Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Burun fotosunu yükleyememişim üstteki mesajıma benim burnumun da henüz ucu top gibi şişlikten dolayı nasıl masaj yapılıyor bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_7486.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 314
Benimde top gibi takmiyorum burnumun sag tarafinda kemik gibi bisi var sendede var mi? Odem mi acaba bilmiyorum

Nasil yukluyosunuz ya yaziyo giriyorum ekle diyorum olmuyo telefondan aticam ama olmuyo gorunuste guzel bilmiyorum vallaa

Benimde top gibi takmiyorum burnumun sag tarafinda kemik gibi bisi var sendede var mi? Odem mi acaba bilmiyorum
Yok bende kemik gibi birşey falan ama burnumun ucuna toplanıyor şişlik hiç masaj yapmıyorum diyebilirim canım acıyor ve nasıl masaj yapmam gerektiğini sormayı unuttum belki de ondan böyle şişti bu ara burun ucu

Siyah görünüyor derken?
burnunuz çok şık olmuş.Göbeğinizin ameliyat sonrası olduğunu sonra farkettim.İkisi birlikte ne kadar sürdü sonrası zor oldu mu?Tam karın germe mi oldunuz?Göbeğin yeri değişti mi?Çok soru sordum ama bir de karın germe devlet hastanesinde ne kadar ücreti?

Bu sorularınızın hepsine aynı anda cevap vermem mümkün değil tek tek sorunuz yada daha özet

Arkadaşlar mayısın sonunda esabil bey'e ameliyatım vardı fakat ay süren araştırmalarım, gözlemlerim sonucunda vazgeçmeye karar verdim. Gazi hastanesinde kemal fındıkçıoğlu'na ameliyat olacağım çok yakın arkadaşım ameliyat oldu ve burnu mükemmel tam istediğim gibi burun ucu da yuvarlak değil sivri oldu. Ben kesinlikle esabil beyin burun ucunu hiçbir şekilde yapamadığına inanıyorum gerek burada olsun gerek hastameye gittiğimde görmüş olduğum hastalarının olsun, burun ucu hep top gibi. Bir çok doktor var burun ucunu sivri yapıp ameliyattan hemen sonra bile ödem olsa dahi sivri gösterebilen. Kemal fındıkçıoğluna güveniyorum internette tek bir hastasının fotoğrafını buldum fakat yakın arkadaşımın burnunu görme fırsatım oldu, hastaneye gittiğimizde hastalarının burunlarını görebilme imkanımızda var. Fiyat aralığı tuhaf bir şekilde çok iyi... 1500tl aralığında bir fiyat söylüyormuş ve randevuyu para hazıraa 15 gün sonrasına hemen atıyormuş. Salı günü aksilik çıkmazsa randevu almaya gideceğim kesin ve son kararım kemal beye yaptırmak olacak. Daha sonrasında sonuçları sizlere de yansıtacağım yardımım dokunursa diye,kim olduğu önemli değil kimin daha iyi yaptığı önemli.

burnu çok güzel ama öncesinin ffotosu olması lazım sağlıklı bi yorum yapılması için. çoğu doktorun sayfası dolu manken gibi burunlarla ama o insanların burun yapısı öncedende güzel oluyor zaten sadece bir iki rötuşta yapılmış olabilir

ayrıca burun ucunuz örnek veriyorum xl boyutundadır çok büyüktür onu minicik küçücük sivri buruna çeviremezsiniz. belli oranda küçültürler

amelliyat olalı 11 gün oldu ve burun uc kımıs yanakları çok şiş . yandan çok güzel duruyor ama önden bakınca şişlikler moralimi bozuyor . 1 aya kadar şişliklerin çoğu iner mi acaba ?

İner bakın ben 1 nisan da ameliyat oldum bugün 30u

Eklentiler

• IMG_7525.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 458
  • IMG_7527.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 389
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…