Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Sizin burnunuzun fotosu varmı acaba? bakabilirmiyim rica etsem

Burun kanamaları veya sıvı gelmesi kaçıncı gunden itibaren kesiliyor? Birde şişliklerin geçmesi için sürekli uyumak mı lazım

İlk yorumda atmıştım foto dün çıktı alçım çıktığı anlarda foto attım hemen :)
Evet hatrladm baktm şödi:) güzel olmuştu.sıvı akması 4_5 gün sürüyo bide fazla uyumak iyi bence ama insanda çok halsizlk oluyo ben arkama yastık koyup dik şekilde yarı oturur yarı uzanır durmuştum birde ayağa fln kalktm baya bence hareketsz kalmak geç iyileştrıyo.ayrca bol bolll su iç iyileşmeni kolaylaştryo kesinlkle.yatarken dikkat et fazla eğme kafanı yastıkla temas ettrme burnunu

Merhaba ameliyat olalı 48 gün oldu ve ben hızmamı takmak istiyorum taksam enfeksiyon falan kapma durumu olur mu ki bilgisi olan var mı

Burnum çok kalkık duruyor ya şekli falan çok hoş duruyor şimdiden beğeniyor gibiyim ama yandan çok kalkık duruyo ben biraz kalkık olsun demiştim bu kalkıklık iner mi?

Önceki ve sonraki halini paylaşır mısınız
Tam yandan fotoğraflarımda burnumun büyüklüğü çok belli olmuyordu en çok belirgin olanı bu açıdandı. Düşük ve burun ucu olarak büyük bir bunun vardı daha ameliyat olalı 3. Günüm önden de çekmek isterdim ama baya kanlı ve merhemli mide bulandırmasın dedim önden burun ucum küçültüldü yandan da kalkık ve kavisli yapıldı henüz çok şiş yüzün ama gözler falan çok kötü

Eklentiler

• FD67C94C-92EC-402B-9AD4-A4E9A9E3DFE2.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 524
Eminim harıka olmuştur belli yüzüne yakışmış gbı duruyo

İnşallah ya. Gerçekten morluklar yüzü o kadar çirkinleştiriyor ki psikolojik olarak zor bir dönem umarım herkesin istediği gibi olur

Morluklar geçip şişlikler indiğnde makyajlı fln harıka durur merak etme azck sabret sadece :)

4. Ayimdayim burnumun ucunda bilye koyulmus gibi bi sislik var, sert. Bu goruntu ne zaman duzeliyo acaba? Kalici degildir umarim

Kızlar devlet hastanesinde ameliyattan önce oda ve yatış işlemleri nasıl oluyor bi gün önce gidilen görüşme de mi ayarlanıyor herşey önceden birşey yapmaya gerek varmı

Kızlar devlet hastanesinde ameliyattan önce oda ve yatış işlemleri nasıl oluyor bi gün önce gidilen görüşme de mi ayarlanıyor herşey önceden birşey yapmaya gerek varmı
Ameliyattan bir gün önce doktorla görüşmeye gittiğinizde zaten doktor yönlendiriyor şuraya gidin size yardımcı olacaklar diye sonra gittiğinizde hemşireye esabil hocanın verdigi kağidi verip şu zaman esabil ekere şunun hakkında yatışınız olduğunu söylüyosunuz o da size bilgiler veriyor şu kadar saat aç kal vs gibi. Diğer gün ameliyat icin geldiğinizde odanız hemen hazır olmuyor yani ben ve o gün olan 2 arkadaşta öyle oldu işlemler falan derken biraz kaynıyor ameliyat sırası geldiginde siz ameliyattayken odanız hazır oluyor zaten

Birde kızlar esabil hocanın önerdiği morluk için o jeli kesinlikle almayın size önerim budur. Morluklarımı gördünüz bende çok fazla morluk oldu o jel hiçbir şekilde geçirmedi dün internette çok araştırdım en etkili ilaç "Arnica" diye morluk ve şişlik kremi. Bitkisel bir merhemmiş ve eczacı da kesinlikle cok önerdi, dün gece bol bol sürdüm bugün birazcık azalmış hemen fark ediliyor cok cavuk etkiledi kesinlikle öneriyorum...

Başka şişlik ve morluk için öneriler var mı ben jel buzlardan aldım ameliyattan sonra direk onu mu uygulamalıyım

Başka şişlik ve morluk için öneriler var mı ben jel buzlardan aldım ameliyattan sonra direk onu mu uygulamalıyım

Ben has zeytinyağı sürdüm. 3. Günden sonra sisliklerim insin diye yüzümü kaş tarakları var ya yumuşak uçlu onunla taradım odemlerin hızlı inmesine gerçekten faydası oldu.

Kızlar benim tamponlar 8.günümde alınacak ama müsait olamadığımdan 9.günümde aldırmaya gidicem normalde 10 gün atel kaliyor ya ikisini bir anda alır mı fikriniz vae mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…