geçmiş olsun. Bugün mü ameliyat uldunuz?Benim bi arkadaşım özel bi doktora olmuştu onunda şişlikleri çok geç geçti hmn moralini bozma bende şuan ameliyattan yeni çıktım inş bi an önce iyileşicek gönlünü feral tut cnm
Ben çok memnunum 11.günümdeyimBenim burada görüp beğendiğim arkadaşta şuan memnun değil...karar vermek ne kadar zormuş.. takip ettiğim kadarıyla çoğu kişi olumsuz.hiç olupta ben çok memnunum diyen arkadaş yokmu acaba .önden hep geniş mi duruyor burunlarınız. Ramazandan sonra görüşmeye gidecektim.şuan çok kararsızım..
Bence söylenen her şeyi tek taraflı değerlendirmemek gerekir.Bu kadar çok operasyon gerçekleştiren bir doktorun hata yapma olasılığı yok denecek kadar azdır.Madem ki hastalarının geneli problem yaşıyor o halde doktor neden bu kadar yoğun.Çoğunlukla tavsiye ile gelen hastaları gördüm kapısında.Burun hassas bir bölgede olanakların elverdiği ölçüde işlem yapılır. Doktor hastalarına yüz maskesi düzenleyerek yüzünüzde bu burun olacak demiyor.Buradaki yorumları takip ederken bazen olumsuz etkileniyorum.Ancak biraz da gerçekçi düşünmekte yarar var.Benim bi arkadaşım özel bi doktora olmuştu onunda şişlikleri çok geç geçti hmn moralini bozma bende şuan ameliyattan yeni çıktım inş bi an önce iyileşicek gönlünü feral tut cnm
Ben çok memnunum 11.günümdeyim
FOTOĞRAF ATABİLİR MİSİNİZ?Ben çok memnunum 11.günümdeyim
FOTOĞRAF ATABİLİR MİSİNİZ?
Teşekkürler denicem hemen şimdi beş türlü geçmedi o kanlanmagüle güle kullanın. ödemli hali bile güzel.gözünüzdeki kanlanma için çğ patatesi gözünüzün üzernde bekletmenizi tavsiye ederim,kanlanma daha çabuk gidecektir.
Haklısınız,ancak doğru olan ameliyatı gerçekleştiren doktorunuzun burnunuzu görmesi ve önerilerini dikkate almanızdır.görüşerek burun deliklerindeki orantısızlığı ve düşen burnunuz için mutlaka bir çözüm önerecektir.Emin olun çözümü vardır.8.ayim ve bir cok sorun yasadigim burnum
Sunu belirtiyim ilk alci ciktiginda bayilmistim mukemmel tam hayalimdeki gibiydi zamanla kalkiklik indikce defarmasyon basladi ucu sarkti deliklerin biri dikey biri yatay sekle girdi burun ucu top gibi kaldi suan memnun degilim ama operasyonu tekrar goze alma durumundada degilim idare ediyorum
Ben ilk sizin burnunuzu görüp beğenmiştim,şimdi memnun değilsiniz tabiki herkesinki aynı olacak değil,ama merak ettiğim önden burun sırtı kalın diyen arkadaşlar öncedende öylemiydi.yani değişme yok anlamında mı söylüyosunuz.yoksa ameliyattan sonra kalınlaştı anlamındamı.çok soru sordum hakkınızı helal edin.bu arada memnun olan arkadaş güle güle kullanın.umarım sizde ilerde problem yaşamazsınız.8.ayim ve bir cok sorun yasadigim burnum
Sunu belirtiyim ilk alci ciktiginda bayilmistim mukemmel tam hayalimdeki gibiydi zamanla kalkiklik indikce defarmasyon basladi ucu sarkti deliklerin biri dikey biri yatay sekle girdi burun ucu top gibi kaldi suan memnun degilim ama operasyonu tekrar goze alma durumundada degilim idare ediyorum
Iyide bin bir umutla ve tum cesaretini toplayip risk alip girdigim ameliyat ve sonuc boyle..simdi doktorla gorusunce tamam duzeltelim dese nasil tekrar guvenip oturacaksin narkoz alacaksin sonucta bu sonucta ondan cikti daha kotude olabilir ben baska bi doktora revizyon olacak maddi imkaana sahip degilim kendi doktorumada ilk bastaki inancim yok suanHaklısınız,ancak doğru olan ameliyatı gerçekleştiren doktorunuzun burnunuzu görmesi ve önerilerini dikkate almanızdır.görüşerek burun deliklerindeki orantısızlığı ve düşen burnunuz için mutlaka bir çözüm önerecektir.Emin olun çözümü vardır.
Evet bugün oldum teşekkür ederimgeçmiş olsun. Bugün mü ameliyat uldunuz?
Yoo ben memnunumMerhabalar 1 ay kaldi amelyatima kimse memnun değilmi ya korkmaya basladim
Eskiler memnun deil ya ondan sizin burun delikleriniz aynimi atabilirmisinizYoo ben memnunum
Evet tek kişilik odalar ve herkes çok ilgili ben hastaneden memnun kaldımMrb bayanlar benimde 1 ay sonra esabil beye ameliyatim var ve ben bu sitede ameliyat olanlari gordugum icin esabil beye ulastim ama memnun olanlar kadar olmayanlarda var aklim karisti acikcasi.ve devlet hastanesinde ameliyat oldugumuzda odalar tek kisilikmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?