Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Muhittin eskiyide araştrdm.fiyatı pahalı gelmşti oyuzden gidememiştim olumlu yorumlarını duymuştum ama bence oku yorumlsrı fln. Çokk zor karar vermek.ben esabil hocayı düşünüyorum seneye yaptrcam. Yınede korkuyorm ya.güzel olanda var kötü olanda emın ol özeldede aynı. Ben özelde oldum 8 ay önce.berbat yaptı.keşke esabil hocaya olsaymışım dedım.ama yınede takip etmeye devam kararımı verene kadar.fiyatta uygun oyuzdende düşünüyorum.iyi araştr derım cnm

Teşekkür ederim siz kime oldunuz özelde acaba

Valla adı sanı olmayan katil bir doktora:) arkadaşımın

Arkadaşlar yeni olacaklara şunu söylemek isterim bende yeni oldum 1 ay oldu ben çok memnunum herhangibir terslik yok ama şansıma geldiğini düşünüyorum yoksa önden çok bozuk bir burundu yani. Genel olarak güzel burunlar yapıyor gözlemlediğim kadarıyla fakat genel olarakta kusurlu burunlar yapıyor kusurdan kasıt özellikle burun deliği eşitsizliği, delik üstü çukur oluşumları baştan sona takip ettiklerimde bunları öğrenmiştim ama o kadar istiyordum ki fazla araştırmadan direk oldum şansıma da orantılı oldu beğendim. Ama ben kesin delikler eşit olmayacak kafasıyla girmiştim kötüye hazırlamıştım yani düşünün artık ne kadar istediğimi Yolunuzdan da çevirmek istemem açıkcası gözlemlerim sizlere de bir fikir olur belki ben çok memnunum ama şimdiki aklım olsa bir anlık karar vermezdim riske girmezdim çünkü yüz hattınızı o kadar erkiliyor ki mutlu da edebilir psikoloji de bozabilir. Bence aceleye vermeyin çok iyi düşünün paranızıda biriktirin olmuşken en iyisine olun

Hakan soygür de aslında araştırabilirsiniz bilmiyorum kafamda o var aslında esabil bey istiyorum ama ilk güzel oluyor burunlar sonrasında memnuniyetsizlikler oluyor kararsız kaldım
Merhaba ablam Hakan Soygur e oldu ve hem o çok memnun hemde dışardan sanki hep böyleymiş gibi burnu. Fotoğraf paylaşamam ama ablamın ve beniö burnum inanılmaz büyük kemikli karga burnu gibi. Esabil hocadan gün aldım ben 1 ay sonra ameliyat günüm ama bayram bitiminde Hakan Soygur e gidicem. 4000 ve 5000 arası para çıkıyor haberinizi olsun. Görüşmeye giderken de 50 tl kadar muayene parası var. İnanılmaz ilgili bi doktor. Önce haftada 1 sonra 2 haftada bir sonra 1 ayda bir görüşmeye çağırıyor. Ablam ameliyat olalı 2 ay oldu hiçbir sıkıntı yok. Maşallah çok güzel burnu sizde maşallah diyin

İyi bayramlar benimde 3 ay olmak üzere şekli çok güzel ama burun deliklerimin üzerinde çukurluklar oluştu zamanla ödemler geçtikçe geçecekmiş bilemiyorum zor iş ya burun işi birazda şans meselesi bence

Eklentiler

• IMG_8738.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 1.127
NAsıl çukurluk derken?
İyi bayramlar benimde 3 ay olmak üzere şekli çok güzel ama burun deliklerimin üzerinde çukurluklar oluştu zamanla ödemler geçtikçe geçecekmiş bilemiyorum zor iş ya burun işi birazda şans meselesi bence

Yani ablanızla irtibata geçmek istiyorum çünkü çok etkiliyor böyle durumlar ve çok korkuyorum

siz neden hakan soygür e ameliyst olmuyorsunuz

Benimde ilk 1 hafta oluşmuştu sonra geçti

Yani ablanızla irtibata geçmek istiyorum çünkü çok etkiliyor böyle durumlar ve çok korkuyorum
Instagram a Hakan soygur yazın zaten bir çok hastasını paylaşıyor ordan herhangi birisine yazıp sorabilirsiniz. Üzgünüm ablamla görüşemezsiniz ama dediğim gibi hesaptan birine yazarsanız hemen yardımcı olurlar

Ben esabıl beyı tanımam etmem.burdakı yorumları okudum gozumu kararttım ve gıdıp amelıyat oldum.4 ay olucak.oncekı burnum berbattı (fotograf koymuyorum istemezsenız sevınırım)allah ondan bınkere razı olsun,ister şans diyin ister başka bişey ben cok begendım,herkes cok begendı.hatta amelıyatlı olduguna ınanmıyorlar..okadar duzgun ve muntazam..bu saatten sonra burunda degısıklık deforasyon olurmu bılmıyorum, suan cok mutluyum,cok memlunum..bıde odem denılen sey burnu cok degıstırmez bence.burun ilk cıkınca nasılsa oyle kalıyor,cok fazla degısıklık olmuyor...allah herkesı memlun kılsın,arkadaşlar zor bır karar ama..

Bende esabil veyi internetten arastirarak buldum genelde memnindu herkes ve fiyati piyadaya gore inanilmaz uygundu e benim icinde maddi acidan uygun olmasi onemliydi coj arastirdim ama birazda sansmidir bilmem ama burnum hic ama hiiiic iyi olmadi nefes alamiyorum surekli tikali delikler desen oyle tuhaf duruyorki biri dikey biri yatay biri anyaya bir konyaya bakiyo burun ucum kocaman sis gibi duruyor ve TAM 9 AY OLDU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…