Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Fotosu yokmu canım merak ettim ya benim burnuşum çok güzeldi nazara geldim heralde burun deliğim üzerinde çentik şeklinde bı çıkıntı oluştu

kızlar bugün tamponlarım çıktı ama burun deliklerim büyük duruyor zamanla iner mi yoksa öyle mi kalıcak daha önce olanlar yardımcı olursanız sevinirim

İner korkma canım bak bnm bile 20 gün oldu burnumun ucunda tüm şişlikler

Eklentiler

• IMG_7368.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 344
Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim cnm bu bilgi çok iyi oldu çok geçmiş olsun darısı başımıza ameliyat sürecini inş kolay atlatırız

İner korkma canım bak bnm bile 20 gün oldu burnumun ucunda tüm şişlikler
ama sizin burun delikleriniz küçücük duruyor çok hoş çok beğendim ilk tamponlarınız çıktığında da böyle miydi sonradan mı küçüldü çok korkuyorum inşallah küçülür ama sizin adınıza da bi o kadar sevindim fındık gibi bir burnunuz olmuş çok yakışmış güle güle kullanın

kızlar ameliyat sonrası bburnu soyulan varmı? benim tüm cildim soyuldu geçti sayılır bi tek burnum hala soyuluyor korkuyorum peeling ya da makyaj yapmaya çekiniyorum

Alçım çıktı bugün brnimde burnumun ucu ne öyle ben şok bu böyle kalacak mı ya çok sert hem de dik birde bu masajı ne zamanlar yapacağız

BENİM Burnum zaten küçüktü hiç nefes alamıyordum estetik açıdan sadece hafif burun ucu düşüklüğüm vardı burnumun ucunu kaldırdı ama işte burun deliğim sanki çentikli gibi oldu sonradan anlamadım ki

Eklentiler

• IMG_7380.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 445
valla ben de anlamadım inşallah düzelir küçülür alçımı çıkarttırmaya gittiğimde doktor beye de sorucam burun delikleri zamanla küçülücek mi diye

O çöküntü değil bitanem, Esabil bey burun ucunun iki tarafına da gamze koyuyor, ödem indikçe ortaya çıkıyor... İlk başta çöküntü gibi duruyor ya da her iki burun deliğinin üstünde aynı anda görünmüyor veya eşit olmuyor korkma... Ödem indikçe çok güzel görünüyor şu an çöküntü gibi duran şey :)))

peki burun delikleri zamanla küçülüyor mu tamponlarım daha dün çıktı ve büyük duruyor deliklerim endişeliyim

VALLA mı ay ben de taktım kafaya niye koyuyormuş gamzeleri tatlım söyledi mi

Bol bol foto koyuyorum ki dr beye ameliyat olmak isteyenler merak edenler baksınlar

Eklentiler

• IMG_7354.webp
    8 KB · Görüntüleme: 267
Peki kendisi mi dedi delikleri öyle yaptığını
Bende de bir tarafın burun ucunda böyle çöküntü oluşmuştu , ben oranın çöktüğünü düşünüp telaslanip, korkmuştum ve sormuştum Esabil beye..., Sonra gerçekten de odemler indikçe iki yerde de sevimli burun gamzelerim oldu simetrik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…