Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Yalnız sizin burnunuzun ucu da top gibi üzgünüm.
Pardon da ben zaten asıl nefes problemim için gittim Pinokyo gibi sivri olmasın sadece burun ucu düşüklüğümü onaralım burnum hafif kalkık olsun dedim bu yüzden de burun ucumla da burnumla da gayet barışığım

Ben esabil beye özelde ameliyat oldum ben sivri istedim oda olabilecek se yapıyor esabil beyi karalamayin....herkesin aklı var çok şükür...Kemal beyle mutluluklar size ama dilerim herkesin burnu istediği gibi olsun.

Arkadaşlar niye bu kadar uzadı ki bu konu anlayamadım. Her doktor her şeyi mükemmel yapacak diye bir şey yok kemal beyinde kötü yaptığı mutlaka vardır esabil beyin iyi yaptığı noktolar gibi. Amaç burada birini överken birini yermek değil ki. Esabil beyin burun sanatını önden güzel iş çıkartamadığı aşikâr bir durum, bilmeyenler iyice araştırsın görsün ki ona göre karar verip olsunlar kimse pişman olmasın sonra. Benim burada özellikle üstüne titresiğim konu şudur ki; kendi burnumda burun ucumu fazla begenmiyorum ve sivrileştirmeye karar verdim eğer ki burun ucundan şikayeti olan arkadaşlar da varsa onlara gözlemlerimi sundum yeterince araştırmaları gerektiğini bastıra bastıra söyledim. Uzamasının bir anlamı yoktu aslında çünkü esabil beyle bir sorunum yok neticede sadece her şeyi mükemmel yapacak diye bir şey yok tabiki o konuda da güzel yapan birini buldum gözlemlerimi aktariyorum:)

Ucu top gibi, neresi değil? Siz hiç ince uçlu burun yapısı görmediniz hayatınızda sanırım:)

Ucu top gibi, neresi değil? Siz hiç ince uçlu burun yapısı görmediniz hayatınızda sanırım:)
Aşağıdan bakınca baya üçgen ve iki burun eliği arasında et birikintisi yok dolayısıyla bal gibi sivri uç. Bana sivri uç top uç dersleri vereceğine kendinize bakın neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum ben bir de hala amaç birilerini kötülemek değil diyor siz suç işliyorsunuz bir defa yasal olarak şuan. Hadi top ucu sivri ucu bilmiyor ciddi uslup sorunu yaşıyorsun ama hiç değilse lönk diye atıp ttarken hoca hakkında yasal sınırlarını bilsen keşke? Zira hakkında suç duyurusunda bulunacağım amaç kötülemekmiymiş yazıkların kötülemekmiymiş hukuken netlersin. İnsanlar kale almıyor dediklerini çelemiyorsun fikirlerini hala niye boşuna uğraşıyorsun ki? Anladık 2200tl veremiyorsun git 1500tl ye yaptır o zaman ama kes artık aynı şeyi tekrarlayıp durma bir anlamı yok. Yoksa pahalıya patlayacak sağlam tazminat ödemek zorunda kalacaksın hocaya.
Git sivri ucu, top ucu öğren bunlarının ikisinin de zevk meselesi olduğunu falan da görebil sonra da hobi olarak git seçtiğin doktorun başlıkları altındaki yüzlerce şikayet arasında bir fark yarat henüz ameliyat dahi olmadığın bir doktoru başka bir doktorun başlığı altında hastalarını yererek vs övmen komedi. Burun uçlarını kötü yapıyormuşmuş canım şubattan geçen aya kadar beğeniyordun da şimdi mi kötü oldu? Nedense ücretin peşin ödendiğini öğrenince burun uçları kötü olmuş şubattan nisanın şu vaktne kadar sorun yokmuş. Sonradan bir aydınlanma yaşadın herhalde? :))))) Bir defa dünyanın en mükemmel doktoruna git ameliyat ol şu uslubun sahip olduğu kötü kalp hali, şu tavır hiçbir zaman bir hyır yaşayamaz.

