masaja devam çok takma geçecek inşallah ufak tefek hepimizde var sorun yeni daha burnumuz masajla dağıt :)Ayy anlamadim ya bana mi oyle geldi duruyo kemikk
Yaa sizdemi memnun kalmadınız.oysaki ben bu sayfadaki olumlu yorumlar için o hocayı seçecektim.bebeğimin ek gıdaya geçmesini bekliyorum.şimdi herkes önden kalın duruyo falan diyince gözüm korktufoto atabilirmisiniz arkadaşlar herkesinkimi aynı şekilde.bu umutta burda bitti mi yaniInce deri guya hizli iyilesir
7 ay oldu
Burun delikleri esit degil
Burun ucu kocaman bi top
Burun sirti kalin
Odemler de gecmedi...
Konuştun mu hocayla canım ne dedi ? Son halini atar msiin önden ..Ama ben çok beğeniyorum senin burnunuBen o kadar begenmistimki alci cokinca hersey cok iyidi
Hep moral verdim hic kendimi uzmedim e kolaymi kemik kirikip o kadar islem goruyo sislikti odemdi burun deliklerinin yamuk olmasi ucunun iri olmasi hic takmiyidum cunku odem var gecicek dedim ve 7 ay oldu burun deliklerim bildigin ucgen ve igrenc yamuk
Burun ucu kocaman burun sirti kalin
Sonuc olarak ben begenmiyorum
Ama herkes ayni olcak diye bisey yok sanirim birazda sans isi
Canim sen bozma moralini gerçekten göze çarpan birsey yok ama şunu unutma burun olayı görüşe,zevke ve isteğe göre değişiyor hem burun 12 ayda oturuyormus tam olarak ...ama sen böyle düşünursen takıntı haline gelir seni anlıyorum ama inan bana öyle çok dikkat çeken küsür yok..cerrahi islem muhakkak her burunda küçük şekilde asimetrikelr olabilir..Yakışmış inan çok güzel duruyorsun maşallah peki hocayla görüştün mu bu konuyu o ne diyor?Buda 7.ay hali degisecegine inanmadigim burnum
Buda 7.ay hali degisecegine inanmadigim çok dikkat çeken birşey yok ama dediğiniz gibi yapılmış bir burun olduğu için insan herşey düzgün olsun istiyor.sonuçta amaç bu,görüntü için oluyoruz.çok kararsız kaldım şuan.sanırım hiç ben çok memnunum diyen yok.
seni okudukça beni de endişe sarıyorBen cok memnunum diye burda o kadar cok yazdim insanlara gonul rahatligiyla onerdim ki
Eski burnum cok kotuydu ve alcim ciktiginda waaw super demistim zaman gectikce delikler sekilden sekle girdi ucgen oldu besgen ikdu iyice yamuldu hep odemden kaynakli dedim 6.ay hele bi glesin daha erken dedim yani hic moralimi bozmadim ama iste 7.ay ve git gide duzelcegine canimi skan seyler artti
Valla canım ankaradysan ben mühitdin eski yi öneririm benm burnuşum çok güZül olduYaa sizdemi memnun kalmadınız.oysaki ben bu sayfadaki olumlu yorumlar için o hocayı seçecektim.bebeğimin ek gıdaya geçmesini bekliyorum.şimdi herkes önden kalın duruyo falan diyince gözüm korktufoto atabilirmisiniz arkadaşlar herkesinkimi aynı şekilde.bu umutta burda bitti mi yani
Yaa peki o hoca devlettemi özeldemi birde özel olmazsa foto atsanız.yani ben okadar çok bekledimki tam buldum derken şimdi yine canım sıkıldı.Valla canım ankaradysan ben mühitdin eski yi öneririm benm burnuşum çok güZül oldu
Gerçekten çok hoş olmuş maaşallah darısı başıma.çok soru sordum ama bide fiyat öğrenebilir miyim özel değilse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?