- 21 Şubat 2017
- 56
- 26
- 38
- 28
Yandan çok güzel duruyor öndende şiş geçer inşsllah:)20. Günüm
Canim doktora söyledin mi sırtı kalın mu kalacak ödem mi die bir fotoğraf atıp sorsan mi ama eskiye göre çok güzel yakismisErken almis tamponunu tampon 1 hafta sonra aliniyo ve tampon cikar cikmaz nefes alabiliyosun koku ve yemeklerin tadini :)
Evet yandan bende memnunum ama önden burun sırtıni sıkıntı yapıyorum inşallah incelirYandan çok güzel duruyor öndende şiş geçer inşsllah:)
Devlette olacak.ÖZELDE Mİ DEVLETTE Mİ OLACAKSINIZ
şekli çok güzel ama nefes almak en önemlisi bence ve en büyük korkum yaşam kalitesini etkiliyor nefes alamamak15.günüm ama ben hiç nefes alamıyorum burnum tıkalı kokuları da az alıyorum normal mi acaba ya
Bence burun içi tam temizlenmemistir benimde öyle iyi doktorum temizledi burun açıldı temizlemekten korkmayın burnunuzu15.günüm ama ben hiç nefes alamıyorum burnum tıkalı kokuları da az alıyorum normal mi acaba ya
Eşim almıştı ona da değişik bişey vermişler fena değil bu da Artık bitince fıs fıslı der ondan alırım bir de günde bir mi uyguluyorsunuz tıkandıkça mı ?Fis fisli benimki uzun burnuma skyorum
Benimkini tam gününde yaptı benden yanada bir aksilik hastalık çıkmadı çok şükür .Bende iki ay bekledim .merhabalar esabil bey verdiği tarihte kesin yapıyor değilmi amelliyatı . 2 ay önceden gün aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?