Ben varim eskilerden tam 8 ayi geride biraktim hala odemler gesmis degil ucu top gibi ve iri
Delikler biri yatay digeri dikey duruyo
Burun sirti kalin
Oyle yani.. Yandan ne kadar kibar ve hos gorunuyosa onden o kadar kotu..
geçmiş olsn canm burnun çok güzel olmuş ben de pazartesi günü için randevu aldım gidip konuşacağım. iyileşmesi kaç gün sürdü acaba, alçının çıkması da. bir de ben ssadece kemeri törpületmek istiyorum, her burun ameliyatında illaki kavis veriyorlar mı kavissiz olsun istiyorum daProfile ekledim buraya ekleyince geri silemiyorum çünkü
tşk ederim darısı başına :) benim de görüntüde kemerim vardı ondan rahatsızdım ama orayı törpüleyince burun illa ki aşağıya sarkar diye düşündüm ve hafif bi kavis istedim Esabil hocamdan o da kararında yapmış çok şükür.sigara kullandığım için biraz geç iyileşti benim burnum 5 gün de tampon 5 gün sonrada alçım alındı benim.bide çok oturmadım yatmadım ayakta geçirdim morluklarım şişliklerim 3 -5 günde indi.isteğe bağlı kavis hoca zaten şöyle olur böyle olur diye yönlendiriyor seni şimdiden geçmiş olsun sana dageçmiş olsn canm burnun çok güzel olmuş ben de pazartesi günü için randevu aldım gidip konuşacağım. iyileşmesi kaç gün sürdü acaba, alçının çıkması da. bir de ben ssadece kemeri törpületmek istiyorum, her burun ameliyatında illaki kavis veriyorlar mı kavissiz olsun istiyorum da
Canım çok kötü değil bence hala şişlikler olabilir diye düşünüyorumÖnden bu şekilde
merhaba amelyat olmadan once burnunuz genismisydiKesinlikle katılıyorum
Burun sırtım geniş değildi delikler genişti eski burnuma göre şuan harika burnum var ama insanoğlu işte bıçak altına yatınca kusur olsun istemiyomerhaba amelyat olmadan once burnunuz genismisydi
ama bence burnunuz yinede cok guzel uzulmeyin eskiyi dusunun benimkisi yamuk mesela agustosta amelyatim var cok heycanliyim guzel olmssnz morrlinizi bozmayin hersey guzel olcak eminimBurun sırtım geniş değildi delikler genişti eski burnuma göre şuan harika burnum var ama insanoğlu işte bıçak altına yatınca kusur olsun istemiyo
Öndende görebilirmiyiz acaba.bende başka bir doktora ameliyat oldum 9 ay fln olcak acayıp tıkalı nefesım çok kötü..tekrar ameliyat olmayı düşünüyorum esabil hocaya.estetik amaçlı olmuştum hiç güzel olmadı ve nefes alamıyorum çok sıkıntı olduMerhaba ameliyat sonrası geç dönemde burun tıkanıklığı sorunu yasayan var mi? 8. ay fotografı
Merhaba Bu sayfayi surekli takip ediyorum. Acik ve durustce konusucam. Simdiye kadar gordugum en dogal ve en guzel gorunen burun sizinki. Eylul ekim ayinda bende dusunuyorum. Burnum kalin derili ve ucu etli. Sizin fotonuzu ornek olarak gostericem.Önden bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?