Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Canik ben sadece randevu günü görüştüm doğal bir burun istiyorum dedim.Ameliyata girmeden 1 saat önce fotoğraflarimi çekip karar verdik.İstersen foto gösterebilirsin.Ama içine dinen bişeyi göster sonuçta yüzün odak merkezi

Ameliyat gununden bir gun once gidiyosun nasil bir burun istiyosun detayli bir sekilde gorusuyosunuz

Benim alcim cuma cikcak sizin alciniz ciktimi bide cuma gunu halletcez para isini siz ne kadar odediniz

Yok ama eski fiyat olacak insAllah ben temmuz da aldım ameliyat gününü z olayı ortada bile yoktu o zaman

birde kızlar hani kan falan verdik ya bir ay sonrada değerler değişmiştir belki diye tekrar kan vs alıyorlar mı ? yaptırdığımız şeyleri tekrar yaptırmaya gerek var mı?

Tamam abla yok tekrar kan falan vermiyoruz tansiyona falan bakiyolar ama

Bekleyemem hemen olmak istiyorum dersen öyle bi seçenekte sunuluyor.Ama yapacağı özel hastanenin kendi fiyatları üzerinden ücret çıkıyor

Esabil beyin özele geçme gibi bi durumu varmı arkadaşlar şubatı beklesem çok geç kalmış olur muyum?

Esabil beyin özele geçme gibi bi durumu varmı arkadaşlar şubatı beklesem çok geç kalmış olur muyum?

Muayene için devlet hastanesine gitmen şart canım ama ameliyat için özelde de yapabiliyo, kendisi çok yoğun ameliyat gününü en az bir ay sonraya veriyor zaten :)

Muayene için devlet hastanesine gitmen şart canım ama ameliyat için özelde de yapabiliyo, kendisi çok yoğun ameliyat gününü en az bir ay sonraya veriyor zaten :)
Benim demek istediğim o değil. Devletten ayrılıp özelde bi klinik açıp orda devam etme ihtimali varmı? Böyle bişey olursa kötü olur fiyat direk artar sıkıntı yaşarız

Ozel bir yere gecme durumu ya da acma durumu olan doktorlar bunu hastalariyla paylasir sonucta devlette calisiyor oncesinde bunun reklamini vs yapip hastalarini bilgilendirmezse ozele kim gidecek suan icin sadece fiyat arttirip pazar olusturdugu asikar ama bence 1 yil sonra ozele gecme durumu yuksek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…