Esabil beye ameliyat olan arkadaslar odeme nasil oluyor..tutari size ne zaman soyluyor siz tahlilleri yaptirirken size ne kadara mal olcagini biliyomisunuz?? Yoksa ucret ameliyat bitiminde mi belli oluyo e hadi tutar beklediginizin cok ustunde olursa beni biraz aydinlatsaniz cok sevinirim
tahliller erken gidersen aynı gün bitiyor ben aynı gün halletmiştim ama anestezi üç gibi kapanıyor yani numara vermiyorlar ben ona yetişemediğim için yarına sarkmıştı onun haricinde şanslıysanız cok sıra yoksa diğer yerlerde aynı gün biter işinizKucuk kizlarim var sincanda ankaranin obur ucu bana baya uzak ondan cok sık gel git olmadan halletme pesindeyim tahlil sonuclarini doktora gosterirken sana gun mu veriyor ameliyat icin..sonuclar ayni gunde cikiyor mu
Cok sordum kusurabakma heycanima ver
Foto görebılırmıyzKızlar tamponum çıktı 2200 lira istedi ben de temmuzda böyle söylemediniz dedim tamam eski fiyat yapalım dedi toplamda 1530 lira ödedim.
Tampon ve burnun ustundeki alindiysa yapabiliyosun .Kızlar çarşamba ameliyat oldum cuma tampon çıktı doktora sormayı unuttum ama duş alabilir miyiz acaba??
Bende esabil beye ameliyat oldum nerdeyse 50 gün olacak memnunum rahat nefes alabiliyorum ameliyatlı olduğumu kimse anlamıyor yan profilden de güzel fakat önden ucu bi tuhaf duruyor bir de hafif bir kemer var şişlikten mi yoksa şekli bu mu anlayamıyorum biraz tedirginim ödemler gittikçe kavis daha mı belirginleşir ucu daha mı kibarlaşır kestiremiyorum
Sanırım benimki çok doğal oldu anlayamıyorum sizlerde 3-4 aya kadar ne gibi değişiklikler oldu hanımlar? :)
2ay sonraya veriyormerhaba dün esabil beyden randevum vardı. görüşmeye gittim bir kaç tetkik verdi onları yaptırdıktan sonra ne kadar sürede ameliyat süresi vereceği ile ilgli bilgi vermedi. bu konuda bilginiz var mı?
teşekkürler2ay sonraya veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?