- 1 Nisan 2017
- 101
- 18
- 13
- 37
Canim burnun kendine gelmesi 6 ay ile 1 sene arasında değişiyor masajının iyi yap ve cilt cok farkli oluyor sıkıntı yapma bence duzeleyecekYa arkadaşlar burun delillerim en olarak hala kalın ve burun sırtım kalın daralmamış eskiden daha dardı 23 günüm çok moralim bozuluyo bu konuda bilen bi yardımcı olsun
Gayet iyi Cnm şiş olduğu her halinden belli bnm de şuan öyle sırtı bile tam oturmadı ucu şiş yeni daha burnumuz Allah ın izniyle çok güzel olacak inşallah inecek ödem falan memnun kalacağız bu ameliyatı olurken herşeyi göze alıyoruz sonuçta sabretmek lazım. O yüzdenValla yapıyorum masajlarımı. yandan güzel ama önden eski burnum sırtı inceydi bu kalın duruyor daha yeni tabi beklemekten başka çaremiz yok inşallah incelir
:) maşallah harika olmuş burnunuz tşk ederiz görerek inanmak daha iyi oluyor biZler için pinpirikli oluyor insan hemen muhteşem değişim bekliyoruz eski burnumuzu unutup :)Merhaba özellikle daha bir ay olmadan şişliklerim inecek mi diye endişeye kapılan arkadaşlarım için yüklemek istedim bu resmî .10. Gün yani alçının çıktığı gün ile bugün dördüncü ayında aradaki farkı görebilin diye ... tabiki şuan benimde memnun olmadığım kısımlar var ama en başta Esabil beyin özellikle belirttiği 1 yıl süresini beklemekten başka yapacak birşey de yok gibi !! Herkese sabırlar diliyorum
önden foto varmı canım zahmet olmazsa :) benimde burun ucum bburun sırtım kalın geliyor bana önden bbi garipMerhaba özellikle daha bir ay olmadan şişliklerim inecek mi diye endişeye kapılan arkadaşlarım için yüklemek istedim bu resmî .10. Gün yani alçının çıktığı gün ile bugün dördüncü ayında aradaki farkı görebilin diye ... tabiki şuan benimde memnun olmadığım kısımlar var ama en başta Esabil beyin özellikle belirttiği 1 yıl süresini beklemekten başka yapacak birşey de yok gibi !! Herkese sabırlar diliyorum
Güle güle kullanın nerden tam olarak memnun değilsiniz birbirimize Yoldaş olalım güzel duruyor maşallahpapatya_sever
:) maşallah harika olmuş burnunuz tşk ederiz görerek inanmak daha iyi oluyor biZler için pinpirikli oluyor insan hemen muhteşem değişim bekliyoruz eski burnumuzu unutup :)
Memnun olmadığım demeyeyim de sabırsızlandığım sağ tarafında ki ödem kemer gibi duruyor ,ilk zamanlara göre bayağı azaldı ama hala var .Diğer konuda sol taraf sağ tarafa göre çökük gibi geliyor bana , onuda ameliyat olmuş bir arkadaşım sol alt çok ödemli olduğu için üst kısmı sana çökük geliyor diye teselli etti !Ama eski haline bakınca bunların hepsini unutuyorum :)) açıkçası eski haline sadece buraya foto yüklerken bulup bakıyorum o kadar alıştım ki yeni haline aslında memnunum sadece ödemler hemen geçsin istiyorum ama oda zaman alıyormuş ona sabırsızlanıyorum :))önden foto varmı canım zahmet olmazsa :) benimde burun ucum bburun sırtım kalın geliyor bana önden bbi garip
bence kafana takacağın hiçbişey yok canım çok güzel olmuş ödemli hali buysa ödemsiz düşünemiyorumŞu an ki hali de önden böyle .
Öylemi diyorsun çok teşekkür ederim çok sevindim :)bence kafana takacağın hiçbişey yok canım çok güzel olmuş ödemli hali buysa ödemsiz düşünemiyorum
Memnun olmadığım demeyeyim de sabırsızlandığım sağ tarafında ki ödem kemer gibi duruyor ,ilk zamanlara göre bayağı azaldı ama hala var .Diğer konuda sol taraf sağ tarafa göre çökük gibi geliyor bana , onuda ameliyat olmuş bir arkadaşım sol alt çok ödemli olduğu için üst kısmı sana çökük geliyor diye teselli etti !Ama eski haline bakınca bunların hepsini unutuyorum :)) açıkçası eski haline sadece buraya foto yüklerken bulup bakıyorum o kadar alıştım ki yeni haline aslında memnunum sadece ödemler hemen geçsin istiyorum ama oda zaman alıyormuş ona sabırsızlanıyorum :))
Keşke bu kadar zaman beklemese idim !!
Şu an ki hali de önden böyle .
Teşekkür ederimÇok güzel maşallah
Ben pek masaj yapmıyorum içim kıyılıyor elleyince :) saldım öyle kendi haline internetten bakabilirsin ,ben heyecandan Esabil bey tarif ederkende pek dinlememiştimCanim ya benimde burnumun sag tarafinda kemik gibi nasil odem bu sis degil ki resmen burnumun ustundeki kemik yana gecmis tabi kuculmus elleyince belli bide dikkatli bakinca yandan cok guzel ayrica masaji nasil yapiyosunuz unuttm kendi kendime asagidan yukar yukardan asagi yapiyorum rastgele
Krem sür burnuna yavaş yavaş dağıt Oray'ı ben öyle yapıyorum aşağıdan yukarı yukardan aşağı yanlardan toplayarak sonra da kaş arasından aşagı tek parmağımla geçiyorum doktor öyle Dedi bana evet ya içim kıyılıyor resmen ama yapıyorum sürekliBurun ucum benimde oyle odem gecer yan tarafta elleyince kemik gibi bisi var sert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?