Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Kızlar 29 mayısa ameliyat günü olan var mı?

Ben ameliyata girmeden önce foto göstermiştim, ama Esabil beye ameliyat olanlara baktığımda herkesin burnu aynıymış gibi geldi bana, ameliyat olupta 2 3 ay gibi bi süre geçiren arkadaşlara sorum önceden gösterdiğiniz fotoyla burnunuz benzerlik gösteriyo mu yoksa doğaçlama bi burun mı oluyo?teşekkürler

Herkesin burun, kıkırdak ve kemik yapısı farklı olduğu için resimle aynı olmasını beklemedim ben hiç ,gösterdiğim resme benimki benziyor ,zaten doğal istemiştim kemer ve ucu toparlansın yeter ,kalkık ve sırtı çok kavisli istemiyorum demiştim.

Kizlar bu cuma günü ameliyattan önce nasıl burun istediğimle ilgili görüşmemiz var esabil beyle fakat saat kaçta gidiliyor? Belli bir saat söylememişti sabah gitsem sorun olur mu? Bir de ilk görüşmede en fazla 2dk içeride kalmışımdır çok hastası olduğundan hızlıca anlayıp biraz geçiştirmişti ameliyat öncesi görüşmede detaylı konuşur mu yoksa yine hızlı mı hareket ediyor? Saat kaçta gitmemi önerirsiniz

Hekrese merhaba. 1 hafta sonra 2. Ayıma giricem. Öncelikle esabil hocayı çok seviyorum karakteri kisiligi para amacı gutmemesi hepsi onu sevmeme sebep. Burnuma gelince burun deliklerin bana hala çok büyük geliyo ve tabiki burun sırtı çok geniş insanlar ameliyat olduğumu söylediğimde tuhaf dalga gecer gibi bu burun mu diyorlar burnumda sadece değişiklik kemik yok onun dişinda küçük bi burna sahip değilim ve her geçen gün moralim daha çok bozuluyo bazen 2. Kez olsam belki o zaman güzel olur diyorum suan kendimi sadece eski burnuma göre harika diyorum geçiştiriyorum

Şimdiki halini görebilir miyim bakma sen kimseye bana da ne gerek vardı yaptırdın diyorlar eskisi daha çok yüzüne yakışıyor gibi vs. Yapacak bişey yok yaptırdık bi kere ufak tefek pürüzler dışında seviyorum burnumu :)

16 dan sonra gitmelisin sabahları ameliyatı oluyor diye biliyorum .Merak etme bu görüşme daha uzun sürecek seni dinliyor nasıl istediğinle ilgili .

Burun deliklerim gerçekten büyük ve geniş bunun küçülmesi bence zamanla olacak bişey degil

Burun deliklerim gerçekten büyük ve geniş bunun küçülmesi bence zamanla olacak bişey degil
Siz sanırım boyunu fazla küçültmesini istemediniz çünkü esabil bey kimlerin kimlerin burunlarını küçücük hale getirmiş. Boyu hafif küçülsün dediyseniz böyle büyük olması normal sizin birazda nasıl istediğinizle bağlantılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…