Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Kizlar yaaa benim burnumun sag tarafinda kemik var ele geliyo bir tafafinds var sadece obur tafafida ćokmus sanki ama cok kotu durmuyo korktum bugun 14 gun oldu

Dün ameliyat oldum burnum çok fazla dik yaklaşık ne kadar iniyor kızlar kaç santim ilerleyen sürelerde çok iniyor mu yoksa çok az mı farediyor

Dün ameliyat oldum burnum çok fazla dik yaklaşık ne kadar iniyor kızlar kaç santim ilerleyen sürelerde çok iniyor mu yoksa çok az mı farediyor
canım o tamponlar ve atel çok yukarda gösteriyor foto atarım istiyosan benimkinin farkını atel çıkınca.. 1 hafta bekle o görüntüye aldanma hele burun ucuna müdahale varsa orayı sabitlemek için daha yukarda sarıyolar

Te
Teşekkürler canım atarmisin bana fotonu içimi rahatalttin

Bana da foto atabilir misin? Burnum aşırı kalkık, fotoğrafını görürsem içim rahatlar en azından..

atelli hali biraz kötü görünüyor kbmayın ilki ve 2.si aynı gün atel alınmadan önce ve sonra çekmiştim. 3.yüde dün çektim 2 hafta falan oluyor işte ameliyattan

ya ben dikiş yerimi çok kanattım öksürük krizi falan tuttu ilk gece ondan öyle oldu atelin üstündekilerde morluuklarım geçmemişti 5 kilo fondoten sürüp kapatma çabalarım
Çok geçmiş olsun yaa şimdi iyi duruyor ama maşallah masaj olayını ne yapıyorsun Cnm günde kaç kere

Birde bu burnumun ucundaki dikişler düşüyor mu doktor alıyor mu 15 gün sonra gel dedi ama dikişimi mi alacak acep

atelli hali biraz kötü görünüyor kbmayın ilki ve 2.si aynı gün atel alınmadan önce ve sonra çekmiştim. 3.yüde dün çektim 2 hafta falan oluyor işte ameliyattan
Doktor bey de iner dedi ama fotoğrafların rahatlattı beni.. çok güzel olmuş burnun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…