Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Kızlar slm bende temmuzda ameliyat olacağım burunu tarif ederken nelere dikkat etmeliyiz siz neler söylediniz doktor beye

Ya arkadaşlar burun delillerim en olarak hala kalın ve burun sırtım kalın daralmamış eskiden daha dardı 23 günüm çok moralim bozuluyo bu konuda bilen bi yardımcı olsun

Kizlar yaaa benim burnumun sag tarafinda kemik var ele geliyo bir tafafinds var sadece obur tafafida ćokmus sanki ama cok kotu durmuyo korktum bugun 14 gun oldu
Aynısı bende de var 4 ay oldu hala aynı, ne çökme düzeldi nede o benim kemik sandığım Esabil beyin ödem dediği şey düzelmedi ,zaman zaman azalıyor zaman zaman tekrar çoğalıyor acaba ödem de yanlış beslenmeden yada başka birşeyden falan artıyor mu bilmiyorum (

merhabalar 3 gün önce amelliyat oldum burun ucum geniş duruyor şişlikten dolayı. sanırım. ne zaman normal haline gelir her şey güzel ama ucu geniş duyuor

Canım bnm 1 ay oldu ucu hala şiş yani en öok ödemin toplandığı yer burun ucu. En geç iyileşecek yer orası diye biliyorum ben. Ama telaş yapma iner o genişlik daralacaktır

Ince deri guya hizli iyilesir
7 ay oldu
Burun delikleri esit degil
Burun ucu kocaman bi top
Burun sirti kalin
Odemler de gecmedi...

Ya arkadaşlar burun delillerim en olarak hala kalın ve burun sırtım kalın daralmamış eskiden daha dardı 23 günüm çok moralim bozuluyo bu konuda bilen bi yardımcı olsun
Cnm sen burun deliklerini de mi küçültürdün en son ki resimlerin gayet güzeldi bozma moralini hemen daha çok yeni bizimki Zaman'la oturacak hamur gibi düşünüyorum ben masajını yaptın mı sık sık acıta acıta

Valla yapıyorum masajlarımı. yandan güzel ama önden eski burnum sırtı inceydi bu kalın duruyor daha yeni tabi beklemekten başka çaremiz yok inşallah incelir

Eklentiler

1 ay ffalan cidden erken kızlar stres yapmayın 1 seneye kdr ödem olabiliyomuş çoğu 2 ayda geçer yazıyor genelde ufak tefek şişlikler baya kalabilirmiş

Arkadaslar acil cevap çok meraklandı grip olmuş gibi sürekli burnum akıyor bildiginiz sumuk sürekli akıyor artık silmekten dudak Üstüm asindi cuma ameliyat oldum normal mi acaba bir gün olfu ameliyat olali yani

Merhaba özellikle daha bir ay olmadan şişliklerim inecek mi diye endişeye kapılan arkadaşlarım için yüklemek istedim bu resmî .10. Gün yani alçının çıktığı gün ile bugün dördüncü ayında aradaki farkı görebilin diye ... tabiki şuan benimde memnun olmadığım kısımlar var ama en başta Esabil beyin özellikle belirttiği 1 yıl süresini beklemekten başka yapacak birşey de yok gibi !! Herkese sabırlar diliyorum

Eklentiler

• IMG_2076.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 556
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…