Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

3 ay oldu ameliyat olalı burnumdan memnun değilim ilk başlarda heyecanla anlamadım ama burnun geniş delikler büyük ve onden görünüm çok kötü eskiden önden burnum suratımı bozmuyordu şimdi bozuyo bilmiyoum ama üzgünüm

nefes probleminiz yeni mi başladı?

nefes probleminiz yeni mi başladı?
Evet bi kac aydir var ama nefes hic ama hic alamaz oldum sanki burnuma bi bez parcasi tikamislar gibi sifir nefes..
Arti ben ince seriliyim ince deri her zaman daha hizli iyilesir daha cabuk odem atarmis ama 9 ay oldu burun ucum kocaman odemli
En sinirimi bozan konusu ise delikler...berbat yani

Burnun ameliyattan sonra kan toplama olayı varmış ve doktor kanı çekiyormuş bunu duyan bilen var mı

1 ay oldu delikler eşit burun istediğim gibi ama ilk iki hafta kücücüktü şiştikce cidden büyüdü ama güzel bozmuyor şekli aynı sadece şişti birde akşamlara doğru bazen tıkanıyor cok az onda da okyanus suyu sıkıyorum genel olarak memnunum ama genel olarakta kimseye önermiyoeum açıkcası daha iyi doktorlara yaptırılabilir bence

Ya hiç mi memnun olan yok..artık kararımı vermişyim en bilindik doktorlar bile bazen kötü yapabiliyor.burunla şansla alakalı diye.kendimimi kandırıyorum bilemedimki..bukadar yıl sonra tam yaklaşmışken.

Aynen bende esabil hocaya karar vermştm herkes memnundu hep takip edıyorum ama son zamanlarda memnun olmayanlarda çıktı.benımde kafam karıştı.ama herkesın kötü olacak dıye bşy yok güzel olanda çok var..ben 2. Ameliyatımı olcam esabil hocaya. Yardımcı olsun ameliyat olanlar yaa

Valla bende cok arastirark oldum ama suan berbat yani sikayetci oldugum oyle cok sey varki ara ara burdan yaziyorum tam 9 ay oldu duzelcegide yok artik

Kızlarr üzmek istemem sizi ama düzelmezz neyse o kalır emın olun.doktorunuzla görüşün bii

Valla bende cok arastirark oldum ama suan berbat yani sikayetci oldugum oyle cok sey varki ara ara burdan yaziyorum tam 9 ay oldu duzelcegide yok artik
Valla insanın psikolojisini çok etkiliyo ya cidden.umutla giriyosun güzel olcak dıye ama kötü olunca dönüşüde yok yani para gerektiriyo.üZüldüm senın adına.takip edıyorm seni zaten. Bende 2. Yi olmayı düşünüyosum esabile ama kafam karıştı

Burun bandajdan çıktığı ilk iki hafta çok güzel yandan kavisliydi ama şimdi 1.ayım kavisi yok denecek kadar azıcık törpülenmis sırt kısmı. Araştırdım bazıları burun tam oturdugunda kavisi çıkar demişte böyle bir durum bence çok zor yani, 1.yılını doldurupta böyle bir şeyi onaylayan var mı

Kesınlkle yok canım..bende ameliyat oldm.ilk başta iyi gbıydı kavisi vardı şmdi 8 ay oldu burun öyle düştüki hiç zerra kavis kalmadı dümdüz.eski burnumla aynı yanı snradan kötüleşiyo diyebilirm.ama bazılarının kavisi çok güzel kalıcı oluyo.demekki fazla kavis vermemiş zamanla kalkıklık iniyo çünkü

Duzelmiyo valla aha 9 ay oldu deliklerin bi resmini gonderimde bakin ancak bu kadar cirkin olurdu yani diyecek seyim cokta......

neden doktorun kendisinden yardım talep etmiyorsunuz.bir yanlış varsa düzeltme yoluna gidecektir. böyle konuşarak olmaz ki. bu durumda benim gibi bir çok insan vazgeçecek

Evet bencede doktorla görüşmek en mantıklısı.neden öyle olmuş açıklar en azından ücretsz düzeltıyolar.

Burun ucu bayağı düştü benim yandan bakınca düz dueuto artık öncesinde hafif kalkık duruyodu yine beğeniyodum şimdi tam düz daha da düşmez herhalde o kadar estetik olduk yani

Kaç ay oldu ameliyat olalı sizin ?? Benım 3 ay fln ıyiydi,şmdi baya düştü.tekrar ameliyat olmayı koydum kafama yanı.ama korkuyorum bukez.bide nefesım iyice tıkandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…