bana bir gün önceden gel görüşelim demişti yarın gidip görüşcez . ertesi günde amelliyat olucamBenimkini tam gününde yaptı benden yanada bir aksilik hastalık çıkmadı çok şükür .Bende iki ay bekledim .
bana bir gün önceden gel görüşelim demişti yarın gidip görüşcez . ertesi günde amelliyat olucam
Birgün önce görüşmeye gidip, Esabil beyle nasıl bir burun istediğinizi netleştiriyorsunuz !Ameliyattan bir gün önce gittiğinizde randevu aliyomusunuz yoksa direk odasına girebilirmiyiz ? Çok sıra oluyor çünkü :/
Canim kurtuldun nihayet çok çok geçmiş olsun son halini fotoğraflar misin litfen5Kizlar alcim cikti doktor bastirdi biraz canim aciyinca birakti kendin yap dedi ne kadar araliklarla ne kadar sureye masaj yapiyoruz ?
Genel anestezi yapıyoresabil bey genel anestezimi yapıyor yoksa local anestezimi
açık amelliyatmı yapıyor kapalı amelliyat mı pekiGenel anestezi yapıyor
Açık ameliyat :)açık amelliyatmı yapıyor kapalı amelliyat mı peki
Gayet güZel olmuş güle güle kullan burnuşunuDün alındı alçılarım arkadaşlar.
Tedekkur ederim. Bende kalabalik olabilecegini disundum siz nasil yaptiniz mrk ettim. Olmadi ogleden sonra giderim dediginiz gibi hayirlisi bakalim zaman gectikce stres artiyor. :)Birgün önce görüşmeye gidip, Esabil beyle nasıl bir burun istediğinizi netleştiriyorsunuz !
Randevu ile gitmenizi tavsiye ederim .randevusuz gidecekseniz de 4:30 dan giderseniz ya kimse olmuyor yada az kişi kalıyor .Ben randevulu gitmiştim çok çabuk bitmişti işim !
Çok güzel olmuş Güle güle kullanCook tesekkuer ederim rabbim herkesin gonlune gore versin insaAllah sizin burunlarinizsa coook guzel olur :)
Merhaba bende devlette oldum tek kişilik odada kaldım gayet temizdi içinde TV banyo vardı ,hemşirem tatlım diyerek konuşan çok kibar ve ilgili bir bayandı ben memnun kaldım.sadece bi çorba yoğurt verdiler biraz acıktım ona da sizde tedbirli giderseniz (muz ,süt bisküvi gibi yumuşak gıdalarla )sıkıntı olmaz !!Mrh kızlar bende devlet hastanesinde ameliyat olucam odalar Nasıl temiz mi hastane ile ilgili bir sorun varmı birde ameliyat için içerden mi kesiyor doktor burun ucunda mı dikiş oluyor
Eski hali nasıldı burnunuzunDün alındı alçılarım arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?