Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Yüzünüze çok yakışmış cok beğendim.. önden nasıl duruyor bi de önden çekilmiş bir karede atarbilir misiniz? Ben de Kasım 2 de ameliyat olucam

Daha şiş ve tamponlar dan büyük duruyor burnumönden bakınca burun deliklerim gözüküyo ama Esabil bey şişler inince görülmeyecek dedi

Deviasyon ve kırık vardi.Hazır olmuşken estetikte çıkardım aradan sadece ucunu kaldırdı

Eklentiler

• IMG_20160905_205956.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 384
  • IMG_20160905_210047.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 354
  • IMG_20160905_210218.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 379
Yarin tampon cikcak persembe gunu oldum ameliyati allaha cok sukur hersey yolunda

Bende morarma olmadi abla hic 1 eylulde oldum ama agri cok oldu sislikte azdi evet gozlerim biraz morardi sadece

Arkadaşlar en yükseğimi 2200 yoksa ortala mı ? Öğrenciyim ben ve zam gelmeden muayene olmuştum of

Fiyati bilmiyorum yarin konuscaz yarin karsilasiriz sizinle bende tampon cikarmaya gelcem

Persembe sabah ben çıkmadan odamda genç bi kız giyinmişti o da burun ameliyatı olacaktı ondan sormuştum.Sana da yarin konusacaz dediyse insAllah eski fiyat üzerinden ödeme yapacaksın.Karşılaşırız büyük ihtimalle

Zehra94 oncelikle cok geçmiş olsun burnun cok güzel olmuş yüz ifaden değişmiş hastanede ameliyat olmadan once seninle karşılaşmıştık

Resminiz olmadigi icin taniyamadim cok tesekkur ederim evet yuz ifadem degismis oyle diyolar ama daha cok yeni ameliyatim sislik var alcidan sonrada fotomu paylasirim :)

kızlar bende esabil beyden ameliyat günü aldım. Ne yapacağını anlattı eğer beğendiğim burun fotoğrafı varsa istersem gösterebileceğimi söyledi ve gün verdi ama doğal olsun yada şöyle olsun böyle olsun diyeceğim bir fırsat olmadı. ameliyat olmadan bir iki gün önce cağırıp mı detaylı soruyor yoksa ameliyat günü mü? kafam cok karıstı ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…