Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Ya kesinlikle canim cok acıyor birde alci siz yere denk geldi daha kaynamadi kemikler çok erken 5.gün çok korkuyorum takıldım birsey olmamıştır insallah hoca muayene etti mi sizi carpmadan sonra acaba
Benimkine de çocuk vurmuştu alçılı iken bir sıkıntı olmadı ama korumak lazım yaşadığın acı tarifsiz ağlamıştım acıdan !

13.günüm bugün ilk alçı çıktığında bu ne dedim ben şok :) hep aynı kalacak sandım 13 günde bile tık tık inip değişiyor burun. ben Esabil hocamı seviyorum sağolsun ilgili güleryüzlü açıklayıcı.illa ki küçük küçük sorunlar oluyor bendede ama eski burnumu ve nefes alamamamı düşündükçe iyi ki olmuşum diyorum.herkesin burun yapısına göre değişiyor bu ameliyat.hocayı o kadar övecek de değilim yerecek de.çünkü herkesin istekleri beklentileri farklı.hiç kimseyi de 100 de 100 memnun edemezsiniz.çok şükür oldum kurtuldum.darısı isteyenlerin başına.Allah ın izniyle daha da iyi olacağız.bir de masaj çok önemli masajınızı üşenip acıyor diye ihmal etmeyin.hamur gibi burun hala.nasıl masaj yaparsanız şeklini alıyor gibi

Ya kesinlikle canim cok acıyor birde alci siz yere denk geldi daha kaynamadi kemikler çok erken 5.gün çok korkuyorum takıldım birsey olmamıştır insallah hoca muayene etti mi sizi carpmadan sonra acaba
Yok canım iletmedim ki hiç ,burdan yazdım bende arkadaşlar alçılı iken sıkıntı olmaz demişlerdi :)

Yani açıkçası ondanda korkuyorum ama,biraz daha büyüğündede daha zor olmazmı iyice hareketlenecek ve durmayacak.birde benim içinde yaş konusunda geç kalmak istemiyorum.zaten şimdi bile geç kaldığımı düşünüyorum tabi nasip yinede.bebeğimin durumuna göre bakıcam artık,sonuçta o daha önemli tabihayırlısı olsun.

Karar verdinizse bence vazgeçmeyin hemen olun .sizin içinde hiç geç değil bence, bende 26 yaşında oldum ,bana sorsanız şimdi keşke düğünümden önce olsaydım diyorum en iyisi biran önce olmak :))

Evet büyuyunce daha zor olur kesinlikle aslında şimdi düşününce daha uygun olur ve karar evrdiyseniz olun zaman geçtikçe takıntı haline donusuyor

Ne kadar durum komik olsa da sonuçta bu linkin Esabil Hoca yı bulmamda %10 olsun faydası olduğu üzere daha az düz yazmaya çalışacağım zaten amöacım da kimseyi kırmak değil tam tersi.
bir defa burun deliği küçültme ameliyatından sonra iz kalır. bütün burun deliği küçültme işlemlerinden donra ters V şekli oluyor yani burunlarda ha biraz daha zamanla daha az belirsizleşir bir çok ünlü burnunda gördüğüm kadarıyla yada çoğu doktorun instagram hesabından ancak burnunuzun ucunun top gibi olmasını istemiyorsanız sivri uç istiyorsanız bunu Esabil Hoca ya başından söylediğinizde burnunuz baya top uçlu da olmayabiliyor tıpkı benim gibi...

Görebildiğimce, karın germe ile burun ameliyatını bir arada olan hanımefendinin burnunu gördükten sonra hocaya b.k atmalar başladı kimse demiyor ki bir o kadının önceki burnuna bak bir benim önceki burnuma... Yani ne olursa olsun eski burnunuzun hazırladığı bir zemin de var sonuçta ve ayrıca her yüze her burun da olmuyor her burnun boy ve en uzunluğu, kemik yapısı vs de aynı değil. O burnu ben de çok beğendim ama zaten çok fazxla oynanmamış gayet eski hali de minik, güzel bir burun benim burnumu öyle de yapacak olsa bana yakışmaz olurum. Bir bütün olarak görebiliyorum yüzümü çok şükür sadece burnumu değil. Bir burun ameliyatı ile dünya harikası olamayız biliyorum. Bir burun organ olarak zaten suratın tam ortasında çok itici ve çirkin iki delikli bir yapı yani ne kadar güzel bir şey olabilir ki oluyorum. Sokağa çıkıyorum bir sürü yüzü benden çok daha güzel kadınlar görüyorum hepsinin de benim burnumdan çok daha kusurlu burunları ama benden yine de güzeller dolayısıyla bir burun çok fazla fark yaratamaz oluyorum ki hem önceki hem de sonraki burnumu da çok çok beğenirim. Kendimi de çok beğenirim ve çok memnunum kendimden.

