- 5 Ekim 2015
- 457
- 69
- 48
- 36
Teşekkür ederim siz kime oldunuz özelde acabaMuhittin eskiyide araştrdm.fiyatı pahalı gelmşti oyuzden gidememiştim olumlu yorumlarını duymuştum ama bence oku yorumlsrı fln. Çokk zor karar vermek.ben esabil hocayı düşünüyorum seneye yaptrcam. Yınede korkuyorm ya.güzel olanda var kötü olanda emın ol özeldede aynı. Ben özelde oldum 8 ay önce.berbat yaptı.keşke esabil hocaya olsaymışım dedım.ama yınede takip etmeye devam kararımı verene kadar.fiyatta uygun oyuzdende düşünüyorum.iyi araştr derım cnm
Teşekkür ederim siz kime oldunuz özelde acaba[/QUOTE adı sanı olmayan katil bir doktora :) arkdaşıma uydum aptallık ettım çok pişmanım.paramada çektiğm ezıyetede değmedı burnumu yapmamış sanki ve tıkanıklık oldu ameliyattan snra nefesım çok kötü.adı okan öZgür özturan. Çok kötü bir doktor.okadar araştrdm gittim salak gbı en kötüsüne düştüm arkadaşımın yüzünden
Hakan soygür de aslında araştırabilirsiniz bilmiyorum kafamda o var aslında esabil bey istiyorum ama ilk güzel oluyor burunlar sonrasında memnuniyetsizlikler oluyor kararsız kaldımValla adı sanı olmayan katil bir doktora:) arkadaşımın
Merhaba ablam Hakan Soygur e oldu ve hem o çok memnun hemde dışardan sanki hep böyleymiş gibi burnu. Fotoğraf paylaşamam ama ablamın ve beniö burnum inanılmaz büyük kemikli karga burnu gibi. Esabil hocadan gün aldım ben 1 ay sonra ameliyat günüm ama bayram bitiminde Hakan Soygur e gidicem. 4000 ve 5000 arası para çıkıyor haberinizi olsun. Görüşmeye giderken de 50 tl kadar muayene parası var. İnanılmaz ilgili bi doktor. Önce haftada 1 sonra 2 haftada bir sonra 1 ayda bir görüşmeye çağırıyor. Ablam ameliyat olalı 2 ay oldu hiçbir sıkıntı yok. Maşallah çok güzel burnu sizde maşallah diyinHakan soygür de aslında araştırabilirsiniz bilmiyorum kafamda o var aslında esabil bey istiyorum ama ilk güzel oluyor burunlar sonrasında memnuniyetsizlikler oluyor kararsız kaldım
İyi bayramlar benimde 3 ay olmak üzere şekli çok güzel ama burun deliklerimin üzerinde çukurluklar oluştu zamanla ödemler geçtikçe geçecekmiş bilemiyorum zor iş ya burun işi birazda şans meselesi bence
Yani ablanızla irtibata geçmek istiyorum çünkü çok etkiliyor böyle durumlar ve çok korkuyorumMerhaba ablam Hakan Soygur e oldu ve hem o çok memnun hemde dışardan sanki hep böyleymiş gibi burnu. Fotoğraf paylaşamam ama ablamın ve beniö burnum inanılmaz büyük kemikli karga burnu gibi. Esabil hocadan gün aldım ben 1 ay sonra ameliyat günüm ama bayram bitiminde Hakan Soygur e gidicem. 4000 ve 5000 arası para çıkıyor haberinizi olsun. Görüşmeye giderken de 50 tl kadar muayene parası var. İnanılmaz ilgili bi doktor. Önce haftada 1 sonra 2 haftada bir sonra 1 ayda bir görüşmeye çağırıyor. Ablam ameliyat olalı 2 ay oldu hiçbir sıkıntı yok. Maşallah çok güzel burnu sizde maşallah diyin
siz neden hakan soygür e ameliyst olmuyorsunuzMerhaba ablam Hakan Soygur e oldu ve hem o çok memnun hemde dışardan sanki hep böyleymiş gibi burnu. Fotoğraf paylaşamam ama ablamın ve beniö burnum inanılmaz büyük kemikli karga burnu gibi. Esabil hocadan gün aldım ben 1 ay sonra ameliyat günüm ama bayram bitiminde Hakan Soygur e gidicem. 4000 ve 5000 arası para çıkıyor haberinizi olsun. Görüşmeye giderken de 50 tl kadar muayene parası var. İnanılmaz ilgili bi doktor. Önce haftada 1 sonra 2 haftada bir sonra 1 ayda bir görüşmeye çağırıyor. Ablam ameliyat olalı 2 ay oldu hiçbir sıkıntı yok. Maşallah çok güzel burnu sizde maşallah diyin
Benimde ilk 1 hafta oluşmuştu sonra geçtiİyi bayramlar benimde 3 ay olmak üzere şekli çok güzel ama burun deliklerimin üzerinde çukurluklar oluştu zamanla ödemler geçtikçe geçecekmiş bilemiyorum zor iş ya burun işi birazda şans meselesi bence
Potluk gibiNAsıl çukurluk derken?
Benim geçmiyor tatlım yaBenimde ilk 1 hafta oluşmuştu sonra geçti
Instagram a Hakan soygur yazın zaten bir çok hastasını paylaşıyor ordan herhangi birisine yazıp sorabilirsiniz. Üzgünüm ablamla görüşemezsiniz ama dediğim gibi hesaptan birine yazarsanız hemen yardımcı olurlarYani ablanızla irtibata geçmek istiyorum çünkü çok etkiliyor böyle durumlar ve çok korkuyorum
Pahalı gelmişti ama anlaşırsak oraya olmak istiyorumsiz neden hakan soygür e ameliyst olmuyorsunuz
Sizin cikt yapınız ince miBen de sizin gibi çok sistim ama şuan hic kalmadı 31 martta oldum ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?