- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
Esabil hoca ödemden diye geçiştiriyor her şeyi bunun herkes farkındadır bence birbirimizi kandırmayalım kızlarbence doktorunuza görünmemekle yanlış yapıyosunuz illa ameliyat hatasından olmayabilir belki burnunuzun ucunda doku oluşmuştur o da iğneyle halledilebiliyor
Benım arkadaşımın bi arkadaşı esabil hocaya oldu estetık 1 buçuk yıl fln oluyo..kızın bırnunda hafif çökmeler olmuş ve esabil.hoca tekrar ameliyatla düzeltti ücretsız,öyle bşy var emin ol..sonuçta sen bozmuyosun doktor hatası yaniÜcretsiz düzeltme diye bir şey yok. Eğer doktorun yaptığı bir hata dahilinde kötüleştiyse bile takır takır paranı verirsin yine yapar operasyonu bu böyledir. Ve kimsede istemez yani tekrar bir ameliyat üstelikte doktorun işçiliğine bağlı defarmasyona uğramış bir buruna tekrar aynı parayı yatırmak yazık
Selam canım bende esabil beye burun ameliyatı olmak istiyorum.bikaç doktora gittim.içten kemik eğriliği var hafif sola doğru.bide hafif bi kemer var.sen memnunsun sanırım.fiyatı nasıl kaça yaptı.bide ben çok korkuyorum.beni biraz aydınlatır mısın.Valla gardenrose'um canim benim benim tam istdigim gibi olmus senin burnun ben duz sevmiyorum kalkik seviyorum kavisi kalkikligi herseyi 10 numara tam benim istedigim gibi yani arti daha o burnun yari yariya kuculecek sen kimselere bakma kiz valla ben cok begendim yandan hele misss
Ya gerçektente mi.resimlerde gayet güzel duruyo.ben kararsızım zaten.lokman hekime gittim bugün.ordaki doktorun yaptıkları pek hoşuma gitmedi.benim içerden de bi eğrilik varmış.dışardan da hafif kemer var.aslında öyle çok büyük bi burnum da yok.doktorda dedi.ameliyat 2 ile 4 saat arası sürermiş.kırcaz filan da deyince ben korktum açıkçası.yani çok kötü olsa gözümü karartıp yaptırırım ama pişman olmaktan korkuyorum açıkçası.Memnun degilim suan 9 ay oldu basta cok cok memnundum ama suan degilim delikler esit degil ucgen besgen gibi bi sekilde nefes problemide var onden cirkin duruyo falan filan iste...
Fiyat olarak piyasaya gore keeinlik en uygunu..ama istedigim gibi olmadi benim
Ben gibi canım benimde hafif kemer var burnum küçük.öndende iyi aslında.ama küçük bişey içinde cesaret edemiyorum açıkçası ya pişman olursam diyeBenim burun ucum değişmeyecek sadece kemer törpülenecek.Daha önce burun kemeri için giden hasta oldu mu? Kemer düzeltilen hastaların da burun ucunda ödem oluşuyor mu ? Bir de iyileşme süresi aynı mı oluyor? Sadece kemer düzeltilecek benim burnumdan çok memnunum çünkü.
Evet esabil hoca burun sırtını kavisini güzel yapıyo burunucına dokunmıycaksa bence çok daha güzel olma şansı var..ayrca herkesın burun ucı kötü değil bi kaç kişinin öyle.olabilecek şeyler bunlar bence. Bende seneye gtcem esabil hocayabenim esabil hocadan gördüğüm kadarıyla burun kemerlerini iyi yapıyor gibi geldi. Burun uçları da fena değil ama herkesin burun sırtı güzel gözüküyor . O yüzden gözümü kararttım gün aldım esabil hocadan. Umutluyum kötü olacağını düşünmüyorum. Gördüğüm kadarıyla çoğu kişinin eskiye nazaran çok güzel. Benim şu anki hali zaten güzel. Eğrilik ve kemer törpülenecek burun ucu işlem görmeyecek.Öncesinden iyi olacağına inanıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?