Ben varim eskilerden tam 8 ayi geride biraktim hala odemler gesmis degil ucu top gibi ve iriselam herkese.. ameliyat olanlara geçmiş olsun. eskilerden kim var kim yok acabaa :)
Revizyon düşünüyor musunuz acaba?Tanıdığım bir doktor burunun alçıdan çıktığı hal neyse o olarak kalacaktır zamanla küçük şişlikler inecektir fakat şekil değişikliği mümkün değildir demişti başka bir doktora görünüp kesinlikle yorumlarını almalısınız bence..Ben varim eskilerden tam 8 ayi geride biraktim hala odemler gesmis degil ucu top gibi ve iri
Delikler biri yatay digeri dikey duruyo
Burun sirti kalin
Oyle yani.. Yandan ne kadar kibar ve hos gorunuyosa onden o kadar kotu..
Peki canım taksit mı peşin miNafiz körfez devlet hastanesinde Esabil Eker'e ameliyat oldum. 2200 civarı ücret ödüyorsunuz.
PeşinPeki canım taksit mı peşin mi
Peki
Ben abla sana çok katılıyorum 2 ayı geçtim daha yolun başı ama bunun düzeleceği yok birde maşaji hiç aksatadım yine de kalın ve genisBen varim eskilerden tam 8 ayi geride biraktim hala odemler gesmis degil ucu top gibi ve iri
Delikler biri yatay digeri dikey duruyo
Burun sirti kalin
Oyle yani.. Yandan ne kadar kibar ve hos gorunuyosa onden o kadar kotu..
Bi tam önden yandan alttan çekip atar mısınız önceki haliyleBurnumun önden hali hala estetik yapılması gereken bir burun gibi arkadaşlar
BaşkaBurnumun önden hali hala estetik yapılması gereken bir burun gibi arkadaşlar
başka bir doktora görünmeni öneririm tek bir doktorun görüşüne bağlı kalmamalısınız revizyon gerektirebilir hatalı estetik olabilirBurnumun önden hali hala estetik yapılması gereken bir burun gibi arkadaşlar
Bu isler oyle yazildigi soylendigi kadar kolay degil sonucta imkaanlar kisitli olabilir baska doktor zaten der revizyon gerekli diye ondam suphem yok ama maddi olarak ta manevi olarakta bu sureci yeniden kaldirmak zor..Başka
başka bir doktora görünmeni öneririm tek bir doktorun görüşüne bağlı kalmamalısınız revizyon gerektirebilir hatalı estetik olabilir
Foto görebilirmiyiz acabaBurnumun önden hali hala estetik yapılması gereken bir burun gibi arkadaşlar
Yandan güzel ama önden gerçekten geniş duruyo canım. Şişlikten olabilirmi.esabil hocayla görüştünmü tekrardan?
Benim bi arkadaşım özel bi doktora olmuştu onunda şişlikleri çok geç geçti hmn moralini bozma bende şuan ameliyattan yeni çıktım inş bi an önce iyileşicek gönlünü feral tut cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?