Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Öncelikle bayanlar bizler çok sabırsıziz ameliyat olanlara olacaklara söylemek istedigım şey su benim çok çirkin bi burnum vardı şimdi şu burnum onun yanında o kadar güzel ki ama ne yazıkki o kötü burunu hemen unutuyoruz bu çok yanlış eskiyi hatirlayin esabil hoca bana eski fotoğraflarımı gösterince inanın bakmak istemedim ve hemen çok küçük bi burun beklemeyin ben alçı çıkınca küçük bı burun bekliyodum öyle olmuyo şimdi ne zaman bu yeni burnumda bi sıkıntı hissetsem eski fotoğraflara bakıyorum ne kadar güzel olduğunu hatırlıyorum sizde öyle yapın

Mechanicx canım ben tamponu aldırdım inan çok azıcık bi yanma oldu oda 2 dakika sonra geçti seninkide inşallah öyle olur benim 2. Ameliyatim kızlar başka bi dr 2 yıl önce olmuştum burun ucundaki ödem ancak 1 bck yılda dağılıyor sabretmek lazim

Bende yeni aldirdim evet az bi aci oluyo hemen geciyo okyanus suyuyla simdi temizleyebilir miyim ? Alcim daha duruyo nasil temizlicem sumkuremem de

Ilk gunden beri hic moral bozmadim ben hep herkese moral verdim odemden dedim cok memnunum dedim gercekten nefes almam super e eski halindende iyi ods kesin
Amma bi de su var 6 ay dedim er gec 6 ay gecicek o kalin burun sirti incelecek burun delikleri birbirine benzer olacak o abest goruntu gidicek hep olumlu baktim derken 6 ayi geride biraktim
Burun deliklerim orantisiz
Odemler gecti cok cok azcik ucta kaldi ve burun sirti kalin
Burun ucuda düsük gibi geliyor bana
Eski halinden tabiki iyi ama bekledigim bu degildi yapcak bisey varmi yok alisacaz
Sunu soyleyim ilk ameliyat oldugunuzdaki sekil neyse o kaliyor sadece burun zamanla ilk kalkikligi gidip biraz iniyor onun disinda buyuk bi degisim yok yani eski ve yeni halleri bunlar

Eklentiler

• 2017-04-13_15.56.39.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 426
  • 20160519_112636-1~2.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 393
burun sırtı geniş olup sonradan masajla zamanla incelen varsa lütfen yazsin şuan benim çok ihtiyacım var

Geçmiş olsun Cnm görüntüsü Nasıl oldu indi mi burnun biraz :)

17. Günüm burun delilerim bana hala büyük geliyo zamanla inecek küçülecek inşallah
Canim cok beğendim bennnnn Güle güle kullan o varya 2aya muhteşem olacak hangi resmi gosterdin bir yükler misin hocaya

Arkadaslar salı ameliyat ocaktan grip oldum hocaya da geçer belki gribim pazartesiye kadar bekleyeyim diye söylemedim yapmıyor değil mi gripken

Mechanicx bence biraz daha düzeldi canım kızlar ben 2015in ocağında olmuştum ilk ameliyatimi şeklinin oturmasi bu zamanı buldu hala burnumun ucuna dokununca ödemli geliyordu çok zaman var ayrıca bigunmutlaka hiç takilma seni rahatlatmak için söylemiyorum keşke benim burnumda seninki gibi olsa[/USER]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…