- 5 Ekim 2015
- 457
- 69
- 48
- 36
Sizin burnunuzun fotosu varmı acaba? bakabilirmiyim rica etsemÇok teşekkür ederim :) Morluklar aslında biraz da bünyeyle alakalıymış aynı gün üç kişi olduk biz ameliyattan sonraki sabah diğer ikisinde çok azken bende çok olmuştu morluk ve fotoğraflara baktım 3. Gün gözümdeki şiş yanaklarıma inmişti dışarı çıkmam imkansızdı ama ben beyaz tenliyim ve cildim çok hassas morluklar hala tamamen gitmiş değil ve başta buz olayını ben biraz umursamadım en büyük yanlışında o oldu yinede 3. Gün biraz erken gibi dışarı çıkmak için
İlk yorumda atmıştım foto dün çıktı alçım çıktığı anlarda foto attım hemen :)Sizin burnunuzun fotosu varmı acaba? bakabilirmiyim rica etsem
Evet hatrladm baktm şödi:) güzel olmuştu.sıvı akması 4_5 gün sürüyo bide fazla uyumak iyi bence ama insanda çok halsizlk oluyo ben arkama yastık koyup dik şekilde yarı oturur yarı uzanır durmuştum birde ayağa fln kalktm baya bence hareketsz kalmak geç iyileştrıyo.ayrca bol bolll su iç iyileşmeni kolaylaştryo kesinlkle.yatarken dikkat et fazla eğme kafanı yastıkla temas ettrme burnunuİlk yorumda atmıştım foto dün çıktı alçım çıktığı anlarda foto attım hemen :)
Önceki ve sonraki halini paylaşır mısınızBurnum çok kalkık duruyor ya şekli falan çok hoş duruyor şimdiden beğeniyor gibiyim ama yandan çok kalkık duruyo ben biraz kalkık olsun demiştim bu kalkıklık iner mi?
Tam yandan fotoğraflarımda burnumun büyüklüğü çok belli olmuyordu en çok belirgin olanı bu açıdandı. Düşük ve burun ucu olarak büyük bir bunun vardı daha ameliyat olalı 3. Günüm önden de çekmek isterdim ama baya kanlı ve merhemli mide bulandırmasın dedim önden burun ucum küçültüldü yandan da kalkık ve kavisli yapıldı henüz çok şiş yüzün ama gözler falan çok kötüÖnceki ve sonraki halini paylaşır mısınız
Eminim harıka olmuştur belli yüzüne yakışmış gbı duruyoTam yandan fotoğraflarımda burnumun büyüklüğü çok belli olmuyordu en çok belirgin olanı bu açıdandı. Düşük ve burun ucu olarak büyük bir bunun vardı daha ameliyat olalı 3. Günüm önden de çekmek isterdim ama baya kanlı ve merhemli mide bulandırmasın dedim önden burun ucum küçültüldü yandan da kalkık ve kavisli yapıldı henüz çok şiş yüzün ama gözler falan çok kötü
Ameliyattan bir gün önce doktorla görüşmeye gittiğinizde zaten doktor yönlendiriyor şuraya gidin size yardımcı olacaklar diye sonra gittiğinizde hemşireye esabil hocanın verdigi kağidi verip şu zaman esabil ekere şunun hakkında yatışınız olduğunu söylüyosunuz o da size bilgiler veriyor şu kadar saat aç kal vs gibi. Diğer gün ameliyat icin geldiğinizde odanız hemen hazır olmuyor yani ben ve o gün olan 2 arkadaşta öyle oldu işlemler falan derken biraz kaynıyor ameliyat sırası geldiginde siz ameliyattayken odanız hazır oluyor zatenKızlar devlet hastanesinde ameliyattan önce oda ve yatış işlemleri nasıl oluyor bi gün önce gidilen görüşme de mi ayarlanıyor herşey önceden birşey yapmaya gerek varmı
Başka şişlik ve morluk için öneriler var mı ben jel buzlardan aldım ameliyattan sonra direk onu mu uygulamalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?