Bence bunun beye gorusun yapabileceği şey varsa yaparım diyor yoksa olmaz diyor burun yapın tarif ediyormerhaba... merak ettiğim bir şey var bu doktorla ilgili. ailecek burunlar profilden kalkık iyi fakat önden geniş. esabil bey önden daraltma yapıyor mu? kanatlardan vs..
merhabalar tamponlarla beraber alçıyıda alıyormu acabaKızlar bugün tanponu aldirdim burun ucum çok sizliyor sizede oldu mu acaba içimi sizliyor da ben böyle hissediyorum ...Bu arada esabil bey
Bilmem ben de anlamadım da ondan sordumYoo sizinki çok hoş olmuş arkadaşta onu belirtmiş ben öyle anladım
Çok teşekkür ederimSenin burnunu çok beğendim çok güzel olmuş bence canim guzelligine güzellik katmis
Çok güzel olmuş canım masalah darısı basima25.günüm
Güzellik ilk gün gibi sıkılığı kalmıyor zaten alçının konuşurken yemek yerken gülerken dikkat ediyordum ben kayma falan olmasın diye çıkarken de alçı zaten bişey duymuyorsun sonra seni hoca aynanın karşısına geçiriyorArkadaslar soru soruyoruz birbirimize moral olsun diyoruz kimse cevap vermeye tenezzül etmiyor, herkes sırasını atlatinca form artık özelliğini kayetmis sanirim
Çok teşekkür ederim canım benim agzina saglik alciniz salaniyör muydu alincaBunun disinda bilginiz olsun alci cikinca cilt birden asiri yaglanio siyah nokta olusumu olacak ki bua cok normal surekli burun ustu soyulup deri degistirecek bunlar hep gecici bi surec
Ameliyat olunca alciya almadan cilde bi madde suruluyor sonrada alci yaoiliyir ve 10 gun o madde ciltte kaliyor ve cildi inanilmaz yaglandirip sivilce olusumuna sebep oluyor bu durum kalici degil ve % 90 herkes yasiyor tavsiyem kukurtlu sabun alip sabah aksam yikayin onunla
Ve beyaz kil maskesi iyi geliyor
NGüzellik ilk gün gibi sıkılığı kalmıyor zaten alçının konuşurken yemek yerken gülerken dikkat ediyordum ben kayma falan olmasın diye çıkarken de alçı zaten bişey duymuyorsun sonra seni hoca aynanın karşısına geçiriyormasaj gösteriyor burnunda bi korktum dokunduğunda hoca çiğ daha o Zaman acıyor biraz acıyınca zorlamıyor Hocam da zaten böyle şöyle yap diyecek
Sağol canım evet çok değişmiş burun sirti genişlemiş kalkiklik inmis gercekten cok değişmiş teşekkür ederim ama çok yakışmış masallahEki Görüntüle 1987729 Eki Görüntüle 1987728 Evet veninkinin yanlari filan kalkmisti hep dedim kesin dusecek ama 10 gun dayandi 10 gun esabil bey cikardive masaji gosterdi basta cok acidi elimi bike surmedim zamanla aylar icinde aci azaliyor suan kendi burnum gibi e tabi 7 ay oldu
Onun disinda alci ilk cikinca bi iz oluyo burun kemigi dumduz gibi duruyor ama oyle kalmiyir alci cikarcikmaz foto cekmistim atiyim onu birde suanki halini atiyim farka bak
Teşekkürler aminÇok güzel olmuş canım masalah darısı basima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?