Hiç endişen olmasın bitanem, burun delikleri başta büyük oluyor sonra küçülüp minnacık kalıyor, için rahat olsun...peki burun delikleri zamanla küçülüyor mu tamponlarım daha dün çıktı ve büyük duruyor deliklerim endişeliyim
canım o tamponlar ve atel çok yukarda gösteriyor foto atarım istiyosan benimkinin farkını atel çıkınca.. 1 hafta bekle o görüntüye aldanma hele burun ucuna müdahale varsa orayı sabitlemek için daha yukarda sarıyolarDün ameliyat oldum burnum çok fazla dik yaklaşık ne kadar iniyor kızlar kaç santim ilerleyen sürelerde çok iniyor mu yoksa çok az mı farediyor
Teşekkürler canım atarmisin bana fotonu içimi rahatalttincanım o tamponlar ve atel çok yukarda gösteriyor foto atarım istiyosan benimkinin farkını atel çıkınca.. 1 hafta bekle o görüntüye aldanma hele burun ucuna müdahale varsa orayı sabitlemek için daha yukarda sarıyolar
Bana da foto atabilir misin? Burnum aşırı kalkık, fotoğrafını görürsem içim rahatlar en azından..canım o tamponlar ve atel çok yukarda gösteriyor foto atarım istiyosan benimkinin farkını atel çıkınca.. 1 hafta bekle o görüntüye aldanma hele burun ucuna müdahale varsa orayı sabitlemek için daha yukarda sarıyolar
Burnunun kalkıklığı indi mi?Eki Görüntüle 1982892 Çok şiştim 4 günüm
ay içime su serptin sayende rahatladım çok çok çookkkk teşekkür ederimmHiç endişen olmasın bitanem, burun delikleri başta büyük oluyor sonra küçülüp minnacık kalıyor, için rahat olsun...
Evettt bi tık indi masaj yap dedi doktor bol bol acıyor amaBurnunun kalkıklığı indi mi?
İlki korktum biraz ama son hali baya iyi maşallah
atelli hali biraz kötü görünüyor kbmayınilki ve 2.si aynı gün atel alınmadan önce ve sonra çekmiştim. 3.yüde dün çektim 2 hafta falan oluyor işte ameliyattan
ya ben dikiş yerimi çok kanattım öksürük krizi falan tuttu ilk gece ondan öyle olduİlki korktum biraz ama son hali baya iyi maşallah
ya ben dikiş yerimi çok kanattım öksürük krizi falan tuttu ilk gece ondan öyle olduatelin üstündekilerde morluuklarım geçmemişti 5 kilo fondoten sürüp kapatma çabalarım
günde 10 dk dedi de ben sıkılıyorum 2dk 2dk aklıma geldikçe yapıyorumÇok geçmiş olsun yaa şimdi iyi duruyor ama maşallah masaj olayını ne yapıyorsun Cnm günde kaç kere
Doktor bey de iner dedi ama fotoğrafların rahatlattı beni.. çok güzel olmuş burnun:)
atelli hali biraz kötü görünüyor kbmayınilki ve 2.si aynı gün atel alınmadan önce ve sonra çekmiştim. 3.yüde dün çektim 2 hafta falan oluyor işte ameliyattan
bi kısmını aldı bi kısmı duruyor kendiliğinden eriyor heraldeBirde bu burnumun ucundaki dikişler düşüyor mu doktor alıyor mu 15 gün sonra gel dedi amadikişimi mi alacak acep
Bende az az yapıp aklıma geldikçe yapıyorumgünde 10 dk dedi de ben sıkılıyorum 2dk 2dk aklıma geldikçe yapıyorum
İniyor iniyor yavaş yavaş bende öyle kalacak sandıydımDoktor bey de iner dedi ama fotoğrafların rahatlattı beni.. çok güzel olmuş burnun:)
Om senin ki benim kimden farklı bende kalın alci ve burnunun saran ip gibi bant yokgünde 10 dk dedi de ben sıkılıyorum 2dk 2dk aklıma geldikçe yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?