Yaklaşık bir ay önce ben de Esabil Bey e ameliyat oldum ilk iki hafta burada görüp görebileceğiniz en çirkin ve istediğimden en uzak burun benim burnumdu ama yine de kızım oldum neredeyse 30 sun artık bazı şeyleri aş dış görünüş bir şey değil nefes sorunun yok artık. Nitekim 3. haftanın sonundan itibaren istediğimden çok daha güzel bir burun sahibi olduğumu fark ettim. Yüz ifademin daha önemlisi değişip güzelleşmesi en güzel hediyem.

Adam gidiyorsunuz yeri geliyor burnunuzun sümüğüne kadar temizliyor işinde çok çok iyi bence de gidip akşam 16:00 civarı eski hastalarına bakın öyle karar verin. Buradaki fotoğraflardan çok daha başarılı sonuçlar görüp sonra iyi ki olacaksınız. Bir yıllık hastasını gördüm burnundan bir şeyler çıkmıştı vazgeçtim falanlar ne kadar amatör yorumlar. Her yaşanılan sıkıntıyı doktora mal etmeler ne cehalet, ne nankörlük, ne bilinçlsizlik ve bilgisizlik. Bu bünyeye bağlı bir şey bünye kıkırdak dokuyu kabul etmeyip kusabiliyor mesela çok normal, yada o gördüğünüz bir yıllık hasta belki bir yere çarptı, belki o bölgede doku zedelenmesi var, deri yapıuşık belki doğuştan, toplanma var bu girelimeyor benim kuzenimde de olduğu gibi. Enteresan memleketiz gerçekten Esabil Hoca bile doku topanması mı yoksa kıkırdak yapı mı oynamış ameliyat masasında kesip açmadan bilemiyor ama insanlar burada 5 dk görmekle teşhis koyuyor keşke siz de açsanız bir klinik madem de şifa bulsak yahu!!! Kuzenim için böyle havada teşhis koyan alimlere ihtiyacımız var gerçekten.

Sadece bu başlık altında değil başka başlıklar altında da yazmış ki birileri ömür boyu bu burunla yaşayacağım aman tanrım, bir defa deliklerinin çapı eşit ama biri sağa biri sola bakıyor, biri yuvarlar diğeri oval flnsa o sizin kıkırdak yapınızın kıvrım şeklinden kaynaklı buna bir şey yapamaz brezilya fönü çekip kıkırdağınıza iki tarafa da aynı eğimi veremez önemli olan bir deliğin büyük bir deliğin küçük olup olmaması ve burada öyle bir kusur göremedim. Tersine şikayet edenlerin profiline tıkladım başka yazdıkları yorumlara baktım kızım burnuma daha önceleri vurdular fln darbeler havalarda uçuşuyor ama bu başlık altında acaba darbe aldığım için olmuş olabilir mi denmiyor. Samimiyet gibi samimiyet!

Kimseyi yargılamak haddim değpil, bu yazdıklarım da beni hiç ilgilendirmez ama nacizhane isim de vermediğime göre yorumumu paylaşmak istiyorsam bu hakkım diye düşünüyorum. Neredeyse 30 yıl belki çoğu çok daha fazla gargamel gibi burunlarla yaşamış insanların ayyy hiç memnun değilim ömür boyu bu burunla vs olmasına evet gülüyorum. Kendindeki kusurları görüp kabul edip değiştirmeyi düşünmeden yaşayabilen insanları çok üstün görmüşümdür kendimden bile AMA mutsuz olup bir değişime evet diyebilmek de çok yüce bir şey sonrasında ay böyle yaşayamam fln olamayacak kadar evrime kafa atmadığınızda tabi... Yada baya sağdan yada soldan indirmişler kabak gibi belli, yeni asistanın yapmayacağı abartıda bir yamukluk hoca böyle olanlar vs. En yakın arkadaşı şuan doğu görevinde asistan olan bir arkadaşımla okuyup gülümsüyoruz onu diyeyim. Madem şikayetiniz var gidin hocayla bir görüşün bakalım bir film çeksin, tomografi alsın baksın ne iş. Ama yok doktora gitmem, egzersizleri düzenli yapmammm... sonra da mıymıymıy niye burnum böyleymiş. Verilen egzersizlere hiç değilse günde 10dk bile ayırmayıp sonra da ödemleriğm geçmedi diye 6.,7. aylarda yada işte 3. aylarda vs şikayet etmek fazla aymazlık değil mi sizce de?

Son olarak, insanımız nankör, tembel, sorumsuz, doyumsuz, mutsuz, minnet bilincinden uzak işte. Buraya 10 kere kötü kötü yazacağına 9 kere yaz da egzersizlerini biraz olsun ihmal etme mesela. Gidip bir hava al gez dolaş oksijen al akşama kadar burunla yatıp kalkınca dünya güzeli olsa o burun kafayı tırlatırsın zaten saracak adam ararsın o da Esabil Bey olur.

