Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Hastanedeki saygısızlığınızı eleştiren ben değildim tek kelime etmedim yeni üyelik alıp gelip burda edepsizliğe devam etmenizin alemi yok!
hahaha... yazdığım her genellemeyi üzerine alınan bir şahsın yazdığım her örnek olayı da kendi kişisel meseleme dair başka başka hesaplar gibi görmesi çok normal. Demek o kişi benmişim ışığınızla aydınlatmaya devam edin ltf :)))

Birincisi ben asla saldırmam. Gayet genel asla isim de vermeden yazmış olduğum bir değerlendirmeyi ki amacım da kimseyi küçümsemek değildir samimi düşüncelerim diyerek defalarca belirtmeme rağmen üzerinize alınarak saldırganlığını üzerime kusan sizsiniz. Ben hastaneye kontrole gittimde hastaların bazıları size gülüyor ve bana çok iyi davrandılar, ben ilk sırada değilim olmama rağmen içeri çağırıp sıra beklememe gerek kalmadan beni aldılar hemen olan birine o kadar da güzel değilsin, narsistsin gibi söylemlerde bulunduğunuzu ve sürekli sayfanın admini gibi bir tavır takındığınızı nefret ettiklerini vs konuşuyorlardı konuya buradan hakimim. Yoksa ben yorumları okumuyordum bile kuru kalabalık insanlar fotoğraf görüp memnun yada değilim gibi kısa yorumlara bakıp çıkmak istiyor kimse sizin gibi adeta burayı bir memleket meselesi haline getiren kimlikleri okumuyor bence. Nitekim ben de siz saldırana kadar yazdığınız hiçbir şeyi okumuş dahi değildim, tek bir fotoğrafınızı görmüş değilim, hala ısrarla sanki ben 3-4 aydır yazanlar, 7 aydır masaj yapmayanlar lafım sizedir falan demişim gibi kişisel meseleniz gibi bir noktaya getirmeye çalışıyorsunuz ama saldıran ben oluyorum süper bir kafa bu

Komik gelebilir ve gülebilirsiniz bu başka bir şey ısrarla üzerinize alınmak için çekmeye çalıştığınız noktalar da bana çok komik geliyor mesela gülüyorum ama hayır hayır bana yazdın çünkü 3-4 aydır, 7 aydır ben yazıyorum burada olmanızın trajik yanını da es geçmeyelim.

Kaldı ki güldüğünüzü değil o yoruma pek çok noktada katıldığınızı belirtmiştiniz şimdi saygısızlık oldu yorumum çok sevimli.

Şuan burada olmayan ve sıra kapmaca vs de oynamayan tersine ben ilk sırada değilim ki olduğum halde beni aldılar içeriye diyen o kişiye bile ben olduğum sanısıyla hala saldırıyorsunuz. Çok sevimlisiniz keşke biraz daha az mutsuz bir insan olsaydınız üzüldüm sizin adınıza.

Ve ben de onu diyorum zaten başkasına gelince devlet hastanesini eleştirmek için sizden izin alması lazım ama siz memnun olmadığınızda eleştirmek hakkınız öyle mi, işte asıla narsizm bu noktada. Kusura bakmayın ayda bir girmek yada her gün girmek kimseyi daha az haklı yada daha az saldırgan, mutsuz, agresif yapmıyor.

Gargamel diye de kimseye şahsiyetinizi öne sürüp isim vererek yorumda bulunmadım, sen öznesi vermedim genel konuştum. Genel konuştuğum kimseyi zan altında bırakmadığım sürece muhtarlık falan yapamazsın, ha isim vererek söylesem yine yapamazsın en fazla o kişi hakkımda suç duyurusunda bulunur yada moderatöre beni şikayet eder vs bir yaptırımda bulunur siz bir savcı, hakim, avukat hatta moderatör bile değilsiniz. Daha önce dediğimi tekrar ediyorum kendinizi bu kadar önemsemeyin çünkü bir öneminiz yok bu boyutta.

Siz bir köşede devam edin hayır hayır bana yazdın olarak saldırmaya ben daha fazla sizinle muhatap olmayıp kale almayacağım papatya_sever bence bu tarz karakterlere yapılacak en güzeli bu. Önce size ithafen yapılmamış yorumları size yapmış oldum sonra olmadığım birisi oldum, bence bu kadar zırvalığı kale alıp cevap vermiş olmam bile fazla.

