Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Simdi soyle ben aile i cok zor ikna ettim ve yillarca dil doktum bu ameliyat icin ve kizim kucuk oldugundan zor bi surec oldu tekrar bi duzeltmeye ailem yanasmiyor iyice b*kunu cikarma diye kiziyolar bu 1
2. Konuda ben tekrar guvenip o koltuga oturamam cunku hani allah yapisi degil kul yapisi ufak defek biseyi sorunda etmem ama yalan mi soykeyim berbat duruyo bide su konuya aciklik getireyim ben ameliyati oldum ve alcimin ciktigi gun doktoruma tesekur ettimdedim ki bayildim tam hayalimdeki gibi ancak bu kadar guzel okur dedim yani harikaydi burdan ove ove bitiremedim hatta bu topicte en cok foto paylasan kisi oldum burnum kusursuzdu ve doktoruma minnettardim zamanla odemler indikce burun deliklerim ucgen bi hal oldu ve biri yatay biri dikeydi yine moral bozmadim herkese olumlu yapici olarak moral de verdim ucu kocaman sisti odemdir gecer dedim ve tam 9 ay bitince ve her gecen gun farkli farkli sorunlar cikinca umudumu yitirmeye basladim
Suan hic nefes alamiyorum hemde hic
Sonra horluyorum
Burun deliklerim en berbati zaten
Ucu ise burnumun iki kati sanki bir top var ucunda
Yani ozetle kimseye dokturu karalamak degil bu cunku burda BIR COK BAYAGI COK
insan benim tavsiyemle benim ikna edici yazilarimla karar verdi esabil beye cunku gercekten cok ovdum memnundum ve paylastim ve nasil o zaman memnuniyetimi bildirmem normalse suan da gayet normal bide resim atayim tam olsun

Eklentiler

• 20170702_233539-1.webp
    6 KB · Görüntüleme: 461
  • 20170702_233426-1.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 461
  • 20170702_233341-1.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 474
Ücretsiz düzeltme diye bir şey yok. Eğer doktorun yaptığı bir hata dahilinde kötüleştiyse bile takır takır paranı verirsin yine yapar operasyonu bu böyledir. Ve kimsede istemez yani tekrar bir ameliyat üstelikte doktorun işçiliğine bağlı defarmasyona uğramış bir buruna tekrar aynı parayı yatırmak yazık

Ya bu tıkanıklık kalıcı mı cidden? Benim nefes sorunum yoktu sadece eatetik amaçlı oldum daha1. Ayım arada bir aksamları hafif tıkanıyor o kadar 3 aya kadae normalmiş bu tıkanıklıklar araştırmıştımda doktorlae böyle söylüyor

Arkadaşlar size tavsiyem eğer paranız varsa başka yere yaptırın yoksa da acele etmeyin ucuza kaçmayın biriktirin bu sene olamazsınız seneye olursunuz. Evet eski burnunuzdan çok daha iyi oluyor o kesin fakat burun ucu herkesin top gibi fark ettiyseniz ama mesela instagramda işlerini fotoğraflayan doktorların hastaları hiçte öyle değil... 1hafta olsun 1 ay olsun 3 ay olsun hepsinin burnu ilk günden sona kadar gayet orantılı burun ucu top gibi olmayan güzel burunlar. Bu kesinlikle işçilik. Esabil beyi kötüler gibi algılanmasın ben yine beğeniyorum ama neden daha güzel olmasaydı ki? İlk haftalardan şimdiye çok fark var şişti, büyüdü vs. Kesinlikle burun çook önemli yüzünüzü o kadar etkiliyor ki ben memnunum ama şu an keşke acele etmeseydim de parayıda biriktirip daha iyi bir yere yaptırdaydım diyorum. Sonuçta sizin bir organınız ömür boyu taşıyorsunuz iyi karar verin

bence doktorunuza görünmemekle yanlış yapıyosunuz illa ameliyat hatasından olmayabilir belki burnunuzun ucunda doku oluşmuştur o da iğneyle halledilebiliyor

bence doktorunuza görünmemekle yanlış yapıyosunuz illa ameliyat hatasından olmayabilir belki burnunuzun ucunda doku oluşmuştur o da iğneyle halledilebiliyor
Esabil hoca ödemden diye geçiştiriyor her şeyi bunun herkes farkındadır bence birbirimizi kandırmayalım kızlar

10 ağustosta amelyatim var ailemi cok zor ikna ettim eger bu doktordan vazgecersem babamlar gecistircek ama cidden bukadarmı memnun deilsiniz hepiniz cok memnundunuz onceden deli olcam heyxandan uyuyamiyodum simdide dusunce ve korkudan

