Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Evet burnun kötü değil.peki ne kadar fiyatı canım.

Şu anki hali bu . Benim sıkıntım sağdan ve karşıdan burnum çok güzel ama soldan kemerli ve yamuk. Bnece bu kadar sorunu düzeltir esabil hocamız :)
Bende burun ucuna dokundurmak istemiyorum.kemeri düzelttiğinde zaten ucu daha da iyi duracak bence.bide açık ameliyat mı kapalı ameliyat mı yapacak.

sanırım açık ameliyat yapıyor . Bir de bana 2200 lira civarı olur dedi. Eylül ayına gün verdi.

Bakın ameliyat olacak arkadaşlar ameliyatan önce hayal ettiğiniz burunu unutun çünkü olmuyo şans olanda varsa söylesin benim eskiye göre harika burnum var fakat önden çok kötü eskiden önden güzeldi şimdi kap kalın oldu delikler büyük doktoruma tabiki gidecem gorusucem ama havalar çok sıcak ve benim 2 saat yolum var hastaneye bunun için bekliyorum ben bu şekilde hayal etmedim hayal kırıklığı oldu ve 1 sene sonra da bu burun böyle kalacak biliyorum

Burun işi çok zor bi iş getçekten.bende çok başka hayal etmştm minicik kalkık fln ama alakası yokkk iyice ucu düşüyo zamanla değişiyo kötüleşiyo vallaben ameliyat olmuş biri olarak aöylüyorum.çektiğm hiçbşye değmedi yanii. Esabil hocaya olmayı düşünüyodum 2. Yi. Herkes memnundu geçen senelerrde ama şmdi iyice korktum tekrar risk almak çok zor ya kötü olursa 3. Yü olamam yani..şmdi arkadaşmla knuştm esabile olmuştu 2 yıla yakın oluyo,burun ucu şimdi düşmüş kavisliği fln kalmamış düşünün 2 yıl snra..ve kızın burnu öyle kalkıktıki inanamadım.birde kemik çıkmş burnunda esabil hoca törpüleyim demiş.2. Ci kez ücretsz düzeltıyo yani..bilginiz olsun..ama çoğu insanın sonuçları hep hüsran oluyo.ilk başta harıka diyenler şmdi berbat oldu diyo.çünkü çok değişiyo zamanla..çok harıka burın yapan doktorlar var ama 15_20 bin tl.bunu vermem imkansız. Oyuzden uygun olanı tercih edıyoruz aonuçta pek iyi olmuyo işte..özellkle burun ucu çok sıkıntı yandan güzel olabilir ama ucu çok önemli önden görünümü.esabil hoca burunu önden yapamıyo yandan kavis verıyo kaldırıyo.oda zamanla zaten düşücek emin olun..zor ve psikolojıyı çok etkılıyo, burun insanı değiştırıyo napcam bende bilmiyorum kafam çok karıştı..okadar para verıp ameliyat olamam.esabil dende kötü yorum duydukça soğudum (

Arkadaşlar herkesin burnu mu kötü oldu. Ben bir tane gördüm gayet minnoş düzgün kavisli bir burun yapmıştı.Acaba burun yapınız çok mu sorunluydu. Şimdi öyle burunlar var neler hayal ediyorlar. Herkesi Allah yaratmış kimseyi küçümsemek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ama çok kötü burnu olanlar bile çok müthiş şeyler bekliyorlar. Biraz alt yapı olursa sonuç daha iyi olur diye düşünüyorum

Şimdi bakın burun ne kadar kötü olursa olsun amacimiz iyi bi burun olması için ameliyat oluyoruz benim çok kötü bi burnum vardı ama ben kötü şimdi kötünün iyısi işte diyip geçiştiremiyorum yandan evet güzel oda zaten bende kemik köprü vardı düzeldi yandan sıkıntı yok ama önden fotoğraf çekinmek istemiyorum artık çünkü rahatsız ediyo. Ben doktorumu çok seviyorum hala da seviyorum onu kötülemek istemiyorum ama burnumun on tarafı güzel değil değil yani

Merhaba herkese ,Esabil bey hala 4 ten sonra mı bakıyor kontrollere bilgisi olan varmı ?Geçen aradım çıkıyor, 4 te son dediler .

Burada bu başlığın açılma nedeni olumlu veya olumsuz tecrübeleri paylaşarak insanlara fikir vermek değil mi, kötü oldu veya memnun değilim deyince hemen çamur atıyorsun, iyi oldu deyince doktoru övüyorsun gibi yorumlar niçin yapılıyor anlam veremedim.
Bende kendisine olacaktım 3 yıl önce olmuş 2 bayan ve 1 erkek hastasının burnunu gördüm. 3 kişinin de burnu aynı ucu hala top gibi, yassı, yüze doğru düşmüş ve üzerinde kemik çıkmış gibiydi. Şahsen beğenmeyip, acele karar vermemek adına ameliyat günü vazgeçtim. Herkesin kendi zevki doktorun kişiliğine laf etmedikten sonra şeffaf şekilde yapılan yorumlar herkes için faydalı olacaktır.
Sonuçta hem sağlık hem estetik açıdan riskli ve önemli bir ameliyat.

Sırayla; 1.gün/ 7.gün / 38.gün

Eklentiler

• 7859F985-243B-4357-B3B5-24D789F0CE5A.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 584
38.gün

Eklentiler

• IMG_0431.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 518
  • IMG_0438.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 523
Yandan profil

Eklentiler

• 20170618_015235.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 590
  • 20170618_014920.webp
    5 KB · Görüntüleme: 730
10 ağustosta amelyatim var ailemi cok zor ikna ettim eger bu doktordan vazgecersem babamlar gecistircek ama cidden bukadarmı memnun deilsiniz hepiniz cok memnundunuz onceden deli olcam heyxandan uyuyamiyodum simdide dusunce ve korkudan

Uzun süredir bakamadm msjlara. Burun sans işi bence de. Çok şükür ben cok memnunum doktorumdan da burnumdan da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…