Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Masaj önemli ben her saat başı belirli hareketleri belirli sayıda yapıyorum kendime öyle bi plan yaptım sıkıcı ama mecbur
Siz burun ucunuzu incelttirmiş miydiniz? Benim burun ucum yuvarlak ve ben sivri olsun istiyorum ve burada ameliyat olan herkesin burun ucu yuvarlak. Elbette ödem var da herkes sadece sırt ve boyu küçülsün olarak gitmiş anladığım kadarıyla burun ucunuzu siz söylediniz mi yoksa söylememiş miydiniz

Merhaba kızlar ameliyat sonrası burun içi kaşıntı şikayeti olan oldu mu aranızda hiç ?Benimki çok fena kaşınıyor durmadan içeriye peçete sokup duruyorum ameliyat olalı 2 ay oldu

Burun ucu sadece hafif kalkik olsun dedim sivri ya da yuvarlak bişey söylemedim

Tampon varken burun içine bişey sürmüyoruz dimi ? Bi dikiş yerine sürdüğümüz kremden başka bişey vermedi doktor bana

Hadi kızlar ameliyat olanlar fotoğraflarınızi paylaşın fa görelim yahuuuu

Herkese merhaba. Uzun süredir takip etmeye çalışıyorum. Cok faydalı oldugunuzu dusunuyorum. 8 mayısta burun ameliyatim var. Bende buradan paylasim yapicam insallah yardimci olmak adina. Görusmek uzere..

Herkese merhaba. Uzun süredir takip etmeye çalışıyorum. Cok faydalı oldugunuzu dusunuyorum. 8 mayısta burun ameliyatim var. Bende buradan paylasim yapicam insallah yardimci olmak adina. Görusmek uzere..
ÖZELDE Mİ DEVLETTE Mİ OLACAKSINIZ

Gayet iyi duruyor maşallah darısı başıma tamponlardan kurtulup derin bi nefes almak istiyorum tampon çıkarken bişey sürüyor mu doktor bnm çok kuru burnumun içi çünkü

Gayet iyi duruyor maşallah darısı başıma tamponlardan kurtulup derin bi nefes almak istiyorum tampon çıkarken bişey sürüyor mu doktor bnm çok kuru burnumun içi çünkü
3 gün önce ameliyat oldum.bugun tamponlar alındı. Acı yok hiç korkma ama tampon alınınca çokta bişey değişmiyor gene burun tıkalı gene ağızdan nefes alıyorsun ..

3 gün önce ameliyat oldum.bugun tamponlar alındı. Acı yok hiç korkma ama tampon alınınca çokta bişey değişmiyor gene burun tıkalı gene ağızdan nefes alıyorsun ..
Çok şükür bi de tampon basıl çıkacak edecek onun derdi vardı üstümde off ya derin bi nefes almak istiyorum açılır inşallah seninde bir önce

Şiş olmasına rağmen güzel duruyor.burun içi iyileştimi sizin burundan tam nefes alabiliyormusunuz.benim 3 gün oldu.burnum tıkalı çok zorlanıyorum. Kaşıntı çok atelde normal mi acaba
Sevindim beğenmene bnm ucu dik duruyor biraz sıkıntım o sadece Arada tıs tıs ediyor bi tarafım :) hava geliyor. Sıvı da geliyor azar azar hala. İyileşti mi bilmiyorum ki ama sanmam taze daha . Bnmde kaşınıyor peçeteyi hafif sürtüyorum üstüne zedelemeden

Şiş olmasına rağmen güzel duruyor.burun içi iyileştimi sizin burundan tam nefes alabiliyormusunuz.benim 3 gün oldu.burnum tıkalı çok zorlanıyorum. Kaşıntı çok atelde normal mi acaba
Tesekkur ederim.Nefesim düzeldi kaşintilar normal burun tıkalı olduğu için zorlanma biliyorum 3 güne rahatlarsiniz ben burun sırtını çok geniş buldum orayı takıntı yapıyorum sadece

Erken almis tamponunu tampon 1 hafta sonra aliniyo ve tampon cikar cikmaz nefes alabiliyosun koku ve yemeklerin tadini :)

tamponun içinde ilk bez tampon oluyor onlar benim 1 gün sonra alındı ondan bahsediyor olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…