- 19 Nisan 2017
- 37
- 4
- 1
- 40
son durum nedir?
Bi foto bakabilirmiyiz bwnde revızyon olmayı düşünüyorum esabıl hocayada fikir olsunBende memnunum Esabil hocamdan ellerine sağlık
Güzel gözüküyo.teşekkür ederm güle güle kullanınProfile ekledim buraya ekleyince geri silemiyorum çünkü
Tşk ederim çok şükür memnunum darısı başınıza inşallahGüzel gözüküyo.teşekkür ederm güle güle kullanın
Ay inşallah. 2. Yi olmaya korkuyorum.memnun olanda var olmayanda var esabil hocadan.âma ben güveniyorum tecrübeli sonuçta..özelde oldumda neoldu berbatTşk ederim çok şükür memnunum darısı başınıza inşallah
Cok tesekkur ederim bende esabil beye guveniyorum.hastaneye ameliyat gunu almaya gittigimdr burun ameliyati olan bir suru hastasi vardi ve hepside memnundu.bende olup burda paylasicam insallahEvet tek kişilik odalar ve herkes çok ilgili ben hastaneden memnun kaldım
Nezaman oldunuz cok tatli olmussunuzTşk ederim çok şükür memnunum darısı başınıza inşallah
Benim tamponlarım dışarıdaydı uçları. Doktor öyle yerleştirmişti cımbızla rahat alabilmek için zaten kayma olamaz merak etmeyin tamponun içinden dikiş atıyor o tampon şu an burnunuza dikili yaniKızlar acil yardım burun deliğimin birinden tampon 1 milim gözüküyo kaymış sanırım sorun olur mu böyle bişey yaşayan varmı
Çok teşekkür ederimBenim tamponlarım dışarıdaydı uçları. Doktor öyle yerleştirmişti cımbızla rahat alabilmek için zaten kayma olamaz merak etmeyin tamponun içinden dikiş atıyor o tampon şu an burnunuza dikili yani
İnşallah istediğiniz gibi olur revizyon da zor bi karar çünkü iyice emin olup karar verinAy inşallah. 2. Yi olmaya korkuyorum.memnun olanda var olmayanda var esabil hocadan.âma ben güveniyorum tecrübeli sonuçta..özelde oldumda neoldu berbat
Tşk ederim 2 ay oldu benimde darısı olmak isteyenlerin başınaNezaman oldunuz cok tatli olmussunuz
2 yıldır araştryorm doktor.çok iyileri var ama çokkk pahalı gidemem yanii..hem uygun hem güzel yapcak birini araştryorm esabil hocayı duydum en çok..ondada çoğu memnundu ama son zamanda delikleri yamulan fln olmuş bi korktum açıkcası.bilemiyorumİnşallah istediğiniz gibi olur revizyon da zor bi karar çünkü iyice emin olup karar verin
Evet memnun kalan da var kalmayan da şans işimi biraz da anlamadım ama Esabil hoca iyi ilgili anlayışlı bi doktor sadece Zaman'ı çok kısıtlı ne istediğinizi açık açık anlatma fırsatı yaratmalısınız çok yoğun çünkü hoca ameliyat sonrası da ilgili ben seviyorum hocayı başka işlemler de yaptıracam ama Zaman bulamıyorum :) yinede karar sizin2 yıldır araştryorm doktor.çok iyileri var ama çokkk pahalı gidemem yanii..hem uygun hem güzel yapcak birini araştryorm esabil hocayı duydum en çok..ondada çoğu memnundu ama son zamanda delikleri yamulan fln olmuş bi korktum açıkcası.bilemiyorumçok zor ya maddıyatta kısıtlı olunca dahada zor
Gitmez inşallah evet hiç boşluğu yok hocanın özelinde oldum ben orda biraz konuşabildim anlatabildiğim kadar anlattım istediğimi özeli de yoğun hastanede :) demek ki iyi yapıyor işini sizin burnunuzu görmem mümkün mü çok mu gerekli revizyonGeçen sene görüşmeye gtmştm ancak ayaküstü konuşabildm hiç vakti yoktu. Zaten daha iyi bir doktor yok devlet hastanesınde.ben ancak seneye yaptrabilirm bakalım inş.esabil hoca yer değiştmez tayin fln çıkarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?