Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

77.günüm 3.aya doğru gidiyoruz bakın hala ödemli ve masaj yaparken ağrıyor genel itibariyle mennun muyum memnunum idare ediyorum ama aşırı memnunum diyemem sonuçta kul yapısı bu haşa Allah değil ya bu adam Allah bile kusursuz kul yaratmamış ki estetik oluyoruz daha iyi görünmek veya nefes alabilmek için bence çok da takılmayalım etiket olmuş doktorlara yaptırılan burunlar dahi kötü olabiliyor burun işi zor iş

Eklentiler

• IMG_8545.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 678
Esabil hocaya özelde olupta sıkıntı çıkan var mı? Anladığım kadarıyla özelde yaptıranlar daha memnun kalıyor

Merhaba Bu sayfayi surekli takip ediyorum. Acik ve durustce konusucam. Simdiye kadar gordugum en dogal ve en guzel gorunen burun sizinki. Eylul ekim ayinda bende dusunuyorum. Burnum kalin derili ve ucu etli. Sizin fotonuzu ornek olarak gostericem.
Teşekkür ederim ben hep söyledim doktorumu çok seviyorum aşırı pozitif elektrik alıyorum yanına gidince burnumu unutuyorum bile öyle çok seviyorum doktora mutlaka burun sırtını söyleyin benim çenem düşüktür ama burun sırtına bişey demedim sizin aklınızda olsun

Burun sirti icin ne demem gerekiyor. Kemerli bir burnum yok. Ama kaviste yok bende. Yasim 46 burun ucum dolgun ve dusuk etli bir burnum var.

Burun sirti icin ne demem gerekiyor. Kemerli bir burnum yok. Ama kaviste yok bende. Yasim 46 burun ucum dolgun ve dusuk etli bir burnum var.
Şimdi benim burun sırtım inceydi ama ameliyattan sonra kalın oldu ince olsun diyin sizin burnunuz daha güzel olur çünkü benim kemik vardı hemde kocaman eğri

24.günüm eski yeni olarak

Eklentiler

• IMG_0020.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 581
  • IMG_0023.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 567
Kızlar alçısı geç çıkan var mı benimki 12.günde hala çıkmıyo
Benimde 14. Günde çıkacaktı ama ben 10da kendim çıkartmıştım zaten yapışkanlığı hafif oynuyor ve rahatta çıkıyor o alçı darbeden korumak için ve 10 gün kalması yeterli :))

Benimde 14. Günde çıkacaktı ama ben 10da kendim çıkartmıştım zaten yapışkanlığı hafif oynuyor ve rahatta çıkıyor o alçı darbeden korumak için ve 10 gün kalması yeterli :))
Birde alçı çıktıktan sonra korkmayın burun domuz burnu gibi duruyor sanki sırt kemiği yok olmuş gibi ama hepsi düzeliyor bir hafta içinde tam
Iki fotografta yan cekilmis. Burnunuzun sag tarafi gozukmuyor.

Eklentiler

• IMG_0030.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 625
Birde alçı çıktıktan sonra korkmayın burun domuz burnu gibi duruyor sanki sırt kemiği yok olmuş gibi ama hepsi düzeliyor bir hafta içinde tam
Baya güzel duruyo valla.orantılıda olmuş çok begendım.şanslısın:)

hangi doktoru öneriyorsunuz sizi takip ettim araştırmalarınıza güveniyorum tevfik sözen var aklımda düşündğnüz mü

Merhaba arkadaşlar ben şuan nafiz körfez hastanesindeyim esabil beyle görüştük kam ekg röntgen vs verdi bunları hallettim kan bayramdan sonraya kaldı ben bunları komple bayramdan sonra mı anestezi bölümüne göstermem gerek yoksa çıkan sonuçlara bakıp kana sonra mı bakar. Bu konularda pek bir bilgim yok yardımcı plur musunuz. Birde fiyat 2.200 diye biliyorum hala geçerli değil mi ?

hangi doktoru öneriyorsunuz sizi takip ettim araştırmalarınıza güveniyorum tevfik sözen var aklımda düşündğnüz mü
Ben tevfik sözenlede görüştüm 1 yıl önce..pek begenmedım yaptığı burunları ama göreceli tabi.belki siz begenırsınız benım içime sinmemişti

Ben tevfik sözenlede görüştüm 1 yıl önce..pek begenmedım yaptığı burunları ama göreceli tabi.belki siz begenırsınız benım içime sinmemişti
Hakan soygür var aklımda ve muhitdin eski kararsızım çok takıntılıyım esabil eker düşünüyordum ama son zamanda yaptığı burunlar fiyasko özellikle burun ucu ve burun delikleri çok eleştiriliyor ne yapıcam ya kafayı yemek üzereyim yardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…