Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Aslnda öyle kötü bir burnum yok ama ucu düşük hiç yapmamış sanki vede geniş duruyo istediğim gbı değil ayrca nefes alma problemi yaşamaya başladım ameliyat tan snra. Aynı doktora arkadaşm oldu.onunkini mahfettı, benım verilmiş sadakam varmış dıyorum :) ama begenmıyorm şeklini..özelden gönderebilirm foto

Attım özelden bakarsın

Ben hep ağızdan nefes alıp verirdim geniz Eti kemik eğriliği 2 kere kbb ameliyat oldum hala nefes yoktu Esabil Hocam sayesinde tat ve koku alıyorum artık baş Ağrı'm azaldı nefes sorunsa genişliği de nefesi de halleder hoca inşallah

Ya ucu düşük duruyo takıyorum baya daha kibar olması lazımdı.uandan fln biraz kavis verip kaldırması lazım

Valla adam nasıl yaptysa artık hep tıkalı burnum.burnumun içinde et geliyo elime oraya toplamış sanki.çok başarısız birine ameliyat olmuşum.buma şükredıyom valla en azından bozuk değil okadar

Burnunuz çok güzel olmuş valla maşallah. 26 temmuz da ameliyatım var 18 yaşındayım burda olumsuz yorum gördükçe iyice geriliyorum. Burnunuzun önceki halini paylaşır mısınız
Tşk ederim çok şükür atlattım istediğim gibi de oldu görüntü de nefes alıp vermem de umarım seninde öyle olur kurtulursun şimdiden gecmiş olsun

Gayet güzel aslında revizyon olmasa da olur gibi geldi bana ama takınca işte takıyoruz
Arkadaşımın burnu çöktü resmen mahfettı burnunu.2. De düzeltcem dedı ıkincıyı yaptı yıne aynısı oldu çok kötü ya allah yardımcımz olsn

Valla adam nasıl yaptysa artık hep tıkalı burnum.burnumun içinde et geliyo elime oraya toplamış sanki.çok başarısız birine ameliyat olmuşum.buma şükredıyom valla en azından bozuk değil okadar
Aynen o yüzden 2 sene bekleyebilmişsiniz ben memnunum Eşim hocaya önce nefesi önemli Dedi estetikden ziyade hoca da ilk amacım sağlıklı nefes alması sonra görüntüsünün güzel olması demişti sağolsun dediğini yaptı

Arkadaşımın burnu çöktü resmen mahfettı burnunu.2. De düzeltcem dedı ıkincıyı yaptı yıne aynısı oldu çok kötü ya allah yardımcımz olsn
Off Allah korusun en korktuğun oydu Amin o Zaman aynı doktora gerek yok demek ki zaten iyi yapsa ilkinde yapardı onu

Off Allah korusun en korktuğun oydu Amin o Zaman aynı doktora gerek yok demek ki zaten iyi yapsa ilkinde yapardı onu
Ayy yok canım kapısından geçmem o adamın resmen katil doktor:) ben dedım arkadaşıma sakon gtme ikinciye o adama dıye ama parası yoktu mecbur gttı.çok berbat şuan.bende hamileyım doğum yapayım allahın izniyle esabil hocaya gtcem inşallah. Bi o var aklmda zaten,15_20 bin veremem başka doktora. Esabil hem uygun hem güzel yapıyo.nefeste alırım hem

Allah kurtarsın öncelikle :) evet para sorun olunca malesef aynı doktora gidiliyor demek ki böyle de güzel burnuşun ama nefes için olmak gerek herşey gönlümüzce olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…