- 17 Eylül 2016
- 449
- 160
- 33
- 35
Evet burnun kötü değil.peki ne kadar fiyatı canım.benim esabil hocadan gördüğüm kadarıyla burun kemerlerini iyi yapıyor gibi geldi. Burun uçları da fena değil ama herkesin burun sırtı güzel gözüküyor . O yüzden gözümü kararttım gün aldım esabil hocadan. Umutluyum kötü olacağını düşünmüyorum. Gördüğüm kadarıyla çoğu kişinin eskiye nazaran çok güzel. Benim şu anki hali zaten güzel. Eğrilik ve kemer törpülenecek burun ucu işlem görmeyecek.Öncesinden iyi olacağına inanıyorum :)
Bende burun ucuna dokundurmak istemiyorum.kemeri düzelttiğinde zaten ucu daha da iyi duracak bence.bide açık ameliyat mı kapalı ameliyat mı yapacak.Şu anki hali bu . Benim sıkıntım sağdan ve karşıdan burnum çok güzel ama soldan kemerli ve yamuk. Bnece bu kadar sorunu düzeltir esabil hocamız :)
Burun işi çok zor bi iş getçekten.bende çok başka hayal etmştm minicik kalkık fln ama alakası yokkk iyice ucu düşüyo zamanla değişiyo kötüleşiyo vallaben ameliyat olmuş biri olarak aöylüyorum.çektiğm hiçbşye değmedi yanii. Esabil hocaya olmayı düşünüyodum 2. Yi. Herkes memnundu geçen senelerrde ama şmdi iyice korktum tekrar risk almak çok zor ya kötü olursa 3. Yü olamam yani..şmdi arkadaşmla knuştm esabile olmuştu 2 yıla yakın oluyo,burun ucu şimdi düşmüş kavisliği fln kalmamış düşünün 2 yıl snra..ve kızın burnu öyle kalkıktıki inanamadım.birde kemik çıkmş burnunda esabil hoca törpüleyim demiş.2. Ci kez ücretsz düzeltıyo yani..bilginiz olsun..ama çoğu insanın sonuçları hep hüsran oluyo.ilk başta harıka diyenler şmdi berbat oldu diyo.çünkü çok değişiyo zamanla..çok harıka burın yapan doktorlar var ama 15_20 bin tl.bunu vermem imkansız. Oyuzden uygun olanı tercih edıyoruz aonuçta pek iyi olmuyo işte..özellkle burun ucu çok sıkıntı yandan güzel olabilir ama ucu çok önemli önden görünümü.esabil hoca burunu önden yapamıyo yandan kavis verıyo kaldırıyo.oda zamanla zaten düşücek emin olun..zor ve psikolojıyı çok etkılıyo, burun insanı değiştırıyo napcam bende bilmiyorum kafam çok karıştı..okadar para verıp ameliyat olamam.esabil dende kötü yorum duydukça soğudumBakın ameliyat olacak arkadaşlar ameliyatan önce hayal ettiğiniz burunu unutun çünkü olmuyo şans olanda varsa söylesin benim eskiye göre harika burnum var fakat önden çok kötü eskiden önden güzeldi şimdi kap kalın oldu delikler büyük doktoruma tabiki gidecem gorusucem ama havalar çok sıcak ve benim 2 saat yolum var hastaneye bunun için bekliyorum ben bu şekilde hayal etmedim hayal kırıklığı oldu ve 1 sene sonra da bu burun böyle kalacak biliyorum
sanırım ince emin değilimSizin cikt yapınız ince mi
yandan güzel duruyor önden begenmiyordun heralde önden de görebilir miyimYandan profil
gayet güzelYandan profil
belliki ödem var ancak çok güzel benceSırayla; 1.gün/ 7.gün / 38.gün
burun 1. gün haline dönecektir .öyle söyleniyor doktor ne diyor?Sırayla; 1.gün/ 7.gün / 38.gün
yani atelin çıktığı zamana demek istedimSırayla; 1.gün/ 7.gün / 38.gün
10 ağustosta amelyatim var ailemi cok zor ikna ettim eger bu doktordan vazgecersem babamlar gecistircek ama cidden bukadarmı memnun deilsiniz hepiniz cok memnundunuz onceden deli olcam heyxandan uyuyamiyodum simdide dusunce ve korkudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?