Benım arkadaşımın bi arkadaşı esabil hocaya oldu estetık 1 buçuk yıl fln oluyo..kızın bırnunda hafif çökmeler olmuş ve esabil.hoca tekrar ameliyatla düzeltti ücretsız,öyle bşy var emin ol..sonuçta sen bozmuyosun doktor hatası yani

kızlar esabil hocaya gittiğiniz halinizle şu an arasında dağlar kadar fark var. İllaki her şeyi tam yapamamıştır ama güzel bir burun içinde biraz temel olması lazım gibi. Ayrıca en iyi doktorun bile yaptığı kötü burunlar oluyor ama sizin burunlarınız iyi gibi duruyor. Beğenmediğiniz bir nokta varsa gidin bence doktorla konuşun illaki yardımcı olmaya çalışır .Kim hastasının mutsuz olmasını ister ki

Benim burun ucum değişmeyecek sadece kemer törpülenecek.Daha önce burun kemeri için giden hasta oldu mu? Kemer düzeltilen hastaların da burun ucunda ödem oluşuyor mu ? Bir de iyileşme süresi aynı mı oluyor? Sadece kemer düzeltilecek benim burnumdan çok memnunum çünkü.

Selam canım bende esabil beye burun ameliyatı olmak istiyorum.bikaç doktora gittim.içten kemik eğriliği var hafif sola doğru.bide hafif bi kemer var.sen memnunsun sanırım.fiyatı nasıl kaça yaptı.bide ben çok korkuyorum.beni biraz aydınlatır mısın.

Memnun degilim suan 9 ay oldu basta cok cok memnundum ama suan degilim delikler esit degil ucgen besgen gibi bi sekilde nefes problemide var onden cirkin duruyo falan filan iste...
Fiyat olarak piyasaya gore keeinlik en uygunu..ama istedigim gibi olmadi benim

bigünmutlaka ben senin burnunu gördüm fotolarda öyle kötü durmuyor.Sadece delikler eşit değil . Bu da bence ufak bir müdahaleyle hallolur gibi . Üzme kendini burnun sana yakışıyor bence

neşe ve sen çok mutluydunuz ilk başlarda. Rüya falan da öyle ben burunlarınızı beğenmiştim. Beğenmediğim burun da olmuştu ama o senin burnun değildi kesinlikle . Yan profilden çekim gayet iyi senin bence önden de kötü değil. Kalkıklığı falan sana yakışmış dediğim gibi sadece burun deliklerin farklı onu da düzeltirler bence çünkü ufak bir işlem

Ya gerçektente mi.resimlerde gayet güzel duruyo.ben kararsızım zaten.lokman hekime gittim bugün.ordaki doktorun yaptıkları pek hoşuma gitmedi.benim içerden de bi eğrilik varmış.dışardan da hafif kemer var.aslında öyle çok büyük bi burnum da yok.doktorda dedi.ameliyat 2 ile 4 saat arası sürermiş.kırcaz filan da deyince ben korktum açıkçası.yani çok kötü olsa gözümü karartıp yaptırırım ama pişman olmaktan korkuyorum açıkçası.

Ben gibi canım benimde hafif kemer var burnum küçük.öndende iyi aslında.ama küçük bişey içinde cesaret edemiyorum açıkçası ya pişman olursam diye

benim esabil hocadan gördüğüm kadarıyla burun kemerlerini iyi yapıyor gibi geldi. Burun uçları da fena değil ama herkesin burun sırtı güzel gözüküyor . O yüzden gözümü kararttım gün aldım esabil hocadan. Umutluyum kötü olacağını düşünmüyorum. Gördüğüm kadarıyla çoğu kişinin eskiye nazaran çok güzel. Benim şu anki hali zaten güzel. Eğrilik ve kemer törpülenecek burun ucu işlem görmeyecek.Öncesinden iyi olacağına inanıyorum :)

Şu anki hali bu . Benim sıkıntım sağdan ve karşıdan burnum çok güzel ama soldan kemerli ve yamuk. Bnece bu kadar sorunu düzeltir esabil hocamız :)

Evet esabil hoca burun sırtını kavisini güzel yapıyo burunucına dokunmıycaksa bence çok daha güzel olma şansı var..ayrca herkesın burun ucı kötü değil bi kaç kişinin öyle.olabilecek şeyler bunlar bence. Bende seneye gtcem esabil hocaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…