur ama ne güzel minicik burnun var öyle farkedilir bi kusur olmamış takma bence

Masaj önemli ben her saat başı belirli hareketleri belirli sayıda yapıyorum kendime öyle bi plan yaptım sıkıcı ama mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…