Pardon da ben zaten asıl nefes problemim için gittim Pinokyo gibi sivri olmasın sadece burun ucu düşüklüğümü onaralım burnum hafif kalkık olsun dedim bu yüzden de burun ucumla da burnumla da gayet barışığımYalnız sizin burnunuzun ucu da top gibi üzgünüm.
Ucu top gibi, neresi değil? Siz hiç ince uçlu burun yapısı görmediniz hayatınızda sanırım:)Hiç kavis istemeyen bir hastasının 40 gün sonrasına ait bu resimler. Ucu da top değil. Şimi tutup çok kavis seven ve top uç seven bir başka hastası yaptığı burun ortada olsa doktorun başarısı da hastanın güzel bir buruna sahip olduğu gerçeğini etkilemez yorumu yapanın kafasını netleştirir. Yaptığı burunlar ortada bence de herkesin.
Aşağıdan bakınca baya üçgen ve iki burun eliği arasında et birikintisi yok dolayısıyla bal gibi sivri uç. Bana sivri uç top uç dersleri vereceğine kendinize bakın neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum ben bir de hala amaç birilerini kötülemek değil diyor siz suç işliyorsunuz bir defa yasal olarak şuan. Hadi top ucu sivri ucu bilmiyor ciddi uslup sorunu yaşıyorsun ama hiç değilse lönk diye atıp ttarken hoca hakkında yasal sınırlarını bilsen keşke? Zira hakkında suç duyurusunda bulunacağım amaç kötülemekmiymiş yazıkların kötülemekmiymiş hukuken netlersin. İnsanlar kale almıyor dediklerini çelemiyorsun fikirlerini hala niye boşuna uğraşıyorsun ki? Anladık 2200tl veremiyorsun git 1500tl ye yaptır o zaman ama kes artık aynı şeyi tekrarlayıp durma bir anlamı yok. Yoksa pahalıya patlayacak sağlam tazminat ödemek zorunda kalacaksın hocaya.Ucu top gibi, neresi değil? Siz hiç ince uçlu burun yapısı görmediniz hayatınızda sanırım:)
Sürekli aynı saçmalıkları yazıp durduğunuz için uzuyor. Boşuna uğraşmayın buradaki insanlar 1500tl üstü verebilecek kimseler ve dolayısıyla kimse Fındıkçıoğlu riskini almaz.Arkadaşlar niye bu kadar uzadı ki bu konu anlayamadım. Her doktor her şeyi mükemmel yapacak diye bir şey yok kemal beyinde kötü yaptığı mutlaka vardır esabil beyin iyi yaptığı noktolar gibi. Amaç burada birini överken birini yermek değil ki. Esabil beyin burun sanatını önden güzel iş çıkartamadığı aşikâr bir durum, bilmeyenler iyice araştırsın görsün ki ona göre karar verip olsunlar kimse pişman olmasın sonra. Benim burada özellikle üstüne titresiğim konu şudur ki; kendi burnumda burun ucumu fazla begenmiyorum ve sivrileştirmeye karar verdim eğer ki burun ucundan şikayeti olan arkadaşlar da varsa onlara gözlemlerimi sundum yeterince araştırmaları gerektiğini bastıra bastıra söyledim. Uzamasının bir anlamı yoktu aslında çünkü esabil beyle bir sorunum yok neticede sadece her şeyi mükemmel yapacak diye bir şey yok tabiki o konuda da güzel yapan birini buldum gözlemlerimi aktariyorum:)
Bir kaç sayfa geri giderek okuyarak zaman zaman yapılan paylaşımları görebilirsiniz.Kızlar merhaba:) haziran başında benimde ameliyatım var sonunda, yaptıranlara sormak istiyorum burnu düşen olmadı dimi? Ameliyattan en korktuğum şey. Bir de hastaların fotoğraflarına nereden ulaşabilirim rica etsem bilenler yardımcı olabilir mi, olanlar memnun mu?
Siz beğendiğiniz bir burun resmî götürüyorsunuz ve anlatıyorsunuz hem birgün önce hem de ameliyathane de ameliyat başlamadan önce son bi konuşma yapıyor Esabil beyAmeliyattan bir gün önce gidip burunu kararlaştırma nasıl yapıyor? Bilgisayarda shopluyor mu ve ameliyat günü tekrar gözden geçiriyor mu bilgisi olan?
Merhabalar ben tum sonuclarimi aldim fakat bu ay koye gitmem gerekicek yarin esabil beyle amelyat gununu alicaz haziranin sonlarinda olmak istiyorum söylesem kabul edermi sizceTaburcu olurken cikis islemleri yapilirken vezneye yatiriyisunuz
Biraz şansınıza bağlı ben 2 ay önce gittiğimde haziran 20si diyordu:)) mayıs sonunda yer varsa rica ettim sınavlarım olduğundan zar zor bir gün bulup 29mayıs dedi şansınıza birazda yani ama çok acilse özeli tercih olarak sunuyorMerhabalar ben tum sonuclarimi aldim fakat bu ay koye gitmem gerekicek yarin esabil beyle amelyat gununu alicaz haziranin sonlarinda olmak istiyorum söylesem kabul edermi sizce
Serum takiyolar onun icinde sakinlestiricide oluyorKızlar bir şeyi merak ediyorum ameliyattan çok korkuyorum ameliyata girmeden önce sakinleştirici yapıyorlar mı?
Bana takmamışlardı damar yolumu falan ameliyat masasına oturunca açtılar ,devlette oldum ben .Kızlar bir şeyi merak ediyorum ameliyattan çok korkuyorum ameliyata girmeden önce sakinleştirici yapıyorlar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?