Git hadi ameliyatını ol da güzel burun ucunu göster görelim madem boş lafla yürümüyor gemin icraat görelim hadi hADİ...

Sürekli aynı saçmalıkları yazıp durduğunuz için uzuyor. Boşuna uğraşmayın buradaki insanlar 1500tl üstü verebilecek kimseler ve dolayısıyla kimse Fındıkçıoğlu riskini almaz.
Ben eski hastasıyım sivri uç burundan da nefret ederim top uç doğal burun bence. Ben çok memnunum hiç şüpheniz olmasın defalarca bu başlığa aynı şeyi yazıp ve bir kusur bulamadığından top uç burnu başarısızlık gibi yansıtmaya çalışmasından belli Esabil Bey in başarısı
Insan önce ben kimim ki insanların tercihini yargılayıp doktorlara dönük vaaz vereyim olabilmeli bence de.

Sen top uç sevmiyorsun diye ben de sevmemek zorunda değilim seni ilgilendirmez benim neyi beğendiğim. Git kendi doktorunu dava etmeyi düşünen onlarca sitenin tamamında yazılanlara bakarsak yüzlerce dava etmeyi düşünen, beddualar eden falan hastalarıyla konuş onları telkin et Kemal Bey in de yapamadığıburunlar olabilir diye.

Sonra yine ameliyat da olursun belki paylaşırsın fotonu burada insanlar da seni yargılar burnun ortada diye. Kimseyi ama ikna edemeyeceksin emin ol. O riski tek başına alacaksın.

Kızlar merhaba:) haziran başında benimde ameliyatım var sonunda, yaptıranlara sormak istiyorum burnu düşen olmadı dimi? Ameliyattan en korktuğum şey. Bir de hastaların fotoğraflarına nereden ulaşabilirim rica etsem bilenler yardımcı olabilir mi, olanlar memnun mu?

Bir kaç sayfa geri giderek okuyarak zaman zaman yapılan paylaşımları görebilirsiniz.

Ameliyattan bir gün önce gidip burunu kararlaştırma nasıl yapıyor? Bilgisayarda shopluyor mu ve ameliyat günü tekrar gözden geçiriyor mu bilgisi olan?

Ameliyattan bir gün önce gidip burunu kararlaştırma nasıl yapıyor? Bilgisayarda shopluyor mu ve ameliyat günü tekrar gözden geçiriyor mu bilgisi olan?
Siz beğendiğiniz bir burun resmî götürüyorsunuz ve anlatıyorsunuz hem birgün önce hem de ameliyathane de ameliyat başlamadan önce son bi konuşma yapıyor Esabil bey

Arkadaşlar mrb.bence asıl konumuza donelım, ben esabıl beyın yaptıgı burunları (kendıme dahıl) cok begenıyorum sevıyorum..burun bence bırazda şans ısı...

Peki ücreti ameliyattan sonra ne zaman veriyoruz? Doktora sordum ama net cevap vermiyor ameliyattan sonra hallederiz falan dedi

Normalde 2.5. 3 ay kadar gun atiyor devlet hastanesinde olursaniz yogunluk durumuna gore yardimci olur

Merhabalar ben tum sonuclarimi aldim fakat bu ay koye gitmem gerekicek yarin esabil beyle amelyat gununu alicaz haziranin sonlarinda olmak istiyorum söylesem kabul edermi sizce
Biraz şansınıza bağlı ben 2 ay önce gittiğimde haziran 20si diyordu:)) mayıs sonunda yer varsa rica ettim sınavlarım olduğundan zar zor bir gün bulup 29mayıs dedi şansınıza birazda yani ama çok acilse özeli tercih olarak sunuyor

Kızlar bir şeyi merak ediyorum ameliyattan çok korkuyorum ameliyata girmeden önce sakinleştirici yapıyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…