Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Kızlar yarın esabil bey hastanede olcak mı? Cuma günü Randevu gözükmüyorda alçı yada tampon cıkaracak biri var mı

Herkese merhabalar.. Aklıma takılan bişey oldu sizinle paylaşmak istedim. 8 mayısta ameliyatım var Esabil hoca yapacak. Herhangi bi nefes şikayetim yoktu ancak sinuzitten dolayı zor nefes alıyorum. Esabil hoca hiç muayene etmedi burnumda et vs. Bsy varsa farkedermiydi tahlilerden

Sizden basta tahlil istiyorya onlarin icinde tomografi de var o tomografide burunde kemik egrligi veya et varsa sinuzut vs.hepsi cikiyor siz ameliyata girerken o dosya elinde onunde oluyor ordan bakiyor
Benimde burnumda et varmis ben bilmiyordum sikayette etmedim ama et almis ameliyat sirasinda

Tesekkur ederim. Bugun kbb doktoruna gittim o da ayni seyi soyledi icim rahatladi biraz. Sizin burnunuz da cok guzel oldu bu arada takip ediyorum uzun zamandir. Bisey daha sorucam esabil hoca rapor veriyor degil mi calisiyorum cunku estetik operasyon diye verilmez mi acaba ?

Evet rapor istersen veriyor 10 gun kadar

Ya kizlar bende yaziyorum kimse bisi demiyo burnumun sag tarafinda kemik var sil tarafi ice cokuk hafif sola yamuk burnum kemigi doktor unutmus olabilir mi? Unutmadiysa odem kemik gibi mi oluyo? Biseyler yazin

Ya kizlar bende yaziyorum kimse bisi demiyo burnumun sag tarafinda kemik var sil tarafi ice cokuk hafif sola yamuk burnum kemigi doktor unutmus olabilir mi? Unutmadiysa odem kemik gibi mi oluyo? Biseyler yazin
benimde göz pınarlarıma yakın yerlerde sertlik oluşmuş masaj yapıyorum kayboluyor.sonra yine oluyo.ova ova dağıtıyorum ben.doktora sormadın mı niye böyle diye.bi resmini at istersen hocaya bi baksın ne diyecek bakalım

Buraya resim atamiyorum daha oncelerde arkadas pc den atmisti ayin 3 unde kontrolum var korkuyorum odemdir deyip beni gecistirmesinden korkuyorum insaAllah odemdir ama kemik gibi

inşallah ödemdir sanmıyorum kemik olduğunu cnm hatırlıyorum ben senin burnuşunu gaayet güzeldi maşallah ufak tefek pütürler zamanla geçecek inşallah daha yeniyiz masajınıda sor tekrar hocaya ne diyorsa odur cnm bnm de şikayetlerim vardı bekle geçecek dedi geçiyor zamanla çok şükür masajı hocaya sor ihmal etme

InşaAllah oyledir onemli olan sonuc iyi olsun rabbim herkesin gonlune gore versin birazda olsa icime su serptin Allah razi olsun keske senin gibi yazanlar olsa

Bu da karın germem öncesi sonrası ve burnumun net hali

Eklentiler

• IMG_7145.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 353
  • IMG_7302.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 347
  • IMG_7311.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 364
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…