Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Ona kalorsa 12. Cadddedeki nafiz korezdede esttetik var 1.500 tl ye yapiyor gecen arkadasim orda oldu gazidede 500 tlye oldu bi baska tanidikta :) arti yuvarlak olcak tabiki odemden odem gecince burun yerine oturunca duzeliyor

Teşekkürler içim rahatladı . insan öyle büyük görünce öyle kalıcak zannediyor biran . bazılarının burnu atel çıktıgında bile minnacık fazla şişlik olmuyor

Ona kalorsa 12. Cadddedeki nafiz korezdede esttetik var 1.500 tl ye yapiyor gecen arkadasim orda oldu gazidede 500 tlye oldu bi baska tanidikta :) arti yuvarlak olcak tabiki odemden odem gecince burun yerine oturunca duzeliyor
Esabil beyin eski hastalarının hepsinin burun ucu top gibi. Bu 1 aylık icinde geçerli 1 yıllık içinde hastaneye giderseniz eski hastalarıyla da karşılaşma ihtimaliniz vardır. Maalesef doktorun da payı çok yüksek. Elbette ödem olacak ama işlem de önemli

Evet eminim:) bakalım gittiğimde tam olarak öğreneceğim
O zaman süreci burdanda paylaşırsanız çok memnun oluuz karar aşamasında olanlara yardımcı olmuş olursunuz.çünkü ben devlet hastesinde olupta iyi burun yapanları çok aradım ama internette dediğiniz gibi esabil bey dışında kimseyi bulamadım.

Oncelikle esabil beyi niye bu kadar kotulediniz anlamadım.Neticede adam zorla ameliyat yapmıyor isteyen olur isteyen olmaz...Kemal beyi begeniyorsaniz ayrıca bir forum başlığı açar orda degerlendirirsiniz ...gercekten bir anlam veremedim .Esabil beye ameliyat olanlar ad hemen olmuyor zaten bir araştırıyor burun işi sabır işidir evet acele ediyoruz bazen hem şans hemde sabır olunca mükemmel sonuç çıkıyor biraz zevk işi bu mesela paylaştıginiz fotoda ki burun bana uzun geldi mesela

Kesinlikle kötülemiyorum kişilik olarak çok tatlı biy beyefendi kendisi, yüz mimikleri dahi insana güven veriyor. Fakat insanlar için önemli olan doktorun kişiliğinden ziyade yaptığı iştir. Ben kendime ve buradaki arkadaşlara bir faydam dokunması yönünde konuştum ve gözlemleri aktardım. Şu güne kadar gelmiş geçmiş tüm hastaları sizde araştırırsanız eğer esabil bey'in yandan evet küçücük ve güzel bir burun yarattığını fakat önden kötü ve kaba burunları yarattığını anlarsınız. Burada hiçbir doktoru yermenin anlamı tabiki yok sonuçta tanımam etmem ki kişiliğine karakterine tek söz bile etmem bu zaten ne beni ne de sizi ilgilendirir, bizleri sadece uygun fiyata işini hakkıyla yapan eli becerikli bir doktor ilgilendirir. Şunu unutmayın ki estetikli bir burundan iyi iş çıkartılması yandan değil önden belli olur. Yardımcı olabildiğimce arkadaşlara da olacağım

Umarim Allah bizlere sorunsuz güzel bir burun nasip eder çünkü ne ameliyat nede ameliyat sonrası süreç kolay değil

