Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Grip veya nezleyken ameliyata almiyorlar.hemde dusunse ameliyatlisin burnun akiyor yada surekli hapsuruyorsun dikislerin falan patlar maazAllah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar merhaba ameliyattan sonra kan mı kusuluyo
Kusman her şekilde geliyor bende gelmişti ama ben kusmadım zorladım kendimi kusunca da kan gelmesi normalmiş doktor açıklamıştı

ben ameliyata gribi daha tam atlatamamışken girdim ama kimse fark etmedi bu yüzden sanırım eğer grip olmazsan bir sorun olmaz fark edilir derecede olursanda genelde grip yüzünden ameliyatı erteliyorlar. Açıkcası ameliyattan cıktım birkaç saat sonra hapşırmaya ve öksürmeye başladım dikişler için hiçbir şekilde sorun olmuyor emin olabilirsiniz.

dostum,nezle veya gripken anestezin sıkıntılı ve riskli olur en az 2 hafta duruma göre 1 aya kadar ertelenmesi gerekir,ciddi sıkıntı çıkabilir o yüzden zorunlu olmayan bi ameliyat için kendini riske atma anestezi doktoruna anlat durumunu

Slikon tampon burun icinde ağrı yaşatmaya başladı artık 7.gün hala duruyor yaşayan olmuş muydu?

Kızlar alçım oynuyodu bende çıkarttım bakmak için şimdi tekrar yerine düzgünce taktım fotoğrafta çektim de çok kalkık yandan ya ucu cok kalkık duruyo düşer dimi kesin fotoğrafta o kadar durmuyo ama gerçekte daha kalkık beğendim ama o ucunun biraz düşmesi lazım

Eklentiler

• IMG_9675.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 736
  • IMG_9677.webp
    12 KB · Görüntüleme: 732
Düşüyor merak etme:)) benim de senin gibiydi, bugün 44. Günüm, baya düştü:) telaş yapma..

Çok güzel olmuş ama

9.gün :)

Eklentiler

• 5D67FC4E-7AAB-4500-8082-05F8D1997BE7.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 800
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…