büyük değil bence delikler çok güzel ben bayıldım burnuna harika olmuş17. Günüm burun delilerim bana hala büyük geliyo zamanla inecek küçülecek inşallah
Acıyor mu masaj yaparkenMasaj önemli ben her saat başı belirli hareketleri belirli sayıda yapıyorum kendime öyle bi plan yaptım sıkıcı ama mecbur
Tesekkur ederimbüyük değil bence delikler çok güzel ben bayıldım burnuna harika olmuş
Hayır ben hiç acı hissetmiyorum çok değil ama bastiriyorum daAcıyor mu masaj yaparken
Önden bu şekilde ucunda ödem çok fazla ve burnum geniş duruyor öndenÇok iyi senin maşallah önden var mı ilk günden Cnm bnm merakım o
Yoo çok güzel duruyor valla maşallah 17 gün mü cnm ilk günkü halini merak etmiştim Cnm öndenÖnden bu şekilde ucunda ödem çok fazla ve burnum geniş duruyor önden
İlk 4 günüm bu şekildeydiYoo çok güzel duruyor valla maşallah 17 gün mü cnm ilk günkü halini merak etmiştim Cnm önden
Kulak cubuğuyla yavaş yavaşBende yeni aldirdim evet az bi aci oluyo hemen geciyo okyanus suyuyla simdi temizleyebilir miyim ? Alcim daha duruyo nasil temizlicem sumkuremem de
Geçmiş olsun Cnm görüntüsü Nasıl oldu indi mi burnun biraz :)Mechanicx canım ben tamponu aldırdım inan çok azıcık bi yanma oldu oda 2 dakika sonra geçti seninkide inşallah öyle olur benim 2. Ameliyatim kızlar başka bi dr 2 yıl önce olmuştum burun ucundaki ödem ancak 1 bck yılda dağılıyor sabretmek lazim
Canim cok beğendim bennnnn Güle güle kullan o varya 2aya muhteşem olacak hangi resmi gosterdin bir yükler misin hocaya17. Günüm burun delilerim bana hala büyük geliyo zamanla inecek küçülecek inşallah
Ben fotoğraf göstermedim kendim anlattımCanim cok beğendim bennnnn Güle güle kullan o varya 2aya muhteşem olacak hangi resmi gosterdin bir yükler misin hocaya
Mechanicx bence biraz daha düzeldi canım kızlar ben 2015in ocağında olmuştum ilk ameliyatimi şeklinin oturmasi bu zamanı buldu hala burnumun ucuna dokununca ödemli geliyordu çok zaman var ayrıca bigunmutlaka hiç takilma seni rahatlatmak için söylemiyorum keşke benim burnumda seninki gibi olsa[/USER]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?