Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Tv de yaptıkları kampanyalı uçak Otel ameliyat paketi bile kazık onlar bunda yine kar yapıyor fazlasıyla bana göre onlar bile pahali akıllarınca indirim diye yalan atıyorlar bizlere yolunacak kaz olarak görüyorlar sanki para .... affedersin. Normal maaş alan insanlarız kira yatacak elde sıfır kalıyor birikim zor zor neyin peşinde bu Türk doktorları

Haklısındır bişey diyemeyecem ama bir de şöyle düşün devlet hastanesi sonuçta yarıya kadarını hastaneye veriyor doktor kalan kısmını da kendi alıyor☺Özel hastanelerde iki misli ücret çıkıyor.İstersen ertele 1 yıl kadar para koymaya çalışZaten çok zam gelmiyor devlet hastanelerde

Sultan2015 merhaba, hastane civarında güvenli kalabileceğin bir yer yok. Ama hastaneye arabayla 5 dk mesafede Eryaman'da günlük kiralık evler var, onlara bir bakabilirsin ama onlar da ne kadar güvenilir emin değilim. en azından 10-15 gün kalman gerekir. indirim konusuna gelince kendi açından haklisin ancak doktorun yapabileceği çok bir şey yok, estetik olduğu için devlet karşılamıyor benim burnumda ciddi anlamda kemik eğriliği olduğu halde doktor 2000 civarı masraf çıkar dedi. kullanılan malzeme, narkoz, ameliyat masrafı vs işte. dolayısıyla bunlarda çok fazla indirim yapma imkanı yok, ne fiyat yazıyorsa o odenir.

sanki biz sizinle perşembe günü karşılaştık kapıda siz bir önceki gün ameliyat oldum dediniz doğru mu ? :)))

tamamdır :) nasılsınız şimdi ağrınız falan oldu mu şişmemesi morarmaması için krem vs kullandınız mı ?

Daha iyiyim teşekkür ederimİlk gördüğünde sişlerim vardı morluklar daha yeni başlamıştı ama ben fazla morarma olmadi şişmedim☺Ama dr verdiği ilaçları ve kremleri kullandımşimdi sadece sarılıklar kaldı bikaç güne de geçer

Ağrı da bünyeye göre değişir ama bende olmadı hiç ağrı sadece ağızımdan nefes aldığım için kuruluk oldu ama atlattım.

anladım çok geçmiş olsun :) siz ilk görüşmeye gittiğinizde doktora nasıl bi burun istediğinizi anlattınız mı fotograflarla falan yoksa doktor mu size çizdi ya da bilgisayarda yaptı. ben görüsmeye girdim o gün açıkçası çok fazla biir şey konuşmadı. anlatmadı da fazla bir şey ben fotoğraf gösterdim nasıl istersen öyle yaparız dedi sadece .

Zaten sağolsun ilk görüşmede pek konuşmuyor. Kararlı olduğuna inaninca muhabbete başlıyor. Ben doğal bi burun istiyorum dedim.Sen nasıl istersen yaparız ama burun ucunu biraz kaldırayım daha iyi olur bayansin sonuçta dedi ve yaptı.Fotoğraf göstermedim ben.Ama istediğin ne varsa göster anlat içine sinsin.Karar ver bir an önce vakit kaybetme yazın çok berbat oluyor

evet çok fazla bir şey konuşmayınca ben de biraz şaşırdım :) anladım tamamdır çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. ben de düşünüyorum şimdi yaptırmak istiyorum bir an önce olsun bitsin :) siz görüşüp tahlillerden kaç gün sonra ameliyat gününü kararlaştırdınız arası çok mu geç atıyor gününü

Kışın ve yaz çok sıkıntılı oluyor. Sonbahar ve ilkbahar ayları iyileşme ve kanamama açısından daha elverişli sıkıntı yaşamamak adına ben agustos sonuna istedim.

ooo baya atıyormuş 1 ay ben de hani bilmeyince bu hafta içi falan yaparsa çok iyi olur diye düsündüm çünkü byaramdan sonra okulum başlayacak en azından biraz iyileşmiş olur dedim

Seni cok iyi anliyorum, bende yurtdisindan oldugum icin arastiriyorum. Yazdiklarini teker teker okuyorum :)

Bence yarıyıl tatilinde yaptir hem evde olursun rahat edersin hem okul açılınca rahat rahat gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…