- 13 Nisan 2017
- 8
- 6
- 1
- 32
Teşekkür ederim canım yarın konuşayım Dr beyleGripken yapmaz heralde canım vücutta enfeksiyon durumunda ameliyat yapmiyorlar konuş bence vakit kaybetmeden G Goktugtuba
Benimki baya acıyor. Hatta krem sürerek yapıyorum daha kaygan olsun az acısın diye.Hayır ben hiç acı hissetmiyorum çok değil ama bastiriyorum da
kaç gün oldu canım olalı birde ill gün ki fotoların var midir
14. Günüm benim de. Var evet her günü fotoğrafladım ama ben çok şişip morardım o yüzden korkutmak istemedimKac
kaç gün oldu canım olalı birde ill gün ki fotoların var midir
Allah allah bende kremle yapıyorum daha iyi oluyor diye ama aci yok hiç yok bastırıyorum daBenimki baya acıyor. Hatta krem sürerek yapıyorum daha kaygan olsun az acısın diye.
Benim ki ezik gibi acıyor. Esabil bey içi ile çok uğraştık dedi belki o yüzdendir.Allah allah bende kremle yapıyorum daha iyi oluyor diye ama aci yok hiç yok bastırıyorum da
Beninkiyle çok. Uğraştı çıkan et parçaları falan çoktu demekki doku farkı var ondan acıyordurBenim ki ezik gibi acıyor. Esabil bey içi ile çok uğraştık dedi belki o yüzdendir.
Canım çene kaslarını çok yorcak şeyler yapman taraftarı değilim...Kizlar bugun 1 hafta oldu sakiz cigneyebilir miyim ? Bisi olmaz dimi burnuma bisi olmaz
Sizinkide çok hoş olmuş güle güle kullanınDikişler kendiliğinden absorbe oluyor sakin ol bu da benim 14.günüm
Canim sende kemik falan kırılmadi değil mi sadece burun ucu işlemi oldu sanırım çokta güzel olmuş ✌maşallahDikişler kendiliğinden absorbe oluyor sakin ol bu da benim 14.günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?