Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Herkesin burnu farklı yapılarda dir R Relaxyeni ben de çok araştırdım gitmediğim doktor kalmadı birde esabil beye gideyim dedim kapıda o kadar hasta vardı görme şansım oldum ve karar verdim tarzını sevdim illaki ufak tefek kusurları olabilir neticede cerrahi islem düşmesin şekli bozulmasın benim beklentim bu...bende deviasyon vardı burun sırtım da burnum da çok güzeldi hafif deviasyonum nefes alma sorununu artırmıştı ben karar verdim cok beğendim esabil eyi ve piyasaya görede oldukça uygun.Ben özelde oldum ilgili alakali ve istediğin birnburun çıkarıyor tabiki bu biraz şans işi kime giderseniz gidin olacaksa oluyor olmuyacaksa olmuyor arkadaşlar. ... bigunmutlaka bence hocaya söyle sıkıntılarını sana yol gostersin hiç değilse için rahatlar boyle kuruntulu dusunerek gecirme zamnini yarin atla git sincana yada ozelcerrahitipacanım inşallah herkesin gonlune gore olurm

Haklısınız belkide..sevindim içinize sindiğine.birazda şans işi çok iyi doktorların yaptığı kötü burunlarda var.ben kalbimi bozmayayım o zamanteşekkür ederim içim biraz rahatladı.sonlara doğru herkes olumsuz bişiler söyleyince acaba demiştim.

Haklisin karar süreci çok zor sizi iyi anlıyorum... 7 binden 12 bine hatta15 bine kadar çıkıyor fiyatlar ozellerde ve kötü vakalarda var en iyi doktorların yaptığı kötü çalışmalarda var benim icin fiyat degildi takildigim nokta icime sinmesiydi bende çok yeni oldum henüz ameliyatimi 5.gunumdeyim ameliyat başlı başına çok zor bu tanpolar uykusuzluk mahvediyor insanı..ama alisiyorsun işte pişman oluyorsun ilk 2 gün keşke olmasaydım diye ama sonra alisiyor sun sürece neye alismiyrouz ki? Ameliyata görmeden olumsuz yorumları okudum bir düşündüm iptal ettiriyim mi diye sonra dedim ki neticede makine değil tovbe yaradilista değil cerrahi islem kul yapısı sadece şansına güven ve bence güzel olacak öyle düşün ..ama içine sinmeden de evet deme hastalarını muhakkak gör bir doktorun konuş hatta ...Fiyatına göre seçim yapma ne olursa olsun en pahalıdır en iyisi değildir ...ankarada misjnjz bilmiyorum ama ankaraday sanız gorusun gezin

Arkadaşlar ben özellikle çok memnunum dememeye gayret ediyorum çünkü iyileşme sürecim tam olarak dolmuş değil umutsuzluğa kapılmadan önce bir sene beklemenin doğru olduğunu düşünüyorum.Her tarafı ödemli şuan ona rağmen olumlu yorumlar alıyorum ..tabi benim beklentim de düşüktü açıkçası Of Harika olacak diye hazırlamadım hiç kendimi .
Yani burda zevk ,beklenti, burun yapınız ,bünyenizin iyileşme süreci hepsi çok önemli.İçinizi ferah tutun !!

Bende ameliyat olacaktim hastanede bir gün önce gittigimde görüşmeye tesadüf 3 yil önceki bir erkek hastasina denk geldim burnu cok ilginc duruyor ve hala ucu yuvarlak top gibiydi ve bir tarafında biraz çökme vardi. Burnunun üzerinde birsey çıkmış onu aldirmaya gelmisti esabil bey'e.
Ona rağmen bir cesaret hadi oluym derken normalde cuma gunu olacaktm evraklarimi bulamadım doktora da ulasamadigim icin bir işaret mi acaba diyerek vazgeçtim.
Zamanınız varsa ameliyattan önce 4 gibi gidip önceki hastalarını yakından görmenizi tavsiye ederim.
Beklentilerinize yakınsa oyle karar verin sonra sonu hüsran olabilir. Çünkü yüzün tam ortasi. Olmadi saklayim gizleyim diye birşey yapamiyoruz maalesef.

Arkadaşlar çok sağolun evet ankaradayım ve bebeğim var.ek gıdaya geçer geçmez olup kurtulayım diyorum izinliyken ama haliyle soru işaretleri oluyor.şuanki halinden daha kötü olursa diyede korkuyorum,ama takıntı yapmışım farkına daha bu yıl vardımyaşım 32 geçmi kaldım diyede düşünüyorum ama nasip.umarım herkesin içine sinen güzel burunları olur.burdanda takibe devamresim paylaşan yorum yazan arkadaşlara çok teşekkürler sonuçta karar aşaması zor.burdaki fotolar yorumlar çok yardımcı oluyor.

Siz
Vaz mi geçiniz siz simdi acaba hayirlsij olsun tabiki

Siz

Vaz mi geçiniz siz simdi acaba hayirlsij olsun tabiki

Evet aylarca araştırdım gittim geldim buradan takip ettim ve sonunda vazgectm ...
Sifirdan tekrar doktor arastiriyorum fonksiyonel olarak rahat nefes alip veremiorm artik cok yoruluyorum biran önce saglgm icinde olmam sart her turlu zor bir surec Allah yardmcmz olsun. Gecmis olsun sizede.

Bebeğin çok küçuk mus canım zor olmaz mı? Olayım bitsin die düşünme o kadar zor bir süreç ki ameliyatta birsey yok önemli olan ameliyattan sonra basliyor ilk 5gun tanponalr seni çok zorluyor...hoş her bünyeye de farklılık gösteriyor ama ben 4 yaşındaki oğlumla hiç ilgilenemiyorum mesela kendi derdine dusuyorsun

Teşekkür ederim cok sagolun

Kızlar 5.günüm çamaşır makinesine çamaşır atarken burun ucumu carptim aklım çıktı birsey olmamıştır dimj

merhaba arkadaslar tamponlarımı aldırmaya gitcem. mağlum sabah çok kalablık oluyor hastane . öğleden sonra kaç gibi odasında oluyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…