İnşaAllah.bana fiyat biraz fazla maalesef.ücretsiz izindeyim.ama sizin adınıza sevindim.bakıcaz artık..kızlardan burnum düzeldi çok güzel oldu mesajları beklemeye devamTeşekkürler.. inşallah gönlünüzce olur sizinde.7 bin
Haklısınız belkide..sevindim içinize sindiğine.birazda şans işi çok iyi doktorların yaptığı kötü burunlarda var.ben kalbimi bozmayayım o zamanteşekkür ederim içim biraz rahatladı.sonlara doğru herkes olumsuz bişiler söyleyince acaba demiştim.Herkesin burnu farklı yapılarda dir R Relaxyeni ben de çok araştırdım gitmediğim doktor kalmadı birde esabil beye gideyim dedim kapıda o kadar hasta vardı görme şansım oldum ve karar verdim tarzını sevdim illaki ufak tefek kusurları olabilir neticede cerrahi islem düşmesin şekli bozulmasın benim beklentim bu...bende deviasyon vardı burun sırtım da burnum da çok güzeldi hafif deviasyonum nefes alma sorununu artırmıştı ben karar verdim cok beğendim esabil eyi ve piyasaya görede oldukça uygun.Ben özelde oldum ilgili alakali ve istediğin birnburun çıkarıyor tabiki bu biraz şans işi kime giderseniz gidin olacaksa oluyor olmuyacaksa olmuyor arkadaşlar. ...bigunmutlaka bence hocaya söyle sıkıntılarını sana yol gostersin hiç değilse için rahatlar boyle kuruntulu dusunerek gecirme zamnini yarin atla git sincana yada ozelcerrahitipacanım inşallah herkesin gonlune gore olurm
Keşke bir yılı dolmuş birisi paylaşım yapsa :))
yoo aslında ben iyiyim şuan sadece ödemlerin böyle hemencecik Yok olmasını istiyorum :) masajı düzenli yapsam belki oda hızla inecek amaEn başlarda vardı sanki ya sizde biraz hosnut değilsiniz gibi ne kadar oldu
G Goktugtuba siz de olmuşsunuz galiba ameliyat geçmiş olsun ...
Vaz mi geçiniz siz simdi acaba hayirlsij olsun tabikiBende ameliyat olacaktim hastanede bir gün önce gittigimde görüşmeye tesadüf 3 yil önceki bir erkek hastasina denk geldim burnu cok ilginc duruyor ve hala ucu yuvarlak top gibiydi ve bir tarafında biraz çökme vardi. Burnunun üzerinde birsey çıkmış onu aldirmaya gelmisti esabil bey'e.
Ona rağmen bir cesaret hadi oluym derken normalde cuma gunu olacaktm evraklarimi bulamadım doktora da ulasamadigim icin bir işaret mi acaba diyerek vazgeçtim.
Zamanınız varsa ameliyattan önce 4 gibi gidip önceki hastalarını yakından görmenizi tavsiye ederim.
Beklentilerinize yakınsa oyle karar verin sonra sonu hüsran olabilir. Çünkü yüzün tam ortasi. Olmadi saklayim gizleyim diye birşey yapamiyoruz maalesef.
Siz
Vaz mi geçiniz siz simdi acaba hayirlsij olsun tabiki
Bebeğin çok küçuk mus canım zor olmaz mı? Olayım bitsin die düşünme o kadar zor bir süreç ki ameliyatta birsey yok önemli olan ameliyattan sonra basliyor ilk 5gun tanponalr seni çok zorluyor...hoş her bünyeye de farklılık gösteriyor ama ben 4 yaşındaki oğlumla hiç ilgilenemiyorum mesela kendi derdine dusuyorsunArkadaşlar çok sağolun evet ankaradayım ve bebeğim var.ek gıdaya geçer geçmez olup kurtulayım diyorum izinliyken ama haliyle soru işaretleri oluyor.şuanki halinden daha kötü olursa diyede korkuyorum,ama takıntı yapmışım farkına daha bu yıl vardımyaşım 32 geçmi kaldım diyede düşünüyorum ama nasip.umarım herkesin içine sinen güzel burunları olur.burdanda takibe devamresim paylaşan yorum yazan arkadaşlara çok teşekkürler sonuçta karar aşaması zor.burdaki fotolar yorumlar çok yardımcı oluyor.
Teşekkür ederim cok sagolunEvet aylarca araştırdım gittim geldim buradan takip ettim ve sonunda vazgectm ...
Sifirdan tekrar doktor arastiriyorum fonksiyonel olarak rahat nefes alip veremiorm artik cok yoruluyorum biran önce saglgm icinde olmam sart her turlu zor bir surec Allah yardmcmz olsun. Gecmis olsun sizede.
Dörtten sonra , geçmiş olsun .merhaba arkadaslar tamponlarımı aldırmaya gitcem. mağlum sabah çok kalablık oluyor hastane . öğleden sonra kaç gibi odasında oluyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?