- 5 Ekim 2015
- 457
- 69
- 48
- 36
Baya güzel gözüküyoTam 2.ay yani 60.günüm yan profil
Ben tüm gece kusmuştum ama benimle aynı gün ameliyat olan kız hiç kusmamış bünyeyle alakalı biraz galibaKızlar merhaba ameliyattan sonra kan mı kusuluyo
Kusman her şekilde geliyor bende gelmişti ama ben kusmadım zorladım kendimi kusunca da kan gelmesi normalmiş doktor açıklamıştıKızlar merhaba ameliyattan sonra kan mı kusuluyo
Kızlar merhaba ameliyattan sonra kan mı kusuluyo
Düşüyor merak etme:)) benim de senin gibiydi, bugün 44. Günüm, baya düştü:) telaş yapma..Kızlar alçım oynuyodu bende çıkarttım bakmak için şimdi tekrar yerine düzgünce taktım fotoğrafta çektim de çok kalkık yandan ya ucu cok kalkık duruyo düşer dimi kesin fotoğrafta o kadar durmuyo ama gerçekte daha kalkık beğendim ama o ucunun biraz düşmesi lazım
Çok güzel olmuş amaKızlar alçım oynuyodu bende çıkarttım bakmak için şimdi tekrar yerine düzgünce taktım fotoğrafta çektim de çok kalkık yandan ya ucu cok kalkık duruyo düşer dimi kesin fotoğrafta o kadar durmuyo ama gerçekte daha kalkık beğendim ama o ucunun biraz düşmesi lazım
Önceki halini de atar mısınız9.gün :)
Teşekkürler önceki hali buÇok gğzel olmuş valla hayırlı olsun.
Önceki halini de atar mısınız
merhaba çok şık duruyor burnunuz. siz karın germede olmuştunuz tam karın germe mi yoksa yarım mı? bir de fiyat ne kadardı?ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.Tam 2.ay yani 60.günüm yan profil
Ewet ikisi birden 10 bin tam karın germe ve burun ucu yükseltmemerhaba çok şık duruyor burnunuz. siz karın germede olmuştunuz tam karın germe mi yoksa yarım mı? bir de fiyat ne kadardı?ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?