Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

18. Günüm burnum ilk günlerde küçücüktü şimdi şişince büyümeye başladı bu durum ne zamandan sonra geçiyor?

Ben varim eskilerden tam 8 ayi geride biraktim hala odemler gesmis degil ucu top gibi ve iri
Delikler biri yatay digeri dikey duruyo
Burun sirti kalin
Oyle yani.. Yandan ne kadar kibar ve hos gorunuyosa onden o kadar kotu..

Aysucum slm.

benimde altı ay oldu. hala burun ucunda sertliğim var ve zamanla yapılaşan burnumdan çok da memnun değilim. sırt kısmında bozukluklar var. tabiki de eskisinden iyi ama yine de net bakıldıgında bazı yerlerin bozuk oldugu belli oluyor.

ve ben zaten öncelik olarak sağ delikte kemik eğriliği var diye, rahat nefes alabilmek için estetiği de göze almış ve iki ameliyatı bir olmak için bıçak altına yatmıştım.

ama şuan sağ burun deliğim yine de eskisi gibi zayıf nefes alıyo. nasıl iş ben anlamadım. hala problem devam ediyor.

Profile ekledim buraya ekleyince geri silemiyorum çünkü
geçmiş olsn canm burnun çok güzel olmuş ben de pazartesi günü için randevu aldım gidip konuşacağım. iyileşmesi kaç gün sürdü acaba, alçının çıkması da. bir de ben ssadece kemeri törpületmek istiyorum, her burun ameliyatında illaki kavis veriyorlar mı kavissiz olsun istiyorum da

tşk ederim darısı başına :) benim de görüntüde kemerim vardı ondan rahatsızdım ama orayı törpüleyince burun illa ki aşağıya sarkar diye düşündüm ve hafif bi kavis istedim Esabil hocamdan o da kararında yapmış çok şükür.sigara kullandığım için biraz geç iyileşti benim burnum 5 gün de tampon 5 gün sonrada alçım alındı benim.bide çok oturmadım yatmadım ayakta geçirdim morluklarım şişliklerim 3 -5 günde indi.isteğe bağlı kavis hoca zaten şöyle olur böyle olur diye yönlendiriyor seni şimdiden geçmiş olsun sana da

Slm canim
Ben ozellikle estetik istedigim icin bin bir hevesle oldum ve ilk bastaki cok begendigim burnum odemler gectikce bozulmaya basladi suan burun ucu top gibi ve burun delkikler asiri orantisiz biri anyada biri konyada misali resmen siritiyo
Burun basta kalkikti hicbi sekilde sarkiklik yoktu ama simdilerde ucu cok cirkinlesti yandan goruntu cok cok guzel ona bisey diyemem ama on profilde bi o kadar kotu

Yandan bu kadar harikayken önden böyle değil malesef

Eklentiler

• IMG_20170529_010932_877.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 493
Keşke şişlik olsa beklemeye razıyım zaten her türlü bekliycem vallahi önden ince delikler küçük kibar bi burnum olsun isterdim bunun için bıçak altina yattım olmadı belki zamanla düzelir

Arkadaşlar üzmek istemem ama zamanla düzelmiyor.zaten kalıptan çıktığında az çok belli oluyo şekli şişlikler inince kalkıklığı bıraz düşüyo.ama o geniişlik gtmıyo önden bakıldığındaki,şeklini öyle vermiş.ameliyata grmeden ıyıce anlatmak lazım ama anlatsanda bildiğini yapıyo doktorlar..bazılarınınki güzel oluyo bazılarınınki olmuyo şans işte..insan 2. Ameliyatı olmadan istediğine kavuşmuuo sanırım(

Burun sırtım geniş değildi delikler genişti eski burnuma göre şuan harika burnum var ama insanoğlu işte bıçak altına yatınca kusur olsun istemiyo
ama bence burnunuz yinede cok guzel uzulmeyin eskiyi dusunun benimkisi yamuk mesela agustosta amelyatim var cok heycanliyim guzel olmssnz morrlinizi bozmayin hersey guzel olcak eminim

Merhaba ameliyat sonrası geç dönemde burun tıkanıklığı sorunu yasayan var mi? 8. ay fotografı

Eklentiler

• 20170305_224417_HDR-1.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 2.015
Merhaba ameliyat sonrası geç dönemde burun tıkanıklığı sorunu yasayan var mi? 8. ay fotografı
Öndende görebilirmiyiz acaba.bende başka bir doktora ameliyat oldum 9 ay fln olcak acayıp tıkalı nefesım çok kötü..tekrar ameliyat olmayı düşünüyorum esabil hocaya.estetik amaçlı olmuştum hiç güzel olmadı ve nefes alamıyorum çok sıkıntı oldu

Önden bu şekilde
Merhaba Bu sayfayi surekli takip ediyorum. Acik ve durustce konusucam. Simdiye kadar gordugum en dogal ve en guzel gorunen burun sizinki. Eylul ekim ayinda bende dusunuyorum. Burnum kalin derili ve ucu etli. Sizin fotonuzu ornek olarak gostericem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…