- 19 Nisan 2017
- 37
- 4
- 1
- 40
Tumi 06Fotoğraf atabilir misin
merhaba hangi hastanede ameliyat oldunuz ücreti ne kadardıBgn 13. Günüm
merhaba hangi hastanede ameliyat oldunuz ücreti ne kadardı
hayır aynı yerdeArkadaslar, fatih plastik cerrahi nerede oluyor. Sincan devlet hastanesinden farkli bi yerde mi?
Burnunuzu alttan çeker misiniz delikleri gözükecek şekilde57.günüm burun karın germe
Normal endişelenmeyin ameliyatınız henüz çok yeniArkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar, acil olarak sormak istediğim bişey var lütfen yardımcı olun esabil beye burun ameliyatı olalı 2 hafta oldu gece annem horladığımı söyledi bu evrede normal midir? Cvplarınızı bekliyorum teşekkürler
Çok teşekkür ederim sağolunNormal endişelenmeyin ameliyatınız henüz çok yeni
Cnm foto yukluyemiyorumFotoğraf atabilir misin
Önden burnunuz düzeldmi deliklerini begenmıyodunuz? Merak ettm yandan çok iyiii
Çok güzel olmuş valla.keşke bende esabil hocaya olsaydm.çok pişmanımÇekemeyen anten taksın ne diyim artık ya yeter valla o daha 10.gün burnu alçının çıktığı ilk günki hali ayrıca benim burnum zaten güzeldi sadece burun ucu düşüklüğüm onarıldı beni bi çekemediniz gitti gayet de güzel ve gayet de güzelim burda bolca foto paylaşıyorum eski burnum yeni burnum diye kıskanmayınız hasetlik yapmayalım rica ederim hatta durun yine atayım eski yeni az daha içiniz gitsin
Harıka olmuş57.günüm burun karın germe
Delikler hic ama hic duzelmedi 8 aya gircem delikler alakasiz onden burun kaba ve iri..Önden burnunuz düzeldmi deliklerini begenmıyodunuz? Merak ettm yandan çok iyiii
Çok teşekkürler siz kime oldunuz kiHarıka olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?