- 17 Mart 2017
- 12
- 1
- 1
- 28
Ameliyata çıplak giriliyor (ameliyat önlüğü ile) o yüzden demiştir.ğç çamaşır vs giydirmiyorlarKızlar yarın ameliyatım var hemşire kişisel bakım temizliğini yapıp gel dedi de temizlikten kasıt tam olarak nelerdir?
Bi resim atabilirmisin görün mutlakaMerhaba ben esabil beye ameliyat oldum kızlar 3. Ayım ilk zamnlardaki gibi memnuniyetsizliğim yok gekten güzel oldu tam bunu derken evet şimdide burnumda burun sırtımda çökme gibi bir şey var sizce 3 ay sonra çökme olabilir mi ? Yarın esabil beyin yanına gidicem ama cidden korluyorum
Ben aslnda esabil hocaya oluyodum testlerımı fln tamamlamıştm ama arkadaşm benı caydırdı özelde birini bulmuş ona olalım beraber dedi,bende ona güvenerek gttım ve çok büyük aptallk ettım adamın doktor oldugu bile meçhul ne bir yorum ne bir ameliyat ettıgı kmse yok ve zaten arkadaşımın burnu facia oldu 2. Yi oldu şmdi ondada mahfettı,benımkinede sanki hiç dokunmamış gbı hiç güzel değil.keşke esabil hocaya olsaydm seneye artık inşallah ona revizyon olmak istyorm.doktorun adı da okan özgür özturan kesinlikle ben böyle bşy görmedım bir doktor burunu bukadar mahfeder yorum yazcam adam hakknda hçbşy yok sosyal medya hesabı yok.neyse uzattım.kusacası esabile olmadığıma çokkk pişmanım aptallık ettımÇok teşekkürler siz kime oldunuz ki
Canım çökme olabiliyo benım arkadaşımın burunu kaydı resmen ama tabi başka doktor yapmıştı.kemik yapısıylada alakalı sanırım ama biran önce doktoruna git düzeltir zatenMerhaba ben esabil beye ameliyat oldum kızlar 3. Ayım ilk zamnlardaki gibi memnuniyetsizliğim yok gekten güzel oldu tam bunu derken evet şimdide burnumda burun sırtımda çökme gibi bir şey var sizce 3 ay sonra çökme olabilir mi ? Yarın esabil beyin yanına gidicem ama cidden korluyorum
Delikler artık düzelmez canım ama yandan fln çok hoş duruyo tekrar gttınmı esabil hocaya bi gösterseydinDelikler hic ama hic duzelmedi 8 aya gircem delikler alakasiz onden burun kaba ve iri..
Güzel olmuş burnunuz güle güle kullanın:)Kızlar merhaba yıllardır bu sayfayı takip ediyorum sonunda bende ameliyat oldum esabil beye et kemik aldırma ve beraberinde estetikle burnumdaki kemer gitti birazda ucu kalktı bugün 12. Günüm alçı bu sabah çıktı masaj yapmamı söyledi ama dokunduğumda şuan acı var ufak dokunuşlarla bişeyler yapmaya çalışıyorum :) ben her yorumu ayrı merakla okudum bugüne kadar ve fotoğraf yükleyen üyeler hep daha çok hoşuma gidiyordu.. Şiş bir burnum var şuanda hatta baya şiş ama yinede atmak istedim:)) eski yeniyi.. Merak ettiğiniz sormak istediğiniz ne varsa cevaplamaya çalışırım
merhaba nerde ameliayt oldunuzhayır aynı yerde
Delikler hic ama hic duzelmedi 8 aya gircem delikler alakasiz onden burun kaba ve iri..
İkinci günüm. Hastanedeyim halayüzüm çok kötü şişti bunlar ne kadar zamandan sonra geçer? Gözümün önünü göremiyorum resmen
Çok teşekkür ederim :)Güzel olmuş burnunuz güle güle kullanın:)
Kesinlikle buzu ihmal etme ve jel vermiştir doktor onu sürekli sür mutlaka.. Şişler 4-5 güne iner morluklarım benim az da olsa hala duruyor 14. Günümİkinci günüm. Hastanedeyim halayüzüm çok kötü şişti bunlar ne kadar zamandan sonra geçer? Gözümün önünü göremiyorum resmen
Babam beni eve geldiğim gece acile götürmeyi düşündü gözümdeki şişlikler yırtılacak diye korktuk okadar şiş ve mordu düşün :) ama stres yapma inecekk biraz sabır..Sanki hiç geçmicek gibi duruyor ya bu kadar şişmesinde anormallik yok mu((
Geçmiş olsun.. 1 hafta sonra birşeyin kalmaz. Buz koy sık sık.
merhaba, 3. gün dışarıya çıkılabilecek gibi oluyor mu?Geçmiş olsun.. 1 hafta sonra birşeyin kalmaz. Buz koy sık sık.
ÇOK GÜZEL GÜLE GÜLE KULLANIN . BEN DE TEMMUZDA OLACAM. Ama ameliyat tarihi ile arkadaşımın düğün tarihi arasında 3 gün var. nasıl olacak bilmem morluklar hiç değilse geçer mi?Kızlar merhaba yıllardır bu sayfayı takip ediyorum sonunda bende ameliyat oldum esabil beye et kemik aldırma ve beraberinde estetikle burnumdaki kemer gitti birazda ucu kalktı bugün 12. Günüm alçı bu sabah çıktı masaj yapmamı söyledi ama dokunduğumda şuan acı var ufak dokunuşlarla bişeyler yapmaya çalışıyorum :) ben her yorumu ayrı merakla okudum bugüne kadar ve fotoğraf yükleyen üyeler hep daha çok hoşuma gidiyordu.. Şiş bir burnum var şuanda hatta baya şiş ama yinede atmak istedim:)) eski yeniyi.. Merak ettiğiniz sormak istediğiniz ne varsa cevaplamaya çalışırım
Çok teşekkür ederim :) Morluklar aslında biraz da bünyeyle alakalıymış aynı gün üç kişi olduk biz ameliyattan sonraki sabah diğer ikisinde çok azken bende çok olmuştu morluk ve fotoğraflara baktım 3. Gün gözümdeki şiş yanaklarıma inmişti dışarı çıkmam imkansızdı ama ben beyaz tenliyim ve cildim çok hassas morluklar hala tamamen gitmiş değil ve başta buz olayını ben biraz umursamadım en büyük yanlışında o oldu yinede 3. Gün biraz erken gibi dışarı çıkmak içinSizin burnunuz da muhteşem olmuş .
ÇOK GÜZEL GÜLE GÜLE KULLANIN . BEN DE TEMMUZDA OLACAM. Ama ameliyat tarihi ile arkadaşımın düğün tarihi arasında 3 gün var. nasıl olacak bilmem morluklar hiç değilse geçer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?