Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Sen hocayla konuşup tavan fiyati baza al.Fazlası çıkmaz emin ol.Hatta benim bu kadar param var dediğinde gerekeni de yapar.Bu kadar kasma kendini rahat ol

Merhabalar bende Esabil hocaya ameliyat oldum.17.günüm. Çok memnunum. İlgisi kibarlığı pozitifliği gerçekten muhteşem. Her şey tam istediğim gibi oldu. Fiyat konusuna gelince de bilginiz olsun fiyatlar artmış. 2BİNİ bulabiliyor ama yine de yardımcı oluyor önceden konuştuğunuz fiyatın üstünde bir fiyat ödemiyosunuz. Biz mesala konuşmuştuk fiyatı ortalama bi fiyat söylemişti ve ben de o fiyat aralığında ödedim. Zaten çok anlayışlı birisi.

Iyiki yazdin tesekkur ediyorum gecmis olsun ameliyat surecini anlatirmisin biraz cok morluk sislik okuyormu neler tavsiye ediyosun tahliller bir gunde bitiyormu 1hafta sonra randevum var sabah 9 da acaba ayni gun tahlillerin hepsi yetisir mi tahlil sonucunu gostercegim zaman mi randevuyu veriyor

Kucuk kizlarim var sincanda ankaranin obur ucu bana baya uzak ondan cok sık gel git olmadan halletme pesindeyim tahlil sonuclarini doktora gosterirken sana gun mu veriyor ameliyat icin..sonuclar ayni gunde cikiyor mu
Cok sordum kusurabakma heycanima ver

tahliller erken gidersen aynı gün bitiyor ben aynı gün halletmiştim ama anestezi üç gibi kapanıyor yani numara vermiyorlar ben ona yetişemediğim için yarına sarkmıştı onun haricinde şanslıysanız cok sıra yoksa diğer yerlerde aynı gün biter işiniz

Kızlar dr a kulak estetiği olan bir arkadaş var. Başka var mı acaba. Genel olarak burun var. Kulak estetiği olan çok az veya yok

Arkadaşlar amaçlıyorsan sonra delikleri büyük olan varmıydı ? Benim delikleri büyük şekli peh koş değil geçer mi Zaman'la ? Tamponlar alındı 3.cü günüm

Kızlar çarşamba ameliyat oldum cuma tampon çıktı doktora sormayı unuttum ama duş alabilir miyiz acaba??

Yardım edecek biri var mı? Esabil bey burun kanatlarından daraltma yapıyor mu? Çoğu doktor bunu yapmıyor çünkü

Kızlar bi sorum olacak alçım çıktı ama burnum birazcık sola doğru yamuk duruyo bi de burun içimde et varmış gibi hissediyorum tam anlamıyla burundan nefes alamıyorum.Çok korkuyorum valla geçici bir durum mu acabaSisler inince düzelir mi ameliyat olanlarda bu gibi sorunlar yaşadıniz mi

.

merhaba dün esabil beyden randevum vardı. görüşmeye gittim bir kaç tetkik verdi onları yaptırdıktan sonra ne kadar sürede ameliyat süresi vereceği ile ilgli bilgi vermedi. bu konuda bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…