İnşallah öyle olur Allahım herkese istediği gibi versin insAllah benimkide dediğin gibi olur
Burnunuz biraz daha küçülür iki ay sonrasında asıl şekli oturuyor ama ben de sizin burnunuzu çok beğendim. Yüzünüzün ifadesi ile çok örtüşmüş ve çok doğal. Minik fındık bir burun yapsaydı çok belli olurdu ameliyat olduğu ve yakışmazdı. Elmacık kemikleriniz belirgin dolayısıyla yüzünüzün hatları nasıl olursa olsun güzel durur zaten sizin ama burnunuzu beğendim çok herkese aynı burnu yapmadığının en büyük kanıtı iyi bir örneksiniz. Yüzünüze bütün olarak bakın sadece burnunuza bakmanız doğru değil çünkü burun kendisi zaten çirkin bir organ sonuçta suratımızın ortasında iki delikli bir çıkıntı. Önemli olan tüm yüze baktığınıza sizi güzel bir yüz olarak bütünlüyor olması nitekim öyle de gösteriyor.

Ha bu arada ben başka bir üyenin yaşadığı bir durumu örnek gösterdim diye o başka üye olmakla suçlanıyorum ama kendisi başka bir üyeyi gargamel diyemezsin diye savunmaya geçtiğinde sen de o üyesin o zaman bu mantıkla değil mi... :)))

Çok içerlemişsin Allah aşkına o kişiye yazdığım yorumu bul getir affını isteyeyim ona veya bir başkasına narsist yazmışmıyım şimdiye kadar ? Sende ısrarla o kişiye yorum yapmışım gibi davranıyorsun .

Teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız

Gösterilen tepkiden bu kadar rahatsız oldunuz madem neden o zaman tepki vermediniz ?Siz beni etiketleyip yorum yazana kadar bende ortaya konuşuyordum ilk siz etiketlediniz !Hastanede bana gülenler varmış yazsın buraya da beraber gülelim merak ettim neye gülüyorlar ?

Demek ilk mention atan bendim açıkçası yüklediğim görsellerde de görüleceği üzere ilk mention atan ben değildim. Genel bir yorumu üzrine alınıp ilk mention atan kimdi kanıtlı sunuyorum. Ha yine de cevap vermedim çünkü hiçbir şahsa kişisel bir yorumda bulunmamıştım dolayısıyla da kişisel bir cevap vermek zorunluluğu duymadım.

Fakat diğer görselde de görüldüğü üzere ısrarla polemik yaratmak ğzere saldırılması e yeter artık oldum yahu! Israrla polemik yaratmaya çalışıp polemiklerden beslenen insanlara yeter artık. Burada büyük saygısızlık bir defa kendini başkalarının atanamamış avukatı tayin etmektir. Birisi bana bir ithamda bulunuyorsa bu siteye üye olacak kadar yeterince yetişkinsem kendim kendimi ifade edebilirim, savunabilirim yada kale almam bu bnm meselemdir.

Diğer konuya gelinc hastanede "narsist" yada "o kadar da güzel değilsin." olan kişinin siz olduğunuzu söylemişlerdi ben de siz sandım dolayısıyla fakat fark eder mi? Az evvel "kan sonucu alan ve kan verenin aynı sıraya girmesi çok saçma ama hastanede yine de bana çok iyi davrandılar ilk sırada ben yoktum yine de beni çağırdı anestezi uzmanı. Esabil Hoca da çok iyi bir insan." olan bir kadını saygısız ilan edip ona "narsist" yada "o kadar da güzel değilsin ne bu havalar" olan atanamamış saygısızlıktan taraf oldunuz, hem de saygıdan bahsederken. Ha siz söylemişsiniz ha söyleyeni savunmuşsunuz.

