1 senede oturuyormuş burunucundaki şişliller ne kadar sürede gidiyor .
Sizden basta tahlil istiyorya onlarin icinde tomografi de var o tomografide burunde kemik egrligi veya et varsa sinuzut vs.hepsi cikiyor siz ameliyata girerken o dosya elinde onunde oluyor ordan bakiyor
Benimde burnumda et varmis ben bilmiyordum sikayette etmedim ama et almis ameliyat sirasinda
Evet rapor istersen veriyor 10 gun kadarTesekkur ederim. Bugun kbb doktoruna gittim o da ayni seyi soyledi icim rahatladi biraz. Sizin burnunuz da cok guzel oldu bu arada takip ediyorum uzun zamandir. Bisey daha sorucam esabil hoca rapor veriyor degil mi calisiyorum cunku estetik operasyon diye verilmez mi acaba ?
Her hangi bi krem surup yapabikirsin demisti bana ben oyle yaptim bide masaj cok fark ettiriyo aksatmayin derimbu burun masajını yaptıgınız jel'in ismi ne acaba ?
teşekkürlerHer hangi bi krem surup yapabikirsin demisti bana ben oyle yaptim bide masaj cok fark ettiriyo aksatmayin derim
benimde göz pınarlarıma yakın yerlerde sertlik oluşmuş masaj yapıyorum kayboluyor.sonra yine oluyo.ova ova dağıtıyorum ben.doktora sormadın mı niye böyle diye.bi resmini at istersen hocaya bi baksın ne diyecek bakalımYa kizlar bende yaziyorum kimse bisi demiyo burnumun sag tarafinda kemik var sil tarafi ice cokuk hafif sola yamuk burnum kemigi doktor unutmus olabilir mi? Unutmadiysa odem kemik gibi mi oluyo? Biseyler yazin
Evet rapor istersen veriyor 10 gun kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?