Canim ne zman oluştu bu centik dr beye söylediniz miFotosu yokmu canım merak ettim ya benim burnuşum çok güzeldi nazara geldim heralde burun deliğim üzerinde çentik şeklinde bı çıkıntı oluştu
Fotoğraf atabilir misin canım merak ettim nasıl çentik....Fotosu yokmu canım merak ettim ya benim burnuşum çok güzeldi nazara geldim heralde burun deliğim üzerinde çentik şeklinde bı çıkıntı oluştu
Çok teşekkür ederim cnm bu bilgi çok iyi oldu çok geçmiş olsun darısı başımıza ameliyat sürecini inş kolay atlatırızMerhaba bende devlette oldum tek kişilik odada kaldım gayet temizdi içinde TV banyo vardı ,hemşirem tatlım diyerek konuşan çok kibar ve ilgili bir bayandı ben memnun kaldım.sadece bi çorba yoğurt verdiler biraz acıktım ona da sizde tedbirli giderseniz (muz ,süt bisküvi gibi yumuşak gıdalarla )sıkıntı olmaz !!
Burun kesisi de içerden oluyor ucunda belli belirsiz görünmeyen bir kesi oluyor .yani kesileri karşıdan birisi baktığında göremez !
ama sizin burun delikleriniz küçücük duruyor çok hoş çok beğendim ilk tamponlarınız çıktığında da böyle miydi sonradan mı küçüldü çok korkuyorum inşallah küçülürİner korkma canım bak bnm bile 20 gün oldu burnumun ucunda tüm şişlikler
Evet benimde soyuldu , sabun kullanmak iyi geliyor .kızlar ameliyat sonrası bburnu soyulan varmı? benim tüm cildim soyuldu geçti sayılır bi tek burnum hala soyuluyor korkuyorum peeling ya da makyaj yapmaya çekiniyorum
valla ben de anlamadım inşallah düzelir küçülür alçımı çıkarttırmaya gittiğimde doktor beye de sorucam burun delikleri zamanla küçülücek mi diyeBENİM Burnum zaten küçüktü hiç nefes alamıyordum estetik açıdan sadece hafif burun ucu düşüklüğüm vardı burnumun ucunu kaldırdı ama işte burun deliğim sanki çentikli gibi oldu sonradan anlamadım ki
O çöküntü değil bitanem, Esabil bey burun ucunun iki tarafına da gamze koyuyor, ödem indikçe ortaya çıkıyor... İlk başta çöküntü gibi duruyor ya da her iki burun deliğinin üstünde aynı anda görünmüyor veya eşit olmuyor korkma... Ödem indikçe çok güzel görünüyor şu an çöküntü gibi duran şey :)))BENİM Burnum zaten küçüktü hiç nefes alamıyordum estetik açıdan sadece hafif burun ucu düşüklüğüm vardı burnumun ucunu kaldırdı ama işte burun deliğim sanki çentikli gibi oldu sonradan anlamadım ki
Fotoğraf atabilir misin canım, merak ettim nasıl olduğunu....Alçım çıktı bugün brnimde burnumun ucu ne öyle ben şokbu böyle kalacak mı ya çok sert hem de dik birde bu masajı ne zamanlar yapacağız
peki burun delikleri zamanla küçülüyor mu tamponlarım daha dün çıktı ve büyük duruyor deliklerim endişeliyimO çöküntü değil bitanem, Esabil bey burun ucunun iki tarafına da gamze koyuyor, ödem indikçe ortaya çıkıyor... İlk başta çöküntü gibi duruyor ya da her iki burun deliğinin üstünde aynı anda görünmüyor veya eşit olmuyor korkma... Ödem indikçe çok güzel görünüyor şu an çöküntü gibi duran şey :)))
VALLA mı ay ben de taktım kafaya niye koyuyormuş gamzeleri tatlım söyledi miO çöküntü değil bitanem, Esabil bey burun ucunun iki tarafına da gamze koyuyor, ödem indikçe ortaya çıkıyor... İlk başta çöküntü gibi duruyor ya da her iki burun deliğinin üstünde aynı anda görünmüyor veya eşit olmuyor korkma... Ödem indikçe çok güzel görünüyor şu an çöküntü gibi duran şey :)))
Ben gamze diyorum, tıptaki adı ne bilmiyorum :)) Onlar şişlikler inip burun tam şeklini alınca çok güzel ve sevimli duruyor sanırım onun için koyuyor...VALLA mı ay ben de taktım kafaya niye koyuyormuş gamzeleri tatlım söyledi mi
Peki kendisi mi dedi delikleri öyle yaptığınıBen gamze diyorum, tıptaki adı ne bilmiyorum :)) Onlar şişlikler inip burun tam şeklini alınca çok güzel ve sevimli duruyor sanırım onun için koyuyor...
Bende de bir tarafın burun ucunda böyle çöküntü oluşmuştu , ben oranın çöktüğünü düşünüp telaslanip, korkmuştum ve sormuştum Esabil beye..., Sonra gerçekten de odemler indikçe iki yerde de sevimli burun gamzelerim oldu simetrik....Peki kendisi mi dedi delikleri öyle yaptığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?