Bundan 3 ay önce fln Barış Çakır a gitmiştim ne kadar demiştim ukala ve küstah davranıyor meğer haklıymış oluyorum şimdi biraz öyle olmayı hak ediyor hastalar bence de demek ki. İnsanları kötü kötü etkilemeyin rica ederim önce hiç değilse üzerinize düşen görevleri bir yapabilin de (egzersizler gibi) sonra bari yanlış yönlendirin yada kötü etkileyin vs vs...
Esabil Bey' den daha iyi bir estetik anlayışına sahip doktor yok benim için siz böyle düşünmüyorsunuz önce aynı estetik bakışa sahip olduğunuz doktoru bulup sonra da burnunuz nasıl en fazla ne olabilir onu kabullenseydiniz hepsini geçtim egzersizleri düzgün yapabilseydiniz daha az gülerdim. Bunun altında şimdi neler de neler yazılacak çizilecek biliyorum ama yazdığım gerçek değişmeyecek ve ben hala gülmeye devam edeceğim. Allah binlerce kereler Esabil Hoca' dan razı olsun megolomanlık gibi algılanacak ama samimi düşüncem bu dünyanın en güzel burnuna sahip oldum. Nefes sorunum tamamen yok oldu ve yüzüm bütün olarak inanılmaz güzelleşti. Güzel adam, güzel yürekli insan ve mucizevi yetide doktor ve sanatkar kendisi bnm için. Ne mutlu benimle aynı şansa sahip olup hastası olabilen ve bunun değerini bilenlere...

Harikaaaaa bende seviyorum doktorumu iyi ki var ellerine sağlık Esabil hocamın

Üşenmeden okudum arkadaşımteşekkür ederim birkez daha tamam dedim içimden..mucize beklemiyorum sadece iyiki demek istiyorum inşaAllah öylede olur.

Karar verdinizse bence vazgeçmeyin hemen olun .sizin içinde hiç geç değil bence, bende 26 yaşında oldum ,bana sorsanız şimdi keşke düğünümden önce olsaydım diyorum en iyisi biran önce olmak :))
Evet büyuyunce daha zor olur kesinlikle aslında şimdi düşününce daha uygun olur ve karar evrdiyseniz olun zaman geçtikçe takıntı haline donusuyor
Evet arkadaşlar haklısınız bu takıntı birkere oluşunca bitmiyor.olunca bende burdan atarım inşaAllah iyikilerimiçok teşekkür ederim yorumlarınız için.

Çok güzel anlatmışsınız bir çok yorumunuza katılmakla beraber burda doktora sizin tabirinizle b.k atan da olmadı bu uzun yazınızdan kendime çıkarımım masaj yapmıyor 3 ay olmuş ödem geçmiyor diye sızlanıyor diye bana dediniz galiba bende ona güldüm :)) ama ben benim kabahatim diye belirttim ..

Onceki burnumla bunca yil nasil yasamisim iyiki oldum derim her zaman
Eski halini dusundukce bin sukur
Esabil beyide cok arastirip burda herkese de cok bilgi verdim motive ettim oyle ameliyati olup kaybolmadim her ay her hafta foto attim 7.ayim hala burdayim benim hayal ettigim gibi olmadi suan seklini begenmiyorum bu hafta kontrolede gidecegim ama burda muhakkak eski burun yapisinin temelininde etkisi vardir sonucta burun yuzun odak noktasi insanin alismasi kabullenmesi begenmesi tamamen kisiden kisiye degisebilir herkes amliyat sonucu mutlu ayrilacak diye biseyde yok odemlerim tamamen gecmedi ben cok bi degisiklik olacagina inanmiyorum ama yine burdan paylasmaya devam edecegim
Hocayla ilgili olumsuz hic bu yoruma rastlamadim en cokta bunun icin tercih ettim memnuniyet begeni beklenti kisiden kisiye degisebilir kimse kimsenin burnunu begenecek diyede bisey yok

O karın germe ile burun ameliyatını bir arada olan benim niye benim burnum çok kötümüymüş ki esabil beye b.k atıyorlar?

Eklentiler

• IMG_7401.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 184
Bugün kontrole gittim öncelikle burnumun iyi olduğunu sislerin ineceğini söylediği masalarımı yapıyorum her gun mutlaka ben esabil hocami çok sevenlerdenim burun sırtım kalin bunun yüzünden takinti yaptım fakat zaman inşallah inceltir onun dışında iyiki diyorum iyiki ameliyat oldum

Kızlar bugün tanponu aldirdim burun ucum çok sizliyor sizede oldu mu acaba içimi sizliyor da ben böyle hissediyorum ...Bu arada esabil bey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…