Teşekkür ederim ben hep söyledim doktorumu çok seviyorum aşırı pozitif elektrik alıyorum yanına gidince burnumu unutuyorum bile öyle çok seviyorum doktora mutlaka burun sırtını söyleyin benim çenem düşüktür ama burun sırtına bişey demedim sizin aklınızda olsunMerhaba Bu sayfayi surekli takip ediyorum. Acik ve durustce konusucam. Simdiye kadar gordugum en dogal ve en guzel gorunen burun sizinki. Eylul ekim ayinda bende dusunuyorum. Burnum kalin derili ve ucu etli. Sizin fotonuzu ornek olarak gostericem.
Teşekkürederim sizinki daha güzel olsunama bence burnunuz yinede cok guzel uzulmeyin eskiyi dusunun benimkisi yamuk mesela agustosta amelyatim var cok heycanliyim guzel olmssnz morrlinizi bozmayin hersey guzel olcak eminim
Burun sirti icin ne demem gerekiyor. Kemerli bir burnum yok. Ama kaviste yok bende. Yasim 46 burun ucum dolgun ve dusuk etli bir burnum var.Teşekkür ederim ben hep söyledim doktorumu çok seviyorum aşırı pozitif elektrik alıyorum yanına gidince burnumu unutuyorum bile öyle çok seviyorum doktora mutlaka burun sırtını söyleyin benim çenem düşüktür ama burun sırtına bişey demedim sizin aklınızda olsun
Şimdi benim burun sırtım inceydi ama ameliyattan sonra kalın oldu ince olsun diyin sizin burnunuz daha güzel olur çünkü benim kemik vardı hemde kocaman eğriBurun sirti icin ne demem gerekiyor. Kemerli bir burnum yok. Ama kaviste yok bende. Yasim 46 burun ucum dolgun ve dusuk etli bir burnum var.
Benimde 14. Günde çıkacaktı ama ben 10da kendim çıkartmıştım zaten yapışkanlığı hafif oynuyor ve rahatta çıkıyor o alçı darbeden korumak için ve 10 gün kalması yeterli :))Kızlar alçısı geç çıkan var mı benimki 12.günde hala çıkmıyo
Iki fotografta yan cekilmis. Burnunuzun sag tarafi gozukmuyor.24.günüm eski yeni olarak
Birde alçı çıktıktan sonra korkmayın burun domuz burnu gibi duruyor sanki sırt kemiği yok olmuş gibi ama hepsi düzeliyor bir hafta içinde tamBenimde 14. Günde çıkacaktı ama ben 10da kendim çıkartmıştım zaten yapışkanlığı hafif oynuyor ve rahatta çıkıyor o alçı darbeden korumak için ve 10 gün kalması yeterli :))
Iki fotografta yan cekilmis. Burnunuzun sag tarafi gozukmuyor.
Baya güzel duruyo valla.orantılıda olmuş çok begendım.şanslısın:)Birde alçı çıktıktan sonra korkmayın burun domuz burnu gibi duruyor sanki sırt kemiği yok olmuş gibi ama hepsi düzeliyor bir hafta içinde tam
açıkcası narkoz alana dek başının etini yedim esabil hocanın zaten uzun süre ameliyatta kalmışım 1saat 40 dakika kalmışım fazla uğraşmış sağolsunBaya güzel duruyo valla.orantılıda olmuş çok begendım.şanslısın:)
Eski burnunuzda cok guzelmis. Yeni burnunuzda cok guzel olmus.Birde alçı çıktıktan sonra korkmayın burun domuz burnu gibi duruyor sanki sırt kemiği yok olmuş gibi ama hepsi düzeliyor bir hafta içinde tam
Önden çokkk kötüydü yandanda kötüydü de o kadar sırıtmıyordu ama ön kötüydü, çok teşekkürler darisi herkesin basina:)Eski burnunuzda cok guzelmis. Yeni burnunuzda cok guzel olmus.
hangi doktoru öneriyorsunuz sizi takip ettim araştırmalarınıza güveniyorum tevfik sözen var aklımda düşündğnüz müSlm canim
Ben ozellikle estetik istedigim icin bin bir hevesle oldum ve ilk bastaki cok begendigim burnum odemler gectikce bozulmaya basladi suan burun ucu top gibi ve burun delkikler asiri orantisiz biri anyada biri konyada misali resmen siritiyo
Burun basta kalkikti hicbi sekilde sarkiklik yoktu ama simdilerde ucu cok cirkinlesti yandan goruntu cok cok guzel ona bisey diyemem ama on profilde bi o kadar kotu
Ben tevfik sözenlede görüştüm 1 yıl önce..pek begenmedım yaptığı burunları ama göreceli tabi.belki siz begenırsınız benım içime sinmemiştihangi doktoru öneriyorsunuz sizi takip ettim araştırmalarınıza güveniyorum tevfik sözen var aklımda düşündğnüz mü
Hakan soygür var aklımda ve muhitdin eski kararsızım çok takıntılıyım esabil eker düşünüyordum ama son zamanda yaptığı burunlar fiyasko özellikle burun ucu ve burun delikleri çok eleştiriliyor ne yapıcam ya kafayı yemek üzereyim yardımBen tevfik sözenlede görüştüm 1 yıl önce..pek begenmedım yaptığı burunları ama göreceli tabi.belki siz begenırsınız benım içime sinmemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?