Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

merhaba... merak ettiğim bir şey var bu doktorla ilgili. ailecek burunlar profilden kalkık iyi fakat önden geniş. esabil bey önden daraltma yapıyor mu? kanatlardan vs..

merhaba... merak ettiğim bir şey var bu doktorla ilgili. ailecek burunlar profilden kalkık iyi fakat önden geniş. esabil bey önden daraltma yapıyor mu? kanatlardan vs..
Bence bunun beye gorusun yapabileceği şey varsa yaparım diyor yoksa olmaz diyor burun yapın tarif ediyor

D didem1995
4 . 5. Günde tampoon 10.günde alci yi aliyor benim alcim duruyor ama benim alcim gevvsemeye başladı 10 günden önce düşer sanirjm[/QUOTE]

Alciniz sallanıyor muydu 10 gün den önce aldiran oldu mu

Arkadaslar soru soruyoruz birbirimize moral olsun diyoruz kimse cevap vermeye tenezzül etmiyor, herkes sırasını atlatinca form artık özelliğini kayetmis sanirim

Alcinin kasinmasi ve duscek gibi gevsemesi cok normal normal kosullarda 5.gun tampon cikar 10.gunde alci cikar ama egerki alci kurumamis okursa bir iki gun daha bekletiyor esabil bey
Eger 10 gunden once alci duserse esabik beye bi gozumun 10.gun dusmesi cikmasida normal zaten

Bunun disinda bilginiz olsun alci cikinca cilt birden asiri yaglanio siyah nokta olusumu olacak ki bua cok normal surekli burun ustu soyulup deri degistirecek bunlar hep gecici bi surec
Ameliyat olunca alciya almadan cilde bi madde suruluyor sonrada alci yaoiliyir ve 10 gun o madde ciltte kaliyor ve cildi inanilmaz yaglandirip sivilce olusumuna sebep oluyor bu durum kalici degil ve % 90 herkes yasiyor tavsiyem kukurtlu sabun alip sabah aksam yikayin onunla
Ve beyaz kil maskesi iyi geliyor

Arkadaslar soru soruyoruz birbirimize moral olsun diyoruz kimse cevap vermeye tenezzül etmiyor, herkes sırasını atlatinca form artık özelliğini kayetmis sanirim
Güzellik ilk gün gibi sıkılığı kalmıyor zaten alçının konuşurken yemek yerken gülerken dikkat ediyordum ben kayma falan olmasın diye çıkarken de alçı zaten bişey duymuyorsun sonra seni hoca aynanın karşısına geçiriyor masaj gösteriyor burnunda bi korktum dokunduğunda hoca çiğ daha o Zaman acıyor biraz acıyınca zorlamıyor Hocam da zaten böyle şöyle yap diyecek

Çok teşekkür ederim canım benim agzina saglik alciniz salaniyör muydu alinca

Sağol birtanecimmmmmm
N

Evet veninkinin yanlari filan kalkmisti hep dedim kesin dusecek ama 10 gun dayandi 10 gun esabil bey cikardive masaji gosterdi basta cok acidi elimi bike surmedim zamanla aylar icinde aci azaliyor suan kendi burnum gibi e tabi 7 ay oldu
Onun disinda alci ilk cikinca bi iz oluyo burun kemigi dumduz gibi duruyor ama oyle kalmiyir alci cikarcikmaz foto cekmistim atiyim onu birde suanki halini atiyim farka bak

Sağol canım evet çok değişmiş burun sirti genişlemiş kalkiklik inmis gercekten cok değişmiş teşekkür ederim ama çok yakışmış masallah

Bunlar da yakından benim burnumdan çok isteyen varmış götürsünler diye atıyorum hemşireyim ben esabil bey bilir zaten beni foto gösterdiğinizde 25.gün

Eklentiler

• IMG_7451.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 2.030
  • IMG_7458.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 1.048
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…