Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Ince deri guya hizli iyilesir
7 ay oldu
Burun delikleri esit degil
Burun ucu kocaman bi top
Burun sirti kalin
Odemler de gecmedi...
Yaa sizdemi memnun kalmadınız.oysaki ben bu sayfadaki olumlu yorumlar için o hocayı seçecektim.bebeğimin ek gıdaya geçmesini bekliyorum.şimdi herkes önden kalın duruyo falan diyince gözüm korktufoto atabilirmisiniz arkadaşlar herkesinkimi aynı şekilde.bu umutta burda bitti mi yani

Ben o kadar begenmistimki alci cokinca hersey cok iyidi
Hep moral verdim hic kendimi uzmedim e kolaymi kemik kirikip o kadar islem goruyo sislikti odemdi burun deliklerinin yamuk olmasi ucunun iri olmasi hic takmiyidum cunku odem var gecicek dedim ve 7 ay oldu burun deliklerim bildigin ucgen ve igrenc yamuk
Burun ucu kocaman burun sirti kalin
Sonuc olarak ben begenmiyorum
Ama herkes ayni olcak diye bisey yok sanirim birazda sans isi

Son halini
Konuştun mu hocayla canım ne dedi ? Son halini atar msiin önden ..Ama ben çok beğeniyorum senin burnunu

Bakin arkadaslar bir burna bakarken yandan gorunum hic birsey ifade etmez ameliyat olmus bi burun zaten yandan iyi durur o burun iyi olmus mu olmamismi anlamak icin alttan veya onden cekilmis fotolara bakip oyle karar verin
Benim ilk ameliyat oldugundada boyleydi ama ben odemden dedim ustunde durmadim gittikce kotu olup gozume cok batmaya basladi simdi size kusursuz gorunen burnumu ve berbat olan hallerini atiyim daha iyi anlarsiniz yandan cekilmis fotolarin hic birsey ifade etmedigini
Bakin ne guzel yapilmis bi burun hic sorun yok kucucuk muntazam birde onden alttan atiyimda bakin

Eklentiler

• photostudio_1485253156403.webp
    3 KB · Görüntüleme: 295
  • photostudio_1481985173523-1.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 363
  • photostudio_1485253335009.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 412
Buda 7.ay hali degisecegine inanmadigim burnum

Eklentiler

• 20170424_170849-1.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 360
  • 20170424_170733-1.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 356
Buda 7.ay hali degisecegine inanmadigim burnum
Canim sen bozma moralini gerçekten göze çarpan birsey yok ama şunu unutma burun olayı görüşe,zevke ve isteğe göre değişiyor hem burun 12 ayda oturuyormus tam olarak ...ama sen böyle düşünursen takıntı haline gelir seni anlıyorum ama inan bana öyle çok dikkat çeken küsür yok..cerrahi islem muhakkak her burunda küçük şekilde asimetrikelr olabilir..Yakışmış inan çok güzel duruyorsun maşallah peki hocayla görüştün mu bu konuyu o ne diyor?

Konusmadim hocayla suan yapcak hic birsey yok tekrar bi operasyinds istemedigim icin konusmaya gerek duymadim

Ben cok memnunum diye burda o kadar cok yazdim insanlara gonul rahatligiyla onerdim ki
Eski burnum cok kotuydu ve alcim ciktiginda waaw super demistim zaman gectikce delikler sekilden sekle girdi ucgen oldu besgen ikdu iyice yamuldu hep odemden kaynakli dedim 6.ay hele bi glesin daha erken dedim yani hic moralimi bozmadim ama iste 7.ay ve git gide duzelcegine canimi skan seyler artti

seni okudukça beni de endişe sarıyor

Valla canım ankaradysan ben mühitdin eski yi öneririm benm burnuşum çok güZül oldu

Atıyım canım ama daha 1.ayım haberin olsun .. özel de aynı zamanda gata da çalışıyo ama gata da estetik ameliyat yapılamıyor... özel muayenesine gidebilirisn.. atıyorum foto

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…