nefes probleminiz yeni mi başladı?Bende esabil veyi internetten arastirarak buldum genelde memnindu herkes ve fiyati piyadaya gore inanilmaz uygundu e benim icinde maddi acidan uygun olmasi onemliydi coj arastirdim ama birazda sansmidir bilmem ama burnum hic ama hiiiic iyi olmadi nefes alamiyorum surekli tikali delikler desen oyle tuhaf duruyorki biri dikey biri yatay biri anyaya bir konyaya bakiyo burun ucum kocaman sis gibi duruyor ve TAM 9 AY OLDU
Evet bi kac aydir var ama nefes hic ama hic alamaz oldum sanki burnuma bi bez parcasi tikamislar gibi sifir nefes..nefes probleminiz yeni mi başladı?
Ya benimde burnum pot oldu düzelir mi?Valla bende cok arastirark oldum ama suan berbat yani sikayetci oldugum oyle cok sey varki ara ara burdan yaziyorum tam 9 ay oldu duzelcegide yok artik
Valla insanın psikolojisini çok etkiliyo ya cidden.umutla giriyosun güzel olcak dıye ama kötü olunca dönüşüde yokValla bende cok arastirark oldum ama suan berbat yani sikayetci oldugum oyle cok sey varki ara ara burdan yaziyorum tam 9 ay oldu duzelcegide yok artik
Kesınlkle yok canım..bende ameliyat oldm.ilk başta iyi gbıydı kavisi vardı şmdi 8 ay oldu burun öyle düştüki hiç zerra kavis kalmadı dümdüz.eski burnumla aynı yanı snradan kötüleşiyo diyebilirm.ama bazılarının kavisi çok güzel kalıcı oluyo.demekki fazla kavis vermemiş zamanla kalkıklık iniyo çünküBurun bandajdan çıktığı ilk iki hafta çok güzel yandan kavisliydi ama şimdi 1.ayım kavisi yok denecek kadar azıcık törpülenmis sırt kısmı. Araştırdım bazıları burun tam oturdugunda kavisi çıkar demişte böyle bir durum bence çok zor yani, 1.yılını doldurupta böyle bir şeyi onaylayan var mı
neden doktorun kendisinden yardım talep etmiyorsunuz.bir yanlış varsa düzeltme yoluna gidecektir. böyle konuşarak olmaz ki. bu durumda benim gibi bir çok insan vazgeçecekValla bende cok arastirark oldum ama suan berbat yani sikayetci oldugum oyle cok sey varki ara ara burdan yaziyorum tam 9 ay oldu duzelcegide yok artik
sizin ki gayet iyiydi sonradan mı oldu?Ya benimde burnum pot oldu düzelir mi?
Ewet sonradan oldu daha doğrusu aşçı çıktıktan 10 gün sonra oluşmaya başladı artık iyice belli oluyor düzelmezse bende revizyon olucam daha kötü olmazsa tabisizin ki gayet iyiydi sonradan mı oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?