- 2 Şubat 2017
- 51
- 11
- 38
Teşekkür ederim. darısı sizeÇok güzel olmuş valla hayırlı olsun :)
Çok güzel olmuş valla hayırlı olsun :)
Bence şişlikler son attığınızdan beri inmiş normale dönmeye başlamış gönlünüzü ferah tutunSon hali
Maşallah çok şişmeden atlatmışsınız gayet güzel olmuş burnunuzBgn 13. Günüm
Çok hoş olmuşBgn 13. Günüm
Maşallah çok şişmeden atlatmışsınız gayet güzel olmuş burnunuz
Çok hoş olmuş
Evet 26 temmuz da. Son zamanlarda site de gördüğüm olumsuz yorumlardan sonra vazgeçecektim ama sizin burnunuza bayıldım. Maşallah vallaSiz ameliyat gününü aldınız mi ?
Yandan güzel duruyor önden de güzel ama geniş biraz demediniz mi küçülsün önden de delikler falan diyeSon hali
Evet 26 temmuz da. Son zamanlarda site de gördüğüm olumsuz yorumlardan sonra vazgeçecektim ama sizin burnunuza bayıldım. Maşallah valla
bence canını sıkman için erken fotoda belli baya ödem var. ayrıca burun küçültüldüğünde çok daha fazla şişiyor. derininde zamanla kendi kendine küçülmesi gerekiyor çünküBen burnumun kuculmesini ozellikle deliiklerin kuculmesini istedim ama sonuç bu
İnşallah öyle olur Allahım herkese istediği gibi versin insAllah benimkide dediğin gibi olurbence canını sıkman için erken fotoda belli baya ödem var. ayrıca burun küçültüldüğünde çok daha fazla şişiyor. derininde zamanla kendi kendine küçülmesi gerekiyor çünkü
İnşallah dediğiniz gibi olur siz devlette mi özelde mi oldunuzYa tabiki biraz da sans isi yorumlar evet tatsiz durumlr ama gececiegini dusunuyorum arkadaslarin skntılarinin cunku burun 1 senede oturuyor tam anlamiyla esabil hoca bana cok guven verdi allah razi olsun gercekten ii bi doktor diz ona neyden rahatsiz oldugunuzu anlatin eminim guzel olacaktir.
Kaçinci gün sizinArkadaslar benim burnumda buyuk geliyor
Siz ona mı oldunuz ben görüşmüştüm esabil beyden önce ama esabil beyi seçtim sonraDaha ameliyat olmamış arkadaşlara 12. Caddedeki AHMET DEMİRHAN DAL ı tavsiye ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?