Benden bir abla nasihati, hele ki saygıdan bahsederken hemcinsiniz olan bir kadına tahammül edemediğinden hakaret etme hakkını kendinde bulanlardan taraf olmayın. İsim vermeden genel konuşarak da fikirlerimizi görüşlerimizi paylaşabiliyoruz ve kimseyi küçük düşürmemiş oluyoruz böylece. Bunun dışında hastaneler özel sahıslar değildir sistemi eleştirilebilir ama bir doktorun hastalarına dair yanlış yönlendirmede bulunacak boyuta o doktorun şahsına olumsuz görüşlerde bulunmak hukuki olarak suçtur. İlgili doktor hakkınızda savcılığa suç duyurusunda bulunup sizden tazminat talep edebilir o yüzden beğenmediğimde elbette ben bunu ifade edebilirim ama bir başkası beğenmediği sistemini konuşamaz devlet hastanesinin diye bir şey yok. İnsanları çocuk gibi azarlayıp atanamamış moderatör tavırlarına girmekten de hoşlanıyorsak bile hiç değilse hukuki mantığı idrak edebilelim.

Gülmek için de birilerine buradan üyelik almaya gerek yok. Zaten muhtemelen öyle bir şey yapsalar bile bu sefer de onların benim sahte üyeliklerim olduğunu iddia ederek daha çok gülünesi malzeme çıkarırsınız en fazla. İçerleyen ben olsam ekran yakalaması olarak verdiğim üzere durup durup saldıran da ben olurdum. Hala ısrarla konuyu kapatmayan ve hala ısrarla bu sefer de ilk sen mention attın vs olarak anlayamadığım bir sebepten bana takan kimse işte içerleyen de odur!!!

Eklentiler

• image.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 221
  • image.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 214
İlkinde komik demişim gülmüşüm ikinci de isim vermemişim ne var bunda yani polemik neresinde bunun ? Asıl siz kendinize bakın yapmadığım birşeyle ilgili bana söylemlerde bulunuyorsunuz ,savunmadığım halde savunmuşum gibi davranıyorsunuz ,ilginç o kadar haklı eleştirileri kimin yaptığını nasıl unuttunuz şaştım doğrusu bayanın yazdığı cümleleri kelime kelime unutmamışsınız da !!

E ekinkisisi Gülmeye bu kadar meraklı iseniz bahsettiğiniz doğu görevi yapan arkadaşınızı alın yanınıza Recep ivediğe falan gidin b.k atıyor tabirinizden belli olduğu üzere tarzınız olsa gerek .

Kızlar burda herkes birbirine yardım ediyor herkes Mutlu Mesut yorum yazarken bi kaç kişinin gelip burayı karıştırması çok saçma lütfen o tarz insanlara cevap vererek muhatap olmayın herkesin burnu allah vergisi bazı genetik sorunlardan farklı olabilir gargamel yada başka bi hakaret etmeye lüzum yok bunu söyleyen kişiler gitsin beyin ameliyatı olsun bi zahmet burda herkes gergin sonuçta önemli bi ameliyat kim nereye ameliyat olmak istiyorsa oraya olsun kimse zorla ameliyat etmiyor sonuçta lütfen ameliyat olmuş yada olacak hassas insanlara saldırmayın burun güzelliğinden daha önemli olan şey ahlak güzelliği kimseyi kırmayın hele güzellik çirkinlikle asla dalga geçmeyin yarın sizin başınıza ne geleceği belli olmaz güzellik kalıcı değil malesef

Okumak zorunda kaldığınız yorumlarımın sayfada sebep olduğu işgalden dolayı kendi adıma özür dilerim , sivri ağır yorumumu da sayfanın geneline yazmadığım çok açıktı ,yine de bir kişiye bile rahatsızlık verdim ,admin muhtar modunda göründüm ise affola , herkese hayırlı ameliyatlar memnun olacağı sonuçlar dilerim !

En eskilerden birisiniz diye sizi alintiladim. 4.ayima giricem hala cok sesli nefes aliyorum burnumdan siz de yasadiniz mi acaba? Bundan sonraki hayatimda nefes sıkıntısı mı cekicem uzuluyorum yardimci olur musunuz? Tesekkur ederim simdiden :)

4.aydan sonra biraz daha rahatlıyorsun ağız açık uyuma durumum 4. Aydan sonra bitmişti ,ama burun içi kuruluk devam ediyor.Sürekli nemli tutmak lazım ,yatarken okyanus suyu sıkınca daha rahat uyuyorum ben .Üzülme ,dokular kendine gelene kadar böyle sıkıntılar yaşamamız normal diye düşünüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…