Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Kızlar dün ameliyat oldum burun içini ne zaman temizlemeye başladınız çok rahatsız ediyo şuan beni nasıl temizlediniz birde teşekkürler

Kızlar esabil hoca 1. Ay kontrolüne çağırıyor mu? Ameliyattan sonra hangi aylar kontrol oluyor acil bilgilendirir misiniz

Kızlar acil yardım burun deliğimin birinden tampon 1 milim gözüküyo kaymış sanırım sorun olur mu böyle bişey yaşayan varmı

Kızlar acil yardım burun deliğimin birinden tampon 1 milim gözüküyo kaymış sanırım sorun olur mu böyle bişey yaşayan varmı
Benim tamponlarım dışarıdaydı uçları. Doktor öyle yerleştirmişti cımbızla rahat alabilmek için zaten kayma olamaz merak etmeyin tamponun içinden dikiş atıyor o tampon şu an burnunuza dikili yani

İnşallah istediğiniz gibi olur revizyon da zor bi karar çünkü iyice emin olup karar verin
2 yıldır araştryorm doktor.çok iyileri var ama çokkk pahalı gidemem yanii..hem uygun hem güzel yapcak birini araştryorm esabil hocayı duydum en çok..ondada çoğu memnundu ama son zamanda delikleri yamulan fln olmuş bi korktum açıkcası.bilemiyorum çok zor ya maddıyatta kısıtlı olunca dahada zor

Evet memnun kalan da var kalmayan da şans işimi biraz da anlamadım ama Esabil hoca iyi ilgili anlayışlı bi doktor sadece Zaman'ı çok kısıtlı ne istediğinizi açık açık anlatma fırsatı yaratmalısınız çok yoğun çünkü hoca ameliyat sonrası da ilgili ben seviyorum hocayı başka işlemler de yaptıracam ama Zaman bulamıyorum :) yinede karar sizin

Geçen sene görüşmeye gtmştm ancak ayaküstü konuşabildm hiç vakti yoktu. Zaten daha iyi bir doktor yok devlet hastanesınde.ben ancak seneye yaptrabilirm bakalım inş.esabil hoca yer değiştmez tayin fln çıkarda

Gitmez inşallah evet hiç boşluğu yok hocanın özelinde oldum ben orda biraz konuşabildim anlatabildiğim kadar anlattım istediğimi özeli de yoğun hastanede :) demek ki iyi yapıyor işini sizin burnunuzu görmem mümkün mü çok mu gerekli revizyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…