- 1 Nisan 2017
- 101
- 18
- 13
- 37
oyy tatlım benim çok geçmiş olsun inşallah isteğimiz gibi olur burnuşlarımız
Sağol bebisim inşallah ama bizde nie burnumuzun ucunu kaldıran bir bant yok takıldımoyy tatlım benim çok geçmiş olsun inşallah isteğimiz gibi olur burnuşlarımız
bizim düşük değildi belkide ucu bilmiyorum ki cnm ilk kez gördüm bende böyle :)Sağol bebisim inşallah ama bizde nie burnumuzun ucunu kaldıran bir bant yok takıldım
Aynısı bende de var 4 ay oldu hala aynı, ne çökme düzeldi nede o benim kemik sandığım Esabil beyin ödem dediği şey düzelmedi ,zaman zaman azalıyor zaman zaman tekrar çoğalıyor acaba ödem de yanlış beslenmeden yada başka birşeyden falan artıyor mu bilmiyorumKizlar yaaa benim burnumun sag tarafinda kemik var ele geliyo bir tafafinds var sadece obur tafafida ćokmus sanki ama cok kotu durmuyo korktum bugun 14 gun oldu
Cnm sen burun deliklerini de mi küçültürdün en son ki resimlerin gayet güzeldi bozma moralini hemen daha çok yeni bizimki Zaman'la oturacak hamur gibi düşünüyorum ben masajını yaptın mı sık sık acıta acıtaYa arkadaşlar burun delillerim en olarak hala kalın ve burun sırtım kalın daralmamış eskiden daha dardı 23 günüm çok moralim bozuluyo bu konuda bilen bi yardımcı olsun
Valla yapıyorum masajlarımı. yandan güzel ama önden eski burnum sırtı inceydi bu kalın duruyor daha yeni tabi beklemekten başka çaremiz yok inşallah incelirCnm sen burun deliklerini de mi küçültürdün en son ki resimlerin gayet güzeldi bozma moralini hemen daha çok yeni bizimki Zaman'la oturacak hamur gibi düşünüyorum ben masajını yaptın mı sık sık acıta acıta
Cnm sen burun deliklerini de mi küçültürdün en son ki resimlerin gayet güzeldi bozma moralini hemen daha çok yeni bizimki Zaman'la oturacak hamur gibi düşünüyorum ben masajını yaptın mı sık sık acıta sizinki nasıl masajdan da valla sıkıldım yap yap ama yapıyorum
Kaç günde geçti sizin kiNormal
Benim 1 ay oldu ameliyat olalı çok az arada bir akıyo ama ilk 1-2 hafta daha fazla akmıştıKaç günde geçti sizin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?