Yok bende kemik gibi birşey falan ama burnumun ucuna toplanıyor şişlik hiç masaj yapmıyorum diyebilirim canım acıyor ve nasıl masaj yapmam gerektiğini sormayı unuttum belki de ondan böyle şişti bu ara burun ucuBenimde top gibi takmiyorum burnumun sag tarafinda kemik gibi bisi var sendede var mi? Odem mi acaba bilmiyorum
Maşallah çok tatlı olmuşsun acıya acıya yapıyorum ben ağrıyor da ama gerekli bence masaj hocamız söylüyorsa yapmak lazımBenimde şiş masaj yapamıyorum ağrıyor ya 27.günüm
şişliklerin 10. 15 gün arasında dahamı fazlaydı aynımıydı yoksa .Benimde şiş masaj yapamıyorum ağrıyor ya 27.günüm
Benimde şiş masaj yapamıyorum ağrıyor ya 27.günüm
Bu da karın germem öncesi sonrası ve burnumun net hali
merhaba.göbeğiniz siyah görünüyor ilk zamanki hali mi?Bu da karın germem öncesi sonrası ve burnumun net hali
Siyah görünüyor derken?merhaba.göbeğiniz siyah görünüyor ilk zamanki hali mi?
burnunuz çok şık olmuş.Göbeğinizin ameliyat sonrası olduğunu sonra farkettim.İkisi birlikte ne kadar sürdü sonrası zor oldu mu?Tam karın germe mi oldunuz?Göbeğin yeri değişti mi?Çok soru sordum ama bir de karın germe devlet hastanesinde ne kadar ücreti?Siyah görünüyor derken?
Bu sorularınızın hepsine aynı anda cevap vermem mümkün değil tek tek sorunuz yada daha özetburnunuz çok şık olmuş.Göbeğinizin ameliyat sonrası olduğunu sonra farkettim.İkisi birlikte ne kadar sürdü sonrası zor oldu mu?Tam karın germe mi oldunuz?Göbeğin yeri değişti mi?Çok soru sordum ama bir de karın germe devlet hastanesinde ne kadar ücreti?
1500 tl mi emin misinizEki Görüntüle 1989169 Bulduğum hastalarından birinin burnu:)
Evet eminim:) bakalım gittiğimde tam olarak öğreneceğim1500 tl mi emin misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?