Burnunuz çok güzel olmuş valla maşallah. 26 temmuz da ameliyatım var 18 yaşındayım burda olumsuz yorum gördükçe iyice geriliyorum. Burnunuzun önceki halini paylaşır ö ısınırTşk ederim çok şükür memnunum darısı başınıza inşallah
Burnunuz çok güzel olmuş valla maşallah. 26 temmuz da ameliyatım var 18 yaşındayım burda olumsuz yorum gördükçe iyice geriliyorum. Burnunuzun önceki halini paylaşır mısınızTşk ederim çok şükür memnunum darısı başınıza inşallah
Aslnda öyle kötü bir burnum yok ama ucu düşük hiç yapmamış sanki vede geniş duruyo istediğim gbı değil ayrca nefes alma problemi yaşamaya başladım ameliyat tan snra. Aynı doktora arkadaşm oldu.onunkini mahfettı, benım verilmiş sadakam varmış dıyorum :) ama begenmıyorm şeklini..özelden gönderebilirm fotoGitmez inşallah evet hiç boşluğu yok hocanın özelinde oldum ben orda biraz konuşabildim anlatabildiğim kadar anlattım istediğimi özeli de yoğun hastanede :) demek ki iyi yapıyor işini sizin burnunuzu görmem mümkün mü çok mu gerekli revizyon
Attım özelden bakarsınGitmez inşallah evet hiç boşluğu yok hocanın özelinde oldum ben orda biraz konuşabildim anlatabildiğim kadar anlattım istediğimi özeli de yoğun hastanede :) demek ki iyi yapıyor işini sizin burnunuzu görmem mümkün mü çok mu gerekli revizyon
Gayet güzel aslında revizyon olmasa da olur gibi geldi bana ama takınca işte takıyoruzAttım özelden bakarsın
Ben hep ağızdan nefes alıp verirdim geniz Eti kemik eğriliği 2 kere kbb ameliyat oldum hala nefes yoktu Esabil Hocam sayesinde tat ve koku alıyorum artık baş Ağrı'm azaldı nefes sorunsa genişliği de nefesi de halleder hoca inşallahAslnda öyle kötü bir burnum yok ama ucu düşük hiç yapmamış sanki vede geniş duruyo istediğim gbı değil ayrca nefes alma problemi yaşamaya başladım ameliyat tan snra. Aynı doktora arkadaşm oldu.onunkini mahfettı, benım verilmiş sadakam varmış dıyorum :) ama begenmıyorm şeklini..özelden gönderebilirm foto
Valla adam nasıl yaptysa artık hep tıkalı burnum.burnumun içinde et geliyo elime oraya toplamış sanki.çok başarısız birine ameliyat olmuşum.buma şükredıyom valla en azından bozuk değil okadarBen hep ağızdan nefes alıp verirdim geniz Eti kemik eğriliği 2 kere kbb ameliyat oldum hala nefes yoktu Esabil Hocam sayesinde tat ve koku alıyorum artık baş Ağrı'm azaldı nefes sorunsa genişliği de nefesi de halleder hoca inşallah
Tşk ederim çok şükür atlattım istediğim gibi de oldu görüntü de nefes alıp vermem de umarım seninde öyle olur kurtulursun şimdiden gecmiş olsunBurnunuz çok güzel olmuş valla maşallah. 26 temmuz da ameliyatım var 18 yaşındayım burda olumsuz yorum gördükçe iyice geriliyorum. Burnunuzun önceki halini paylaşır mısınız
Arkadaşımın burnu çöktü resmen mahfettı burnunu.2. De düzeltcem dedı ıkincıyı yaptı yıne aynısı oldu çok kötü ya allah yardımcımz olsnGayet güzel aslında revizyon olmasa da olur gibi geldi bana ama takınca işte takıyoruz
Aynen o yüzden 2 sene bekleyebilmişsiniz ben memnunum Eşim hocaya önce nefesi önemli Dedi estetikden ziyade hoca da ilk amacım sağlıklı nefes alması sonra görüntüsünün güzel olması demişti sağolsun dediğini yaptıValla adam nasıl yaptysa artık hep tıkalı burnum.burnumun içinde et geliyo elime oraya toplamış sanki.çok başarısız birine ameliyat olmuşum.buma şükredıyom valla en azından bozuk değil okadar
Off Allah korusun en korktuğun oydu Amin o Zaman aynı doktora gerek yok demek ki zaten iyi yapsa ilkinde yapardı onuArkadaşımın burnu çöktü resmen mahfettı burnunu.2. De düzeltcem dedı ıkincıyı yaptı yıne aynısı oldu çok kötü ya allah yardımcımz olsn
Ayy yok canım kapısından geçmem o adamın resmen katil doktor:) ben dedım arkadaşıma sakon gtme ikinciye o adama dıye ama parası yoktu mecbur gttı.çok berbat şuan.bende hamileyım doğum yapayım allahın izniyle esabil hocaya gtcem inşallah. Bi o var aklmda zaten,15_20 bin veremem başka doktora. Esabil hem uygun hem güzel yapıyo.nefeste alırım hemOff Allah korusun en korktuğun oydu Amin o Zaman aynı doktora gerek yok demek ki zaten iyi yapsa ilkinde yapardı onu
Allah kurtarsın öncelikle :) evet para sorun olunca malesef aynı doktora gidiliyor demek ki böyle de güzel burnuşun ama nefes için olmak gerek herşey gönlümüzce olur inşallahAyy yok canım kapısından geçmem o adamın resmen katil doktor:) ben dedım arkadaşıma sakon gtme ikinciye o adama dıye ama parası yoktu mecbur gttı.çok berbat şuan.bende hamileyım doğum yapayım allahın izniyle esabil hocaya gtcem inşallah. Bi o var aklmda zaten,15_20 bin veremem başka doktora. Esabil hem uygun hem güzel yapıyo.nefeste alırım hem
Özelden atmaya çalışıyorum eskiyi :)Burnunuz çok güzel olmuş valla maşallah. 26 temmuz da ameliyatım var 18 yaşındayım burda olumsuz yorum gördükçe iyice geriliyorum. Burnunuzun önceki halini paylaşır ö ısınır
Banada atarmısın eski burnunu:)Özelden atmaya çalışıyorum eskiyi :)
Atarım :)Banada atarmısın eski burnunu:)
benim Can'ım yandı valla anlık bişey ama gözümden yaş geldiSlm kızlar tampon çıkarken çok acı oluyor mu
Sıfır acıSlm kızlar tampon çıkarken çok acı oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?