Kesinlikle kötülemenin karşılığı kişilik olarak bir şeyler demek değil zaten. Kişisel olarak bir şeyler diyemezsiniz zaten hiç tanımadığınız birisi ancak burun ucunu yapamıyor. Bize işini hakkıyla yapan lazım vs olmak da kötülemek oluyor. Bir insanın Kemal Fındıkçıoğlu nu bir de burun ucunda yüceltip Esabil Eker i kötülemesi için ancak trol falan olması lazım. Hiç de yaptığı tüm burunların ucu top uç olmuyor o hastalarının birisi mesela dediğiniz fotoğraf full filtreli editlenmiş vs tamamen 3. sınıf fotoğraf düzenleme programlarıyla oynanmış bir fotoğraf. Ben de facebook ve instagram da esabil eker diye aradığımda mükemmel bir burun gördüm ve revizyon olmak için o kızın fotoğrafını göstereceğim kararımı kesin verdim. Burun ucu da önü de arkası da yanı da kusursuz her şeyiyle bir Barış Çakır a falan baktım bir o kıza Esabil Eker ne kadar on numara işinde anladım. Tabi ki önceki burun da önemli. Ancak Kemal Fındıkçıoğlu benim kuzenimin burnunu baya yamultmuş bir insan bir sene önce. Gidip gelirken hastaneye bir tane delikleri eşit hastasını göremedim ablacığım diyor. Esabil Bey in hastalarını bir akşam gidip görün hastanede bence de bir de Kemal Bey in. Esabil Bey in asıl eski hastalarını görün yani buradakiler anlamsız çünkü buradaki burunların hepsi yeni bir yerleri şiş yada daha tuhaf duruyor. Senelik, 6-7 aylık kontrole giden hastalarını gidip bilakis gördüm ben bir kaç defa. Hepsi de son derece özellikle de karşıdan kusursuz sonuçlardı bir de instagramdan bulduğum hastası hashtag olarak aradığınıza çıkıyor her açıdan bir sürü de fotoğraf yolluyor çok yardımcı oluyor. Bir tane de erkek hastası var aynı şekilde. Keşke suç olmasa size bir akşam gidip hem Esabil Bey hem Kemal Bey hastalarını çekip koyabilsem birlikte ne demek istediğimi görebilsek.

Kemal Fındıkçıoğlu nu beğeniyorsanız niye bunu Esabil Eker adına açılmış başlığa yazarsınız anlamıyorum. Adına açılmış bir sürü başlık var o oktorun şikayetten başka bir şey okuyamıyorum sonlara geldikçe. Madem oraya yazında hastalarına moral olsun.

Tabiki buraya yazicam neden başka başlığa yazayım ki? Sonuçta aylardır esabil ekeri araştırıyorum ameliyat günüm dahi alınmıştı ki araştırmalara devam ettim buna rağmen vazgectim. İnsanların burunları ne halde görüyoruz sitedeki, çok bir söze gerek yok bence. Olabildiğince herkesin iyi olsun inşallah bir kere yaptırıyoruz pişman olmanın anlamı yok.

bizlerde fikrimizi söylüyoruz ne var ki herkes özgür kim kime neresini yaptırıyor kimse karışmıyor ben seviyorum Esabil hocamı tercih meselesi.çok para verip en iyi doktora gidip memnun kalmayan kişilerde var.şans,beklenti biraz da sabır zaten burun işi.Hepimizin burnu istediğimiz gibi olur inşallah.siz de kendi doktorunuzdan memnun kalırsınız umarım.ameliyat sonrası fikriniz aynı kalacak mı bakalım.şimdiden geçmiş olsun.birde hele de kadın olunca zaten asla herşeyden tam anlamıyla memnun kalmayız.kusur ararız.özelde ameliyat oldum ben hemşireler esabil hocamın haftada enaz 15 ameliyatı var diyor.doğru da hiç durmuyor hoca.öyle reklam yapayım şunu yapayım uğraşmıyor.çok çalışıyor çünkü :)

Ne varmış ki insanların burnunda ne halde insanların burunları derken, mesela ben gayet memnunum herkes de elinde benim fotomla gidiyor esabil beye çamur atmayın adama vazgeçtiyseniz kimi tercih ettiyseniz ona gidip yaptırın buralarda dolaşıp insanların aklını kurcalamaya doktor karalamaya gerek yok burun şans işi istekler, beklentiler farklı olabilir beğenen olur beğenmeyen olur varolan malzeme çok sorunlu değilse iyi burun çıkar kusurabakma gargamel gibi burnunuz varsa adam ne yapsın, haşa Allah mı bu yaratacak alın benim burnumun daha alçı çıkar çıkmazki 10.gün hali bile böyle ki bu burnu beğenmeyip buralarda karalayarak milletin aklını bulandırdığınız esabil hoca yaptı

Eklentiler

• IMG_7215.webp
    8 KB · Görüntüleme: 534
Son düzenleme:
Yalnız sizin burnunuzun ucu da top gibi üzgünüm.

