Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Maşallah çok şişmeden atlatmışsınız gayet güzel olmuş burnunuz

Teşekkür ederim.. 1 hafta boyunca yani t amponlarim çıkana kadar buzbuzla gezdim. Sürekli ananas suyu içtim. Kremleri bol bol sürekli sürdüm. Su çok içtim. Yüzüme sürekli masaj yaptım kaş fırçasıyla tarafım. Kolay olmadı tabi 1 hafta inmesini bekledim gerçekten 1 hafta sonunda baya azaldı odemelerim

Evet 26 temmuz da. Son zamanlarda site de gördüğüm olumsuz yorumlardan sonra vazgeçecektim ama sizin burnunuza bayıldım. Maşallah valla

Ya tabiki biraz da sans isi yorumlar evet tatsiz durumlr ama gececiegini dusunuyorum arkadaslarin skntılarinin cunku burun 1 senede oturuyor tam anlamiyla esabil hoca bana cok guven verdi allah razi olsun gercekten ii bi doktor diz ona neyden rahatsiz oldugunuzu anlatin eminim guzel olacaktir.

Doktorumla hiç sorunum yok beni çok dinledi belki 50 kere harika bi burnum olsun dedim ameliyattayken bile son sözüm harika olsun dedim ama içime sinmiyor açıkcasi burnum hala büyük geliyo

Ben burnumun kuculmesini ozellikle deliiklerin kuculmesini istedim ama sonuç bu
bence canını sıkman için erken fotoda belli baya ödem var. ayrıca burun küçültüldüğünde çok daha fazla şişiyor. derininde zamanla kendi kendine küçülmesi gerekiyor çünkü

bence canını sıkman için erken fotoda belli baya ödem var. ayrıca burun küçültüldüğünde çok daha fazla şişiyor. derininde zamanla kendi kendine küçülmesi gerekiyor çünkü
İnşallah öyle olur Allahım herkese istediği gibi versin insAllah benimkide dediğin gibi olur

İnşallah dediğiniz gibi olur siz devlette mi özelde mi oldunuz

Herkese günaydın bi konuds yardımınıza ihtiyacım var, çok çeşitli okyanus suyu markası var en iyisi hangisidir kullananlar memnuniyet derecesine göre mesaj atabilir mi teşekkürler şimdiden bu arada ilk defa kullancam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…