Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Slm arkadaşlar. Bir sorum olacak. Dikmişler eriyor diye konuşulmuştu ama 15.günüm hala duruyo burnumun ucunda esabil hoca 10 gün sonra tekrar gel demişti o zaman alir mi :/ Nasıl eriyecek bu dikisler. Bilenler bilgilendirirse çok sevinirim. Iyi geceler..

Ameliyat olduğunuz gün yanınızda gün için neler götürdünüz yiyecek olarak? Ne önerirsiniz? Hemşireler yemek veriyorlarmı

Ameliyat olduğunuz gün yanınızda gün için neler götürdünüz yiyecek olarak? Ne önerirsiniz? Hemşireler yemek veriyorlarmı

Ben o gece pek bişey yiyemedim zaten 6 saat yiyemiyorsunuz. Serum falan aç hissetmiyorsunuz. Yogurt kraker ananas suyu ile geçirmiştim ben gece mi. Sabah da yumurta geldi onu ezip yemiştim. Cok cigneyemiyorsunuZ. ACLIGA dayanamam diyorsanız tabi çorba falan da satılıyor ordaki cafede. :)

Bende sabah kahvalti yapamadim oglen bir corba icmistim ameliyat gunu aksamada masallah istahim yerimdeydi puding .muz.sut ictim sabaha kadar

bişey dicem arkadaşlar,acıyorum sayfayı bu ne boyle,mılletın atışmalarını okumak zorun da degılım ben. buranın amacı ne?fikir payşasımı degılmı? sıkıldım bunları okumaktan..görmekten...yeter bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…