Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Güle güle kullanın nerden tam olarak memnun değilsiniz birbirimize Yoldaş olalım güzel duruyor maşallah papatya_sever

Ya arkadaşlar burun delillerim en olarak hala kalın ve burun sırtım kalın daralmamış eskiden daha dardı 23 günüm çok moralim bozuluyo bu konuda bilen bi yardımcı olsun
Canim burnun kendine gelmesi 6 ay ile 1 sene arasında değişiyor masajının iyi yap ve cilt cok farkli oluyor sıkıntı yapma bence duzeleyecek

Valla yapıyorum masajlarımı. yandan güzel ama önden eski burnum sırtı inceydi bu kalın duruyor daha yeni tabi beklemekten başka çaremiz yok inşallah incelir
Gayet iyi Cnm şiş olduğu her halinden belli bnm de şuan öyle sırtı bile tam oturmadı ucu şiş yeni daha burnumuz Allah ın izniyle çok güzel olacak inşallah inecek ödem falan memnun kalacağız bu ameliyatı olurken herşeyi göze alıyoruz sonuçta sabretmek lazım. O yüzden

:) maşallah harika olmuş burnunuz tşk ederiz görerek inanmak daha iyi oluyor biZler için pinpirikli oluyor insan hemen muhteşem değişim bekliyoruz eski burnumuzu unutup :)

önden foto varmı canım zahmet olmazsa :) benimde burun ucum bburun sırtım kalın geliyor bana önden bbi garip

Güle güle kullanın nerden tam olarak memnun değilsiniz birbirimize Yoldaş olalım güzel duruyor maşallah papatya_sever

:) maşallah harika olmuş burnunuz tşk ederiz görerek inanmak daha iyi oluyor biZler için pinpirikli oluyor insan hemen muhteşem değişim bekliyoruz eski burnumuzu unutup :)

önden foto varmı canım zahmet olmazsa :) benimde burun ucum bburun sırtım kalın geliyor bana önden bbi garip
Memnun olmadığım demeyeyim de sabırsızlandığım sağ tarafında ki ödem kemer gibi duruyor ,ilk zamanlara göre bayağı azaldı ama hala var .Diğer konuda sol taraf sağ tarafa göre çökük gibi geliyor bana , onuda ameliyat olmuş bir arkadaşım sol alt çok ödemli olduğu için üst kısmı sana çökük geliyor diye teselli etti !Ama eski haline bakınca bunların hepsini unutuyorum :)) açıkçası eski haline sadece buraya foto yüklerken bulup bakıyorum o kadar alıştım ki yeni haline aslında memnunum sadece ödemler hemen geçsin istiyorum ama oda zaman alıyormuş ona sabırsızlanıyorum :))
Keşke bu kadar zaman beklemese idim !!

Aynen öyle çok güzel anlatmışsın Cnm benim sorun da aynı sol tarafım bana da öyle geliyor ve bariz ödemin olduğu inşallah o da geçer de içimiz rahat eder hepimizin deri değiştiriyor burun o kadar yani uyum sağlıyor bize :) demek ki yediğimiZ içtiğimiz yatışımız masaj herşey önemli burnumuz için Allah yardımcımız olsun buarada Kandil'iniz de mübarek olsun hanımlar

Canim ya benimde burnumun sag tarafinda kemik gibi nasil odem bu sis degil ki resmen burnumun ustundeki kemik yana gecmis tabi kuculmus elleyince belli bide dikkatli bakinca yandan cok guzel ayrica masaji nasil yapiyosunuz unuttm kendi kendime asagidan yukar yukardan asagi yapiyorum rastgele

Ben pek masaj yapmıyorum içim kıyılıyor elleyince :) saldım öyle kendi haline internetten bakabilirsin ,ben heyecandan Esabil bey tarif ederkende pek dinlememiştim

Burun ucum benimde oyle odem gecer yan tarafta elleyince kemik gibi bisi var sert
Krem sür burnuna yavaş yavaş dağıt Oray'ı ben öyle yapıyorum aşağıdan yukarı yukardan aşağı yanlardan toplayarak sonra da kaş arasından aşagı tek parmağımla geçiyorum doktor öyle Dedi bana evet ya içim kıyılıyor resmen ama yapıyorum sürekli

Hastanede bi erkek hastasıyla karşılaştım abla masajı ihmal etme dağıt eline gelen bişey olursa Dedi kalıyor yoksa sonra Dedi

Kemik degildir dimi ya gecer mi cok korkuyorum öden oyle mi oluyo burnumun ucu sis tamam odem ama kemik gibi nasil dagilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…