Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Ben çok memnunum 11.günümdeyim

Benim bi arkadaşım özel bi doktora olmuştu onunda şişlikleri çok geç geçti hmn moralini bozma bende şuan ameliyattan yeni çıktım inş bi an önce iyileşicek gönlünü feral tut cnm
Bence söylenen her şeyi tek taraflı değerlendirmemek gerekir.Bu kadar çok operasyon gerçekleştiren bir doktorun hata yapma olasılığı yok denecek kadar azdır.Madem ki hastalarının geneli problem yaşıyor o halde doktor neden bu kadar yoğun.Çoğunlukla tavsiye ile gelen hastaları gördüm kapısında.Burun hassas bir bölgede olanakların elverdiği ölçüde işlem yapılır. Doktor hastalarına yüz maskesi düzenleyerek yüzünüzde bu burun olacak demiyor.Buradaki yorumları takip ederken bazen olumsuz etkileniyorum.Ancak biraz da gerçekçi düşünmekte yarar var.

Bende doktorun yanına gidip hastalarını gördüm konuştum kendimde ameliyat oldum ilk 1 ay çok bişey anlamiyosun çünkü heyecan var yeni burun falan geciyo ben doktorumu çok seviyorum kotu burun yapsa bile çok seviyorum kendisiyke 1 ay önce konustum incelicek dedi şimdi de kontrolüm var ama ancak ramazan dan sonra gidebilirim uzak çünkü

8.ayim ve bir cok sorun yasadigim burnum
Sunu belirtiyim ilk alci ciktiginda bayilmistim mukemmel tam hayalimdeki gibiydi zamanla kalkiklik indikce defarmasyon basladi ucu sarkti deliklerin biri dikey biri yatay sekle girdi burun ucu top gibi kaldi suan memnun degilim ama operasyonu tekrar goze alma durumundada degilim idare ediyorum

Eklentiler

• 20170609_190919-1.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 453
  • 20170609_190947-1.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 451
güle güle kullanın. ödemli hali bile güzel.gözünüzdeki kanlanma için çğ patatesi gözünüzün üzernde bekletmenizi tavsiye ederim,kanlanma daha çabuk gidecektir.

güle güle kullanın. ödemli hali bile güzel.gözünüzdeki kanlanma için çğ patatesi gözünüzün üzernde bekletmenizi tavsiye ederim,kanlanma daha çabuk gidecektir.
Teşekkürler denicem hemen şimdi beş türlü geçmedi o kanlanma

Haklısınız,ancak doğru olan ameliyatı gerçekleştiren doktorunuzun burnunuzu görmesi ve önerilerini dikkate almanızdır.görüşerek burun deliklerindeki orantısızlığı ve düşen burnunuz için mutlaka bir çözüm önerecektir.Emin olun çözümü vardır.

Ben ilk sizin burnunuzu görüp beğenmiştim,şimdi memnun değilsiniz tabiki herkesinki aynı olacak değil,ama merak ettiğim önden burun sırtı kalın diyen arkadaşlar öncedende öylemiydi.yani değişme yok anlamında mı söylüyosunuz.yoksa ameliyattan sonra kalınlaştı anlamındamı.çok soru sordum hakkınızı helal edin.bu arada memnun olan arkadaş güle güle kullanın.umarım sizde ilerde problem yaşamazsınız.

Iyide bin bir umutla ve tum cesaretini toplayip risk alip girdigim ameliyat ve sonuc boyle..simdi doktorla gorusunce tamam duzeltelim dese nasil tekrar guvenip oturacaksin narkoz alacaksin sonucta bu sonucta ondan cikti daha kotude olabilir ben baska bi doktora revizyon olacak maddi imkaana sahip degilim kendi doktorumada ilk bastaki inancim yok suan

Mrb bayanlar benimde 1 ay sonra esabil beye ameliyatim var ve ben bu sitede ameliyat olanlari gordugum icin esabil beye ulastim ama memnun olanlar kadar olmayanlarda var aklim karisti acikcasi.ve devlet hastanesinde ameliyat oldugumuzda odalar tek kisilikmi

Evet tek kişilik odalar ve herkes çok ilgili ben hastaneden memnun kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…