Merhaba bende oldum ameliyat yaklaşık 5 hafta oldu. Burnumun ucunun düşmesinden korkuyorumKizlar dün ameliyat oldum gözlerim çok şişti morardi tanımaz hale geldim ve gerçekten lazımlık verdiler ona yapmami istediler yapamadım kasıklarım çok şişti izin vermediler. Ve narkozun etkisi çok kötü çıktı boş mideyle sürekli kustum kusmaya çalıştım bugün eve yeni geldim biraz sizliyo burnum . Yarın gidicem iyi gozukuyosa tampon cikcak kötüyse bayramdan sonra dedi doktor ama nefes alamıyorum sürekli kan geliyo bilmiyorum nolcak inşallah yarım tampon çıkarır çok aciuo
3.500 demişti bana hemen olmak istersen ozelde yaparım demişti.özeldeki fiyatı neymiş ?
bana muayene olurken belli bir aralık vermişti en fazla şu kadar tutar diye. sizde sorarsanız kaba taslak bişi söylicektirEsabil beye ameliyat olan arkadaslar odeme nasil oluyor..tutari size ne zaman soyluyor siz tahlilleri yaptirirken size ne kadara mal olcagini biliyomisunuz?? Yoksa ucret ameliyat bitiminde mi belli oluyo e hadi tutar beklediginizin cok ustunde olursa beni biraz aydinlatsaniz cok sevinirim
Tamponları çıkartması sorun teşkil etmez,hattâ daha rahat nefes almaya başlamış olursun.Bu konuda endişelenmene gerek yok.Ücretin kalan kısmını da vezneye ödeyeceksin ayrıca,doktora elden ödenmiyor canım.Geçmiş olsun.Ha bir de hastaneden çıkarken vezneye 230 lira ödedim ameliyat parasını kendisi elden mi alıyor? Bir bilgi verilmedi
Cuma gun tamponun cikinca yine yazarsin bizlere tam dedigi aralikta mi odeme yaptin diye merak ediyorum bende ona gore hareket edicemHmm demek ki benden de tampon çıkarken isteyecek. 1500 1700 arası tutar demişti umarım daha çok istemez
aynen dediğin gibi,her kontrole gittiğimde üzerimde parayla gidip geliodum bende.! Parça parça vezneye ödemiştim o zaman..önce yatış,serum vs. ücreti ödeniyor.sanırım doktor kendine kalacak ücretin hesabını çıkarttığı için hemen hesap yapamadığından sonraki gelişinde ödersin diyor..o yüzden parça parça oluo diye tahmin ediorum.Ay bu nasil is ucret konusu
Hastaneden cikarken bi odeniyor kalanda tanpon alinirken mi odeniyor yani her kontrolde parayla mi gidip gelcez tam tutarda soylemiyo ne bicim isse e ona gore parayi ayarlicaz mantikli olan ameliyattan once tutari belirttin ameliyst bitip cikarkende tamami odensin vezneye parca pincik nasil oluyosa
Peki ornegin doktor 2000 -2200 arasi tutar dedi diyelim o hastaneye odenen paralar masraflar hepsi dahil fiyat en yuksek 2200 olmus oluyo degilmi
Yaa kusurabakmayin bu kadsr sormamin sebebi oyle cebimde fazladan parayla gidiyim ne tutarsa tutsun fazlasiyla yeter diyecek durumda degilim tam bi para ayarlamam lazim hani adam bana 2200 derde sonra ekstra bisey cikarsa sorun yasarim ondan bu kadar soruyorum
Peki ornegin doktor 2000 -2200 arasi tutar dedi diyelim o hastaneye odenen paralar masraflar hepsi dahil fiyat en yuksek 2200 olmus oluyo degilmi
Yaa kusurabakmayin bu kadsr sormamin sebebi oyle cebimde fazladan parayla gidiyim ne tutarsa tutsun fazlasiyla yeter diyecek durumda degilim tam bi para ayarlamam lazim hani adam bana 2200 derde sonra ekstra bisey cikarsa sorun yasarim ondan bu kadar soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?