Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Ameliyattan bir gün önce gittiğinizde randevu aliyomusunuz yoksa direk odasına girebilirmiyiz ? Çok sıra oluyor çünkü :/

bana bir gün önceden gel görüşelim demişti yarın gidip görüşcez . ertesi günde amelliyat olucam

Ameliyattan bir gün önce gittiğinizde randevu aliyomusunuz yoksa direk odasına girebilirmiyiz ? Çok sıra oluyor çünkü :/
Birgün önce görüşmeye gidip, Esabil beyle nasıl bir burun istediğinizi netleştiriyorsunuz !
Randevu ile gitmenizi tavsiye ederim .randevusuz gidecekseniz de 4:30 dan giderseniz ya kimse olmuyor yada az kişi kalıyor .Ben randevulu gitmiştim çok çabuk bitmişti işim !

Kizlar alcim cikti doktor bastirdi biraz canim aciyinca birakti kendin yap dedi ne kadar araliklarla ne kadar sureye masaj yapiyoruz ?

Mrh kızlar bende devlet hastanesinde ameliyat olucam odalar Nasıl temiz mi hastane ile ilgili bir sorun varmı birde ameliyat için içerden mi kesiyor doktor burun ucunda mı dikiş oluyor

Dün alındı alçılarım arkadaşlar.

Eklentiler

• IMG-20170419-WA0009.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 452
  • IMG-20170419-WA0008.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 452
  • IMG-20170419-WA0006.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 375
Tedekkur ederim. Bende kalabalik olabilecegini disundum siz nasil yaptiniz mrk ettim. Olmadi ogleden sonra giderim dediginiz gibi hayirlisi bakalim zaman gectikce stres artiyor. :)

Cook tesekkuer ederim rabbim herkesin gonlune gore versin insaAllah sizin burunlarinizsa coook guzel olur :)

Mrh kızlar bende devlet hastanesinde ameliyat olucam odalar Nasıl temiz mi hastane ile ilgili bir sorun varmı birde ameliyat için içerden mi kesiyor doktor burun ucunda mı dikiş oluyor
Merhaba bende devlette oldum tek kişilik odada kaldım gayet temizdi içinde TV banyo vardı ,hemşirem tatlım diyerek konuşan çok kibar ve ilgili bir bayandı ben memnun kaldım.sadece bi çorba yoğurt verdiler biraz acıktım ona da sizde tedbirli giderseniz (muz ,süt bisküvi gibi yumuşak gıdalarla )sıkıntı olmaz !!
Burun kesisi de içerden oluyor ucunda belli belirsiz görünmeyen bir kesi oluyor .yani kesileri karşıdan birisi baktığında göremez !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…