Top gibi görünmesinin sebebi şişlik ama siz yuvarlak burun ucu sevmiyorsunuz anladığım kadarıyla sivri istiyorsunuz eğet kendi burun ucunuz öyle küçük değilse sivri burun biraz zor

Aylardır Esabil Bey e yaptırmayı düşünmüş ve sadece buraya bir şeyler yazmışsınız doğal olarak Kemal Bey i düşünmeye başlayınca da ona yazmanızı bekleyeceğim. Esabil Bey hastalarını etkilemek çabası sorun finansalmış gibi bir durum yaratıyor saece başka mantığı yok. Bence de Esabil Hoca nın hastalarının sonuçları ortada Kemal Fındıkçıoğlu hastalarındaki gibi %90 ı deliklerim eşit değil, karşıdan deliklerim domuz burnu gibi, burnum çöktü vs şikayetlerle doldurmuyor çoğu başlıkta hasta fotoğrafı bile yok. Burası Esabil Eker adına açılmış bir başlık Esabil Eker i beğenmiyorum dersin ama Kemal Fınıkçıoğlu çok iyi demen koskoca bir hiç insanlar onun adına açılmış başlıklarda yazanları da görebiliyorken hele...

Yaptığı burunlar ortada diyerek hastalarını küçümsemek hele ki... Siz kimsiniz beğenmeyecek pardon? Belki ben öyle burun seviyorum öyle istedim öyle yaptı? Siz misiniz güzel burun yeterliliği? Sizi ilgilendirmez.

Sivri uç istersem sivri yapar top uç istersem top uç yapar yahut sana sivri uç gitmez der mesela top uç yapar yada yapmaz bu da sizi hiç alakadar etmez. Benim burun ucum top gibi olmayacak mesela sivri uç istiyorum burada paylaşırım. Kemal Fındıkçıoğlu isteyip aşkla buraya yazıp durup insanların kendi zevklerini yargılamanız ne kadar Esabil Eker in başarılı olduğunu netlemekten başka işe yaramıyor hadi canım hai git de biraz Kemal Fındıkçıoğlu hastalarına odaklan seni Esabil Eker hastalarını yargılamak kurtarmayacak sonuçta! Ne insanlar var "Senin burnunun ucu da top gibi üzgünüm." emiş. Sen niye üzülüyorsun benim burnuma? Ben belki öyle uç seviyorum BUNDAN SANANE!

scarlett johansson vera farmiga gibi ünlülerin burunlarına bakın gidip en iyi estetik cerrahlara yaptırıyorlar gene yuvarlak çünkü yapıları öyle. estetikte başarı mükemmel bi buruna sahip olmak değil (ki mükemmel burun kişiden kişiye göre değişir) görüntünün eskisinden iyi olmasıdır burnunuzun yapısıyla bir derece oynanabiliyor çünkü.

tabiki estetik cerrahların tarzı farklıdır araştırırken çok gördüm çok kalkık burunlar bana doğal gelmedi ama gidip o doktorun hastalarına sizin burnunuz böyle bence kötü demedim insanları kırmadan da pek benim istediğim tarz değil diye eleştirebilirsiniz üslubunuz yanlış

Hiç kavis istemeyen bir hastasının 40 gün sonrasına ait bu resimler. Ucu da top değil. Şimi tutup çok kavis seven ve top uç seven bir başka hastası yaptığı burun ortada olsa doktorun başarısı da hastanın güzel bir buruna sahip olduğu gerçeğini etkilemez yorumu yapanın kafasını netleştirir. Yaptığı burunlar ortada bence de herkesin.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2017-05-01 at 15.45.54.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 482
  • WhatsApp Image 2017-05-01 at 15.46.12.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 462
  • WhatsApp Image 2017-05-01 at 15.46.23.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 487
  • WhatsApp Image 2017-05-01 at 15.46.36 (1